Bir derdim var.

Eşiniz tam olarak neden boşanmak istiyor ? Düzeltilemeyecek bir sorun mu var ? Bir evlilik terapisti ile gorusseniz kurtarilacak birşeyler vardır belki. Eşiniz ya bir bunalima girmiş yada size ihanet etmiş onun vicdanini yapiyor gibi geldi bana. Bunalimsa gecer tedavi olunur evlilik de kurtulur. Ancak diğer ihtimalse düşünmeden bitirin. İki cocuga da tek basiniza bakabilecek misiniz bir muhasebeci olarak bunun muhasebesini de iyi yapin derim..

bi cozum buldum dedim geri sildim, hic bi cozum yokki benden yana.
Allahim sabir versin sana, aileni hep birarada tutar insallah.
Dua et.
cocugunuda aldirma sakin.
kocana soyle hamile oldugunu ve yanina ekle, ben buyutucem bu cocugu senden bisey bekliyorum de.

Eşin başka kadına gönlünü kaptırmış olabilir.. Kanıt bul ve boşan.. Nafakasından mAnevi zarar'a kadar hakkını al.. Birden bire ayrılmak istemesi saçma geldi bana.

Banada hayatında biri var gibi geldi .. Su babasız buyutme çocuğu aldır diyenlerede anlam veremiyorum yüzde biten kıl tuy değil bu bir can babasız olmak demek dünyanın sonu değil hangi bebeğin garantisi var anne babası ile ömür sürdüreceğine .. Eğer bebeğini aldırırsan o zamn kurtulamazsın psikolojisinden ..

Bebegi soyle bence. Bir yili da bekleme terk edilmek icin. Hadi gule gule deyip birak ortada. Bak nasil sap gibi kaliyor. o senin yalvarip yakarmani mi bekliyor ki. Ben kendim buyuturum bir yil beklemeye gerek yok buyur al esyalarini de bak ne oluyor o zaman. Ama cok kararli olman lazim. Bir kere geri donus yapatsan bir yil sonra da o sana gule gule der

Hamile olduğunu söyle cnm
Boşanmak istemesinin sebebi çok basit elle tutulur birşey degilki..
Belki karsilikli konusabilip çözüm yollari bulabilirsiniz..
Tabiki bunu esinizde istiyorsa..
Bebeğini kesinlikle eşin ne derde desin aldırma cnm..inş hayirlisi olsun

Bende kocama guvenip cocuk yapmadim,belki bunun sebebi benimde ayaklarimin uzerinde durmam..ikinci olsun bende isterim ama yine de evliyim kocam harika gibi dusuncelere saplanip almam bu karari,sizi cok iyi anliyorum ama esinizin duygusal gelgitleri gidince soyleyin hamile oldugunuz..ben 12. haftadan sonra soylerdim sahsen,istese de aldirmak mumkun degil..

eşinizin timsha gözyaşlarına kanmayın...
Sıkıldım diyerek sizi kandırıyor. Öteki kesin boşan diye baskı yapıyordur.
Değiştiginide söylüyosunuz...

Karnınızdaki cocuga gelince. Bakarım yavrum canım diyosanız söylemeyin boşverin.
Aldırırsın diyen adamın bu cocugun varlıgından haberi olmasına lüzum yok...Vicdansız...

