Bir derdim var.

frida35

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
31
24
288
Merhaba.
Uzun süredir bu siteyi takip ediyordum.İlk defa bir şeyler paylaşmak istiyorum.Ben 2001 yılının Eylül'ünde çok severek evlendim.Şu anda 7 yaşında bir oğlum var.Aynı zamanda 7 haftalık hamileyim.Eşim 2 aydır çok sessiz.
Sürekli spor yapıyor.Bizimle pek konuşmuyor.Dün benimle konuştu.Bir sene sonra yani çocuğumuz 2.sınıfın ortaları yada sonları gibi boşanalım dedi.Çocuk daha az etkilenirmiş.Bunları söylerkende hüngür hüngür ağlıyordu.Sebebini sorduğumda sıkıldım genel olarak hayattan sıkıldım falan dedi.Yapmak istediklerini yapamıyormuş falan filan.Bu arada reglimin geciktiğini söyledim.Test yap hamileysen aldıralım dedi.Ben hiç ses çıkaramadım.Ne diyeceğimi bilemedim.Tamam boşanalım o vakit dedim.Bu habire ağlıyor.Bense şaşılacak derecede duygusuz bomboştum.Ağlama neden ağlıyorsun dedim.Beni üzmek hiç istemiyormuş.Falan filan konuştu.Hamile olduğumu söylersem kesin aldırmak için elinden geleni yapacak.Bense bu bebeği çok istiyorum.Gerekirse annem yanıma gelir çocuklarla ilgilenir ben çalışır çocuklarımı büyütürüm.Mesleğim muhasebecilik.Hem üzülüyorum hem öfkeliyim hemde adam haklı olabilir zorla yanımızda tutamayız ki diyorum.Ne yapsam bilemedim..

Ne diyebiliriz ki eşiniz boşanmak istiyor siz hala 2. çocuğun doğmasını istiyorsunuz,biri zaten babasız büyüyecek niye ikinciye de aynı şeyleri yaşatmak istiyorsunuz ki

Boyle birseyle ilk defa karsilasiyorum ilk defa duyuyorum. Degisik bir durum ne diyecegimi bilemedim ama bu kadar basit olmamali. Siz hic mi sıkılmadiniz bu evlilikte. Sîkılan herkes bosaniyormu bu tuhaf bir durum. Bir de bence bebegi saklamamalisiniz. Nihayetinde maddi bir beklentiniz yok en kotu durumda yani bosanmada cocugunuzu kullanacak bir insan degilsiniz. Sorununuzu ne kadar naif ve objektif dile getirmissiniz.

hamile olduğunuzu eşinize söyleyin ama çocuğunuzu aldırmayın.. siz zaten çalışıyorsunuz, annenizin yanına gelme imkanı da varmış e bu sorumsuz adam eşşek gibi nafaka da ödeyecek dolayısı ile maddi sıkıntınız olmayacaktır, babasız olacaksa bu çocuğu doğurma diyenleri boşver hangi çocuğun babayla büyüyeceği garantisi var ki !!

ayrıca eğer eşinizin hayatında başka biri yoksa bu dönem geçici bir depresyon dönemi olabilir.. sizden biraz uzakta kaldığında kendine gelip koşa koşa geri dönebilir..

her halukarda siz önünüze bakın.. elinizdeki imkanlara şükredin.. belki de herşey çok daha güzel olacaktır..

sevgiler..

su anda calismiyorum.ama calisirim.hepinize tesekkur ederim.gozyaslari icindeyim.

Canım eşin kendine özen göstermeye başladıysa kusura bakma ve bana kızma ama hayatında kesin başka biri var...
Ayrılmak istiyorsan delil peşinde ol çaktırmadan
Boşanırlar işini kolaylaştırır

su anda calismiyorum.ama calisirim.hepinize tesekkur ederim.gozyaslari icindeyim.

ayy canım benimm.. üzülme, karnındaki her şeyden güzel bebeğini de üzme.. sen çalışır iki çocuğuna da bakar istersen bir de üstüne evlenirsin bile.. o sorumsuz kocan kendi derdine yansın.. tek tavsiyem boşanacak olursanız tazminat nafaka ne var ne yoksa alın ondan.. herkes sorumsuzluğunun bedelini ödemeli..

