- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
Kızlar daha öncede benzer konular açmıştım ama gene kendimi bi çıkmazın içerisinde boşlukta hissediyorum
moralim o kadar çok bozuk ki babamla annemle kirada oturuyorlar oturdukları evin kontratı benim üzerimeydi maddi durum olarak biraz sıkıntılar yaşıyorlar bu aralar babam kredi borcu ödüyor iş yerinden parasını alamıyor vs bi kaç kez maaşı geç yattığı için kirayı geç ödediğinden bana icra takibi başlatmışlar evi boşaltmaları için tabi babamla didişmekten birbirimizle muhabbet edemediğimiz için mecbur eşime anlatmak zorunda kaldım şimdi de diyorum keşke anlatmasaydım dahil etmeseydim ama eşimden başka kiminle paylaşabilirim üzüntümü sırrımı kederimi acımı dedim anlattım av. Görüştü vs normalde ödiyceğimiz rakamı pazarlık yaptı makul ödenebilecek duruma çekti babama da demiş ki 180 lira av masrafını ben öderim benim yanımda babam kaç kere dedi üzerini veriim die yok dedi neyse av. Yanına gidicez sabah taktığı yüzük parmağında değil her zaman ki gibi elinden çıkartmış bende dedim ki allah seni nasıl biliOsa öyle yapsın yüzüğünü nie çıkarrtın dedim elimi yıkadım vs dio her zaman ki bahanesi bir türlü yüzüğü kendi isteğiyle taktığını görmedim ilk zamanlar sürekli takardı son 2 senedir bi takıo bi takmıo şeklinde bazen ben hatırlatıyorum sabah çıkarkende ben hatırlatmıştım gene öğlen parmağında görmeyince nevrim döndü tüm yol boyunca konuşmadım surat astım gerçi o da hiç bişi demedi av. Yanına gittiğimizde bi iltifatlar falan konuşma tarzı hoşuma hiç gitmedi kadın da güzel bi kadın değil bu arada yaşı falan büyük işte dio kadına hiç göstermiosunuz falan iice sinirimi bozdu kadında eşimde 15 yaş büyük parmağından yüzüğü çıkarttı sürekli elinde oynadı durdu vücut diline göre yüzüğün elinde oynanması evliliğinden memnuniyetsizlik anlamına geliomuş neyse çıktık arabadayız gene beni yolun yarısında bıraktı iş yerine kadar bırakması yol boyuncada sürekli babamla beni aşağılayıp durdu yok ne kadar cahilmişiz bilmem ne die o kadar av tanıdığımız var diosun hani nerde avlar bi şey bile çözümleyemiyosunuz vs die zırvaladı durdu bende dedim senin gibi bi damadı varken nie başkaları uğraşsın vs iş çıkışı geç çıktım normalde çıkışta ben arardım aramazsam mutlaka o arar napıosun die baktım aramamış geri bende aramadım eve geldim evde yok gelmedi durup durmadık yere bana sarıo ortada bişi yok bende avans çektim iş yerinden ödediği 180tlyi vermeyi düşünüyorum ne annem ne babam nede ben onun parasına muhtaç insanlar değiliz eğer bi sevap varsa anamla babamın sevabına ben nail olayım dicem yaptığı tavırlarıda bir bir anlatayım diyorum acaba artık beni sevmiyor mu
niçin böle davranıyor anlayamıyorum aslında bi kaç aya kadar çok iyiydik ama son 1 aydır bişey var onda çözemediğim