Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?
tabiki anlat nasıl içinde tutacaksın ki. ben tutamazdım1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?
Bilmiyorum ki.isimleri eşiniz mi seçmiş peki o kızın istediği isimler miymiş?
o düşünmüş olsa bile bu isimler ona eski sevgilisini hatırlatmaz mı..Neden bu kadar önyargılısınız? Belkı de sadece eşinizin düşündüğü isimlerdi.
Neden hatırlatsın ki şu an ki seçimi belli onu değil eşiyle evlenmeyi seçmiş,Mesela şöyle düşünün bir erkke arkadaşınız var gelecekten bahsediyorsunuz sizinde en sevdiğiniz isimdir hep dersınız şunu koyucam ben diye ve dediğinizi de gercekten yaparsınız,çünkü çok istiyorsunuz biraz daha pozıtıf duşunmeye çalışalım bence .o düşünmüş olsa bile bu isimler ona eski sevgilisini hatırlatmaz mı..