anneniz en büyük destekçiniz olacaktır.. tekrar söylüyorum sakın bebeğinizi aldırmayın çünkü o sadece sizin bebeğiniz değil 7 yaşındaki oğlunuzun kardeşi :KK46::KK36:

sakin ve sabırlı olun.. her şey olacağına varır.. sevgiler..

hamile olduğunuzu eşinize söyleyin ama çocuğunuzu aldırmayın.. siz zaten çalışıyorsunuz, annenizin yanına gelme imkanı da varmış e bu sorumsuz adam eşşek gibi nafaka da ödeyecek dolayısı ile maddi sıkıntınız olmayacaktır, babasız olacaksa bu çocuğu doğurma diyenleri boşver hangi çocuğun babayla büyüyeceği garantisi var ki !!

ayrıca eğer eşinizin hayatında başka biri yoksa bu dönem geçici bir depresyon dönemi olabilir.. sizden biraz uzakta kaldığında kendine gelip koşa koşa geri dönebilir..

her halukarda siz önünüze bakın.. elinizdeki imkanlara şükredin.. belki de herşey çok daha güzel olacaktır..

sevgiler..
evet katılıyorum sana...

sizi üzmek istemiyormuş ama sizinle ayrılmaak istiyor ne büyük çelişki ! timsah gözyaşları onlar yaptığı suçları onlarla kapatmaya çalışıyor . 7 yaşında çocuğunuz varsa benden büyüksünüzdür abla diye hitap etmek istiyorum . Ablacım öncelikle işinizin olması ne güzel kimseye muhtaç olmadan geçinir gidersiniz ama 2.çocuk olayını iyi düşünün derim çünkü tek başınıza 2 çocuk büyütmek zor olacaktır . Ve lütfen kendinizi bırakmayın bu dönemde daha çok bakımlı olun daha çok sosyal olun biraz gözüne batsın bu tavırlarınız boşanacaksanız bile aklında soru işareti kalarak boşansın sizden acaba iyi mi ettim kötü mü ettim diye . Sakın üzülmeyin lütfen eminim çok güzel bir annesinizdir dünyanın sonu değil Allah sabrınızı arttırsın . Eski eşinize veya işte her neyse eşinize Allah akıl fikir versin yanlış yolda ise geri çevirsin.

vala eşinin haklı bi yanı yok. ikinci çocuğa hamileysen eşin bunu bilsin.ikinci çocuğun varlığı eşini yanında zorla tutcakmış gibi hissetme sakın. çocuklarına bakma durumun varsa ayrıl, çocuğun da yüzünü gösterme. böylesine müstahak.

7yasindaki cocugunuzun psikolojisini dusunup bosanma tarihini soyluyor. Bu cocugu ogrendigi anda dogdugundan beri ayri ailede olcak diye kesinlikle aldirmayi ister. Yani kocanizi daha iyi taniyorsunuz bilmiyorum bir cocuk bur yuvayi duzeltebilir mi. Ama eminim güçlü bir kadinsiniz iki cocgunuzada bakarsiniz. Aldirdiktan sonra uzuntuden kendinizi toplayamazsiniz gibi geliyor bana. Hic uzme kendinide bebisinide güzelim oglunuda. Hersey gönlünce olur umarim:KK15:

baska birine asik olduysan soyle lutfen dedim.yok asla oyle bir sey yok dedi.varsada nasilsa cikar ortaya.

yok bi de var mı diyecekti. Sizi üzmek istemem ama başka biri olmasa kesinlikle boşanalım demezdi.O ağlamalar hep yediği haltların ağlamaları. Öyle ya da böyle ayrılmak isteyecek asıl siz ne yapacaksınız bundan sonra ona karar verin.Bence çocuğu aldırmayın

Hamile olduğunuzu ne zamandır biliyorsunuz? Neden esinize soylemediniz?

baska birine asik olduysan soyle lutfen dedim.yok asla oyle bir sey yok dedi.varsada nasilsa cikar ortaya.
Belkide bu yuzden agladi bunum vicdan azabini tasiyor olabilir. Hic uzme kendini canim sen yoluna bak

Cocuk kocani ilgilendirmez senin bedenin senin kararin istersen dogurursun.. Babasiz da buyutecem diyosun kim karisabilir yani sana.. Adamin hayatinda baska biri var bosan diye baski yapiyor ondan ayrilacak bence

Back
X