bir derdim var..

sevgili24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
22
4
1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?

anlat anlatmasına da neden böyle bir şey düşünmüş bunu da anlata hazır anlatmışken dedi ki sen çoooook beklersin çocuklara bu ismi vermemi de

Neden bu kadar önyargılısınız? Belkı de sadece eşinizin düşündüğü isimlerdi.

1.5 yıldır evliyim. yaklaşık 4.5 senedir eşimi tanıyorum ve ilk tanıştığımız zamanlar da bana çocuklarımız için bana iki isim söylemişti. Sonra öğrendim ki bu isimler eski sevgilisiyle çocuklarına düşündüğü isimlermiş. Sizce bunu öğrendiğimi eşime anlatmalı mıyım?

tabiki de anlat koyacak halin yok ya.

eşin tek başına düşünmüş olsada bir zamanlar o kızla da hayalini kurmuşlar illa ki hatırlatır.

tabiki anlat nasıl içinde tutacaksın ki. ben tutamazdım

Anlatmana gerek yok sadece ona kendi eski sevgilinin ismini koymak istedigini soyle :KK66:

o düşünmüş olsa bile bu isimler ona eski sevgilisini hatırlatmaz mı..
Neden hatırlatsın ki şu an ki seçimi belli onu değil eşiyle evlenmeyi seçmiş,Mesela şöyle düşünün bir erkke arkadaşınız var gelecekten bahsediyorsunuz sizinde en sevdiğiniz isimdir hep dersınız şunu koyucam ben diye ve dediğinizi de gercekten yaparsınız,çünkü çok istiyorsunuz biraz daha pozıtıf duşunmeye çalışalım bence .

Ayyy yolarim sacini basini :rolleyes: Saka bi yana sakin kabul edip sessiz kalma soylede amaci neymis ogren bakalim bak benm esiminde oyle bi istegi wardi killandim simdi :KK70:

X