Merhaba.
Uzun süredir bu siteyi takip ediyordum.İlk defa bir şeyler paylaşmak istiyorum.Ben 2001 yılının Eylül'ünde çok severek evlendim.Şu anda 7 yaşında bir oğlum var.Aynı zamanda 7 haftalık hamileyim.Eşim 2 aydır çok sessiz.
Sürekli spor yapıyor.Bizimle pek konuşmuyor.Dün benimle konuştu.Bir sene sonra yani çocuğumuz 2.sınıfın ortaları yada sonları gibi boşanalım dedi.Çocuk daha az etkilenirmiş.Bunları söylerkende hüngür hüngür ağlıyordu.Sebebini sorduğumda sıkıldım genel olarak hayattan sıkıldım falan dedi.Yapmak istediklerini yapamıyormuş falan filan.Bu arada reglimin geciktiğini söyledim.Test yap hamileysen aldıralım dedi.Ben hiç ses çıkaramadım.Ne diyeceğimi bilemedim.Tamam boşanalım o vakit dedim.Bu habire ağlıyor.Bense şaşılacak derecede duygusuz bomboştum.Ağlama neden ağlıyorsun dedim.Beni üzmek hiç istemiyormuş.Falan filan konuştu.Hamile olduğumu söylersem kesin aldırmak için elinden geleni yapacak.Bense bu bebeği çok istiyorum.Gerekirse annem yanıma gelir çocuklarla ilgilenir ben çalışır çocuklarımı büyütürüm.Mesleğim muhasebecilik.Hem üzülüyorum hem öfkeliyim hemde adam haklı olabilir zorla yanımızda tutamayız ki diyorum.Ne yapsam bilemedim..
canım hamile halinle seni üzmek en son istediğim şey ama tek yapmaya çalıştığım acaba sorun bende mi de sıkıldı vs sorularından kendini kurtarıp hayatına bakman. şöyleki benim babam da annemle boşanmak istediğini söylediğinde ağladı ben annemi teselli etmeye yanına gittiğimde annem damla gözyaşı dökmüyordu hatta bana baban daha kötü git onunla ilgilen diyebilecek kadar güçlüydü.. sonra öğrendik ki babamın hayatında başka biri varmış.. :( o yüzden gözyaşlarına kanma, sakın üzülme madem boşanmak istiyor bırak ne hali varsa görsün şurda anladığım kadarıyla güçlü bir kadınsın herşeyden önce ailen arkanda durabilecek bu durumda bebeğine kıyma doğur her iki evladını da yüzünün akıyla büyüt, ilerde onlar sana yoldaş olacaktır. Allah hayırlı, güzel günler göstersin sana ve evlatlarına.

sonanda adındaki arkadaşım, "paralel kadın" yakıştırması cuk oturmuş konuya. Erkek yada kadın farketmez, pişman olacağı bir yola girdiğinin farkında olduğu ve aynı zamanda suçlu olduğunu bildiği için ağlıyordur. bende aldatma olduğunu düşünenlerdenim. bende şu anda yalnız bırakılması gerektiğini düşünenlerdenim. bakımını artırıp bir süre gözüne bat ve bırakmak iste ve rest çek.... bir yılı bekleyecek bir durum görmüyorum deyip güçlü olduğunu görsün ki bu ona "koysun".... o tutuşsun. çocuklarıma ben bakarım demeni öneririm. aldırmaman gerektiğini düşünüyorum bende.
canı ancak canı veren ALLAH c.c alır ve her bebek rızkıyla gelir. hayırlarla gelsin inşallah. o çocuklar sizin destekciniz ve moraliniz olur her daim inşallah

