Bir derdim var :(

gkmenuzra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
10
2
30
Merhabalar 2 senelik bir ilişkim var hersey yolundayken birden ilgisizlesti ve zorla konusturdum o aramıza soğukluk girdiğini söyledi bu arada bizim yaşadığımz şehirler de farklı . Sonra ağlıyorum susuyo tek bir neden belirtmiyo başkasını seviyorum ya da uzakliktan yapamıyorum da demiyo her neyse sonradan bu bana mesaj attı ayrı kalak kafamiza göre takilak diye kızlar biz bunun anlamini çok iyi biliyoruz zaten . Neyse bende bu mesajından sonra cevap yazmadım bu beni aradı acmadim mesaj yağmuruna tuttu yazmadım sonra mesajına cevap verdim o bana bahane buldu utanmadan ben sevmiyomusum ben bitirmisim kafada vs bu yapıcı da deil en sonunda dayanamadim ayrılık mesajı attım buda işte beni sevdigini sogumadin ini söyledi 1 şans istedi falan bende tamam dedim ama zamana bırakalım ben sana guvenmiyorum dedim tamam dedi yine ilgisiz yine aynı bana bi taktik verin ayrılma dışında lütfen kusura bakmayın fazla uzun oldu :KK43:

Bence bir süre kendini geri cek ama uzun olmasın bu süre sadece ölc belki degere binersin belli olmaz eger ters etki yaptıysa (bunu anlarsın bir sekilde) bu sefer taktik degistir onu cok sevdigini belli et uzak olsanız da askını hissettir ona belki buna ihtiyacı vardır ve bu ona cok iyi gelir..hicbiri olmuyosa ayrıl derim ben zaten seviyosa ve icinde bitiremezse tekrar sana yazar bu sefer sen degil o bir seyleri düzeltmeye calısır ve öylesi senin icin cok daha rahat olur..

Bence bir süre kendini geri cek ama uzun olmasın bu süre sadece ölc belki degere binersin belli olmaz eger ters etki yaptıysa (bunu anlarsın bir sekilde) bu sefer taktik degistir onu cok sevdigini belli et uzak olsanız da askını hissettir ona belki buna ihtiyacı vardır ve bu ona cok iyi gelir..hicbiri olmuyosa ayrıl derim ben zaten seviyosa ve icinde bitiremezse tekrar sana yazar bu sefer sen degil o bir seyleri düzeltmeye calısır ve öylesi senin icin cok daha rahat olur..

Ya 2 yıl boyunca hersey çok güzeldi birden oldu 1 ayda oldu hersey ayrılmak istedim ısrarla ben seni çok seviyorum niye böyle oldum bilmiyorum vs yaptı bende tamam dedim ama sana guvenmiyorum zamana bırakalım bu şekilde istemiyorum seni dedim o duzeltcem kendimi dedi ama aynı. Mesela soğuk davranıyorum ona o da soğuk bana ben soğuk davranmaya devam mı edim yoksa açık açık konuşayım mi. Bi de hix hatam olmadı ona o da söylüyo ayrılmak da istemiyo

Ya hiç bişey yapmadım 2 yıl boyunca da her şey çok güzeldi. Neden yok ayrilmiyo da yine soğuk açık açık konuşmak yerine tavrımı koyayım en iyisi dimi çok teşekkür ederim bu arada

iğrenç bir kısır döngüye girmiş ilişki kusura bakma.
seninki ayrılmak istiyor ama cesareti yok sen bırak istiyor.bırakınca da egosu zarar gördüğünden suçlayarak saldırıyor sana.kişiliği oturmamış bu arkadaşın.
o değil de şu lafı benim için koşarak kaçma sebebi açıkçası;
"ayrı kalak kafamiza göre takilak "

Icimin bilip de diyemedigi tercumanim oldun sanırım başka bi açıklaması da yok sizce ne yapmalıyım ya da aklını başına getirmek mümkün mü biz kızlar severiz uğraşıriz çabalarız ya

Öyle zoruma gidiyo ki klişe olcak ama ben ondan çok çabaladım sanırım bide sevgimi fazla hissettirdim buna . Ya bide ayrılık mesajı attigimda "mutlu ol demeyle olunmuyo şimdi bitirmiş olabilirsin ama ilerde cikcam karsina" diye saçma sapan mesaj atiyo sanki ben buna soğudum dedim ayrı kalak dedim ergen gıbı kafam ddolu ve kimşeye anlatamiyotum canım çok aciyo

Bence ayrıl. İlişkinin suyu çıkınca yapçak bişey yok çünkü.

Ayrılmak da istemiyo beni suçluyo utanmadan ayrilsam en azından ne için uzuldugumu bilcem bu gidişle yol orayı gösteriyor ama öyle cok seviyorum ki

Zamana bırak bence, sen arayıp sorma o arasın. Fazla sevgini belli etme. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Biterse biter devam ederse devam eder diye bir dusunceyle yasarsan yani hic takmayip kendine odaklansan kovalanan sen olursun. Biterse de bitsin. Dunyanin sonu degil ya. Bundan once de bir hayatin vardi yasiyordun bundan sonra da o olmasa da yasarsin. Bazen akisina birakmak gerekiyor herseyi. Kendine odaklan bu donem. Kendinle ilgilen.

X