• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var..

Merhaba..
Yeni üye oldum.. aslında çok önceden takip ederim burayı. şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum.
değerli fikirleriniz benim için çok önemli, anlatmazsam konuşmazsam çözecek gibi değilim. Hep yanlış yapıyorum.
Soruma gelirsem.. bir haftadır çok ama çok sevdiğim adam bana cevap vermiyor ne mesajlarıma ne de aramalarıma.. çok üzgünüm, sabah uyandığımdan aksam yatana kadar aklımda sadece o var ve ben kendimi onu aramaktan alıkoyamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. takmamak kolay mı?
Bu arada aramızda bir şey yok.. Benim onu çok sevdiğimi biliyor..7/8 kere görüştük ancak son görüşmemizden sonra cevap vermedi..
Ne olur beni kendime getirin..ne yapacağımı şaşırdım.. çok mutsuzum.. bana yardım edin.
Teşekkürler

Iyi aksamlar, benden size bir tavsiye kimseye fazla deger vermeyin, ona vazgecilmez oldugunu hisetirdiginiz an sizin kiymetinizi hic bilmeyecektir.
Baska seylerle ugrasin, spor yapin, arkadaslarinizla zaman gecirin.
Zamanla anlayacaksiniz ki gercekten seven, sizi arayip sorar, kiymetinizi bilir.
Kendinizi yipratmayin lütfen.
Saygilar

Aramiyorsa, birsey hissetmiyordur size.
Hakkimda hayirsiz olacakmis demek ki diye düsünün.
Hayirsiz olacak birseyi istemeyin, ohooo kimler kimleri unutmuyor. Gecer hepsi.

Merhaba..
Yeni üye oldum.. aslında çok önceden takip ederim burayı. şimdi sizlere bir soru sormak istiyorum.
değerli fikirleriniz benim için çok önemli, anlatmazsam konuşmazsam çözecek gibi değilim. Hep yanlış yapıyorum.
Soruma gelirsem.. bir haftadır çok ama çok sevdiğim adam bana cevap vermiyor ne mesajlarıma ne de aramalarıma.. çok üzgünüm, sabah uyandığımdan aksam yatana kadar aklımda sadece o var ve ben kendimi onu aramaktan alıkoyamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız.. takmamak kolay mı?
Bu arada aramızda bir şey yok.. Benim onu çok sevdiğimi biliyor..7/8 kere görüştük ancak son görüşmemizden sonra cevap vermedi..
Ne olur beni kendime getirin..ne yapacağımı şaşırdım.. çok mutsuzum.. bana yardım edin.
Teşekkürler
Söyleyeceklerime Lütfen kulak ver . bu tür insanlardan uzak durulmalı . her ne kadar senin için söylediklerim anlam ifade etmesee gerçek bu . egolarını tatmin etmek için yaklaşıp daha sonra kaçarlar . sana tavsiyem uzak dur kendini çek zaten oluru varsa olacaktır. benzer şeyleri yaşadım ve biliyorum.

Back
X