Bir derdim var

Kurabiyeee78

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
388
218
Edit: pek samimi kız arkadaş, whatsappta erkek arkadaşım kendisi ve ben olmak üzere grup kurmuş geçen gün(hani ben kiskanmiyim ortak konusulsun diye) ama gel görelim orda hiç muhabbet dönmüyor konusulmuyor ben de cikicam gruptan dedim sevgilim Hayır olmaz ayıp olur dedi. Kime ne ayıp oluyor anlamış değilim . Ciksam nolacak ki sanki? yine ben kötü olurum gerçi :KK64: 2010 agustos ayından beri süre gelen bir ilişkim var yıllar geçtikçe ciddilesen bir ilişki.onumuzdeki sene okullarimiz bitiyor ve yüksek lisansa baslamadan önce evliliği dusunmekteyiz(geçen yaz yüzük takip teklif etti) ta ki yarım saat önceki konuşmaya kadar. Sevgilimin yakın bir kız arkadaşı var 8 9 senedir yani ben daha hayatında yokken başlayan bir şey ve ben bu durumdan hoşnut değilim.benim hiç erkek arkadaşım yok,olmadı da o açıdan pek empati kuramiyorum.lakaytligi veren ise benim sevgilim.kızla konustugumda gayet halden anlar ve ona göre hareket eder ama gelin görün ki erkek arkadaşım pek dikkat etmez ve açıklaması da hep şu yönde olur "bana ablamdan daha çok ablalik yapiyor" hiçbir zaman arkadasligini bitir demedim demem de.diyeceksiniz ki sen en başta bilmiyor muydun bu durumu.biliyordum ama o zamanlar bu derece yakın ya da aktif bi diyalogları yoktu yani facebook vs kullanmiyoruz kızın whatsapp i yoktu sevgilimin sms i vs derken ayda bir kez telefonla konusurlardi ta ki en sonki yılbaşına kadar ben de o açıdan pek sorun etmezdim.bu gece bana o kız arkadaşınin da aralarında bulunduğu bir grupla bayramda gorusebilecegini soyledi (liseden sınıf arkadaşları hepsi) ben de "aaa ne giysem ki" dedim öylesine dedim yani bir plan vs düşünmedim anlamadım dedi "nesini anlamadin ben de gelirim artık ayrı gayrı mi var" dedim "yok ama kimse sevgilisini getirmiyor ki çok saçma bir durum orda biri gereksiz konuşcak senin canın uzuleceksin lise anilarindan bahsedlcek canın sikilcak" dedi peki dedim uzatmadim ve kapattım telefonu ve sizlere yazıyorum sizden ne talep ettigimi de bilmiyorum zorlaniyorum artık şu kız arkadaş mevzusu dışında gerçekten en ufak bir sorunumuz bile yoktur bir dediğimi iki etmez çok şükür ailesi vs hepsi el üstünde tutarlar ama bu konuda bu kız arkadaş konusunda çok kesin ve ben bunu anlamıyorum.cok uzun oldu kusuruma bakmayın. .

Son düzenleme:
Güzel arkadasim derdin var da derdini de bileydik iyiydi.Ona göre yardımcı olurduk. Nedir derdin?

pardon, simdi konuyu okudum

ben sevgilimin cok yakin kiz arkadaslarinin olmasini kesinlikle istemezdim. rahatsiz olurdum. güvenle felanda alakasi yok. bana göre dogru degil

bir de yani icine kurt düsürmek gibi olmasin ama abla kardes/abi kardes gibi olan arkadas iliskilerini cok okudum burda, hepsinin sonu malum...

Ayni ana babadan doganlar kardes olmayi beceremezken kan bagi olmayan kimse kimsenin kardesi olamaz.
Benimde yakin bir erkek arkadasim yok niye elin adamiyla her seyimi paylasayim surekli onla vakit gecireyim ki?

pardon, simdi konuyu okudum

ben sevgilimin cok yakin kiz arkadaslarinin olmasini kesinlikle istemezdim. rahatsiz olurdum. güvenle felanda alakasi yok. bana göre dogru degil

bir de yani icine kurt düsürmek gibi olmasin ama abla kardes/abi kardes gibi olan arkadas iliskilerini cok okudum burda, hepsinin sonu malum...
Gerçekten sahte gelebilir ama aşk açısından ya da cinsellik açısından bir durum söz konusu değil dediginiz gibi mevzu burada güven degil

Ayni ana babadan doganlar kardes olmayi beceremezken kan bagi olmayan kimse kimsenin kardesi olamaz.
Benimde yakin bir erkek arkadasim yok niye elin adamiyla her seyimi paylasayim surekli onla vakit gecireyim ki?
Haklısınız aynen öyle.neyse ki sürekli vakit gecirmiyorlar bayramdan bayrama kız istanbuldan geldikçe yüzyüze gorusuyorlar ve whatsapptan haftada bir konuşma oluyor takip ettiğim kadariyla

Hmm.Neden gitmenizi istemiyor.Neye canınız sıkilcak ki.Duymanizi istemediği birşeyler mi var? Anlamadım ama ben olsam ben de bozulurdum hatta iskillenirdim de. Bence sizin de gitmeniz lazim. Kimse sevgilisini getirmiyor diye bir bahane olamaz. Ayrıca haklısınız yani. Siz de aynısını siz yapsaydiniz yakın erkek arkadaşınızla gitseniz kendi ne düşünürdü acaba.

X