Merhaba.
Uzun süredir bu siteyi takip ediyordum.İlk defa bir şeyler paylaşmak istiyorum.Ben 2001 yılının Eylül'ünde çok severek evlendim.Şu anda 7 yaşında bir oğlum var.Aynı zamanda 7 haftalık hamileyim.Eşim 2 aydır çok sessiz.
Sürekli spor yapıyor.Bizimle pek konuşmuyor.Dün benimle konuştu.Bir sene sonra yani çocuğumuz 2.sınıfın ortaları yada sonları gibi boşanalım dedi.Çocuk daha az etkilenirmiş.Bunları söylerkende hüngür hüngür ağlıyordu.Sebebini sorduğumda sıkıldım genel olarak hayattan sıkıldım falan dedi.Yapmak istediklerini yapamıyormuş falan filan.Bu arada reglimin geciktiğini söyledim.Test yap hamileysen aldıralım dedi.Ben hiç ses çıkaramadım.Ne diyeceğimi bilemedim.Tamam boşanalım o vakit dedim.Bu habire ağlıyor.Bense şaşılacak derecede duygusuz bomboştum.Ağlama neden ağlıyorsun dedim.Beni üzmek hiç istemiyormuş.Falan filan konuştu.Hamile olduğumu söylersem kesin aldırmak için elinden geleni yapacak.Bense bu bebeği çok istiyorum.Gerekirse annem yanıma gelir çocuklarla ilgilenir ben çalışır çocuklarımı büyütürüm.Mesleğim muhasebecilik.Hem üzülüyorum hem öfkeliyim hemde adam haklı olabilir zorla yanımızda tutamayız ki diyorum.Ne yapsam bilemedim..
Bence de işin için de başka bir kadın var; ağlamasının nedeni ise mutlaka sizi, çocuğunuzu, yuvanızı da seviyordur hala. Hem yeni bir hayata yelken açmak istiyor, hem elindekileri kaybedince pişman olmaktan korkuyor.
Duruşunuza hayran kaldım. Çocuklarınıza sahip çıkmanız, onun karşısında yalvarmayı bırak ağlamamanız müthiş.
Defolsun gitsin bence. Hayatınıza onun yön vermesine asla izin vermeyin. O evde yokken bavulunu hazırlayın; geldiğinde hamile olduğunuzu ama çocuklarınıza kendinizin bakacağınızı açıklayın. 7 yaşında bir çocuk yeni bir düzene alışabilir, asıl sizin psikolojiniz önemli. 1 sene gün sayarak gideceğin anı bekleyemem de.
Rabbim yardımcın olsun; inşallah bundan sonra çok güzel bir ömrün olur. Babasız 2 çocuğu nasıl büyüteceksin eleştirisine katılmıyorum. Babaların öldüğü de oluyor bu dünyada. Her varlık ona biçilen ömür kadar yaşam hakkına sahiptir. Kendi vehimlerimizle bir bebeğe dünyaya gelmemesi onun için daha hayırlı olur diyemeyiz.

Ben çok mutsuzum, istediğim şeyleri yapamıyorum, boşanalım... bu adam evliliği çocuk oyuncağı sanıyor sanırım. Ben sıkıldım artık oynamayalım. Onun canı başka oyuncak istiyor canım, eşşek kafalı yazmış bir arkadaş, tam olarak eşşek kafalı. Hamile olduğunuzu söyleyin, o yavrucağa kıymayın. Annenizin yanına dönün, hem çalışır hem bakarsınız büyütürsünüz o çocukları. Şimdi karnınızda olan o yavru ileride size yoldaş olur, arkadaş olur. Sakın aldırmayın bebeğinizi...

Merhaba.
Canım, eşine sordun mu başkası mı varmış. Var ise dürüst olsun size söylesin. Sıkıntısı neymiş?

Bayağı güçlüsünüz baksanıza, eşinize ağlama neden ağlıyorsun diyecek kadar ???

Ne kadar ilginçsiniz. Adam boşanmak istiyor siz doğrumak için can atıyorsunuz..
Hayat size çok kolay sanırım...

ay canım kıyamam ben ona sıkılmış istedeiklerini yapamıyormuş ablamın kocasıda böyle başladı spor kıyafetler falan sonra bir baktık başkası var.

belki başkası yoktur diyeceğim ama hiç kurtarma çabası yok.sıkılan insan birşeyler yapalım evliliğimizi canlandırlamın peşinde olur.bence ona deyin ki kusura bakma ben bir yıl daha senin keyfinin gelip boşanmanı bekleyemeyeceğim sen bence şimdiden git.çocuk küçükken daha çabuk kabullenir.birbirmizi bu kadar zaman yıpratmayalım de.

bir yıl daha çamaşırını yıka yemeğini yap oh gel keyfim gel.bu ne ya.iyice şımardı bu adamlar sanki tek onlar var yeryüzünde adı batasıcalar.

soğuk kanlısınız galiba bu güzel bişey. Çocugunuzu doğurmak istemeniz kadar normal bişey yok anne olmadığım halde bunu anlayabiliyorum benim annem bi çocuk aldırmış ve bunun pişmanlğını hala yaşıyor. İlerde çocuğunuza herşeyi anlattığınızda keşke bini doğurmasaydın demeyeceği bi hayat sunacaksanız tabiiki dünyaya getirmek en doğal hakkınız ve buna sizden başka kimse karar veremez..

Back
X