- 9 Kasım 2015
- 35
- 14
- 8
- 32
merhaba arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim vardı saçma sapan bir sebepten bitti. bittigini bile sonradan ögrendim.. facebookta ilişki durumu yapmıştk erkek arkadaşım onu kaldırmış neden diye sordugumda iş arkadasım bana şaka yapmış ben kaldırmadım dedi ama ben pek inanmadım öyle şaka mı olur ne alaka dedim çok üstüne gittim kavga ettik. bana iyiyce soguttun beni kendinden dedi. beni savunacagı yerde arkadasını savunmaya başladı. bu arada tekrar yapmıştı ilişki durumunu ben çok sinirli oldugum için bu defada ben kaldırdım bi tane resim yüklemiştim instagrama onuda kaldırdım. ve ona msj attım için rahat olsun artk kimse göremez resmide kaldırdım dedim cevap vermedi. bi hafta konuşmadık. sonunda dayanamayıp yine ben mesaj attım bulusup konuşalım böyle susmakla olmaz dedim. yazma istemiyorum buluşmak dedi konuşacak bişey yok senin için en hayırlısı bu dedı yazma ok dedi. ben şok oldum cevap bile veremedim. bugün tam bir hafta oldu.ŞİMDİDE hiçbişey olmamiş gibi hayatına devam ediyo. böyle bi sebepten insan niye ayrılır anlayamıyorum. benimle hiç resim atmadı bugüne kadar sosyal medyaya hayatında başkası mı var acaba size sormak istedim . barışma ihtimalimiz varmı sizce ????? ben hala çok seviyorum onu