bir derdim var ...

Iliski durumu degistirme arkadasinin sakasi degildi bence. Muhtemelen baska biri var. Ortaya cikar kokusu. Zaman her seyi halleder. Bazen herseyi oluruna birakmak gerekir.
Arkadaş şakası olmadığını görmek için kör olmak lazımdı. Bende tam olarak bana yalan söylemiş olmasina sinirlendim zaten. O yüzden cok büyük kavga ettik. Haklısın herseyi zaman çözecek artk başka yolu yok

dönmez
yolunuza bakın
sevgiliniz ilişkisi varı belkide sadece siz ve yakın arkadaşlarınız görecek şekilde ayarlamıştır
yani demek istediğim adam dışarı kaçmaya meyilli kendinize uğraşacak meşkaleler bulun ilk 2 ay alt üst olacaksınız ama alışacaksınız
kurslara gidin işe girin (işe girmek özellikle iyi geliyor)

dönmez
yolunuza bakın
sevgiliniz ilişkisi varı belkide sadece siz ve yakın arkadaşlarınız görecek şekilde ayarlamıştır
yani demek istediğim adam dışarı kaçmaya meyilli kendinize uğraşacak meşkaleler bulun ilk 2 ay alt üst olacaksınız ama alışacaksınız
kurslara gidin işe girin (işe girmek özellikle iyi geliyor)
Donersede artk cok gec zaten. Ise girmek en iyisi galiba saolun

Yenisini bul demişler ama bence yanlış, uzun ilişkiden çıkmışsın ve üzgünsün laylaylom bir ilişkin olsun istemezsin sanırım? Bir süre kendini dinle zaman ver kafanı topla. Bunlar olmadan sağlıklı bir ilişkiye başlayamazsın yanlış seçimlerle daha çok üzülürsün. Sonrasında hayat zaten sizi güzel insanlarla karşılaştırır inşallah :dondurma:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iyi-yaptim-pisman-degilim.907772/

birde konuma bak derim aynısını yaşadım yedi paparayı oturdu aşağı benim ex :halay::halay:

merhaba arkadaşlar 4 senelik bir ilişkim vardı saçma sapan bir sebepten bitti. bittigini bile sonradan ögrendim.. facebookta ilişki durumu yapmıştk erkek arkadaşım onu kaldırmış neden diye sordugumda iş arkadasım bana şaka yapmış ben kaldırmadım dedi ama ben pek inanmadım öyle şaka mı olur ne alaka dedim çok üstüne gittim kavga ettik. bana iyiyce soguttun beni kendinden dedi. beni savunacagı yerde arkadasını savunmaya başladı. bu arada tekrar yapmıştı ilişki durumunu ben çok sinirli oldugum için bu defada ben kaldırdım bi tane resim yüklemiştim instagrama onuda kaldırdım. ve ona msj attım için rahat olsun artk kimse göremez resmide kaldırdım dedim cevap vermedi. bi hafta konuşmadık. sonunda dayanamayıp yine ben mesaj attım bulusup konuşalım böyle susmakla olmaz dedim. yazma istemiyorum buluşmak dedi konuşacak bişey yok senin için en hayırlısı bu dedı yazma ok dedi. ben şok oldum cevap bile veremedim. bugün tam bir hafta oldu.ŞİMDİDE hiçbişey olmamiş gibi hayatına devam ediyo. böyle bi sebepten insan niye ayrılır anlayamıyorum. benimle hiç resim atmadı bugüne kadar sosyal medyaya hayatında başkası mı var acaba size sormak istedim . barışma ihtimalimiz varmı sizce ????? ben hala çok seviyorum onu :KK43: :KK43: :KK43:

Hala seviyor musun cidden?

Çoçuk oyuncağına dönmüş ,kaldı ki bu şekilde bir yere de varamazmışsınız.

Bir daha kesinlikle arama,iyice tavan yaptırma;çünkü onun sevgisi ve saygısı yok sana.

Hele ki anlattığın sebepten bitmişse ilişkin ,zaten ortada bir ilişki yokmuş.

O bir gün dönerse affedece misin,barışma ihtimalini soruyorsun birde:YAPMA.

Giden hangi sebepten gittiyse ,bırak o sebepten dolayı da geri gelmesin.

Sevgiyi haketmeyen insanlar için,lütfen paralamayın kendinizi.

Sizin kendinize saygınız olsun ki,başkaları da saygı duyabilsin.

Onurun ve gururun için bu adama yoll ver,pişman olmayacaksın emin ol.

Yenisini bul demişler ama bence yanlış, uzun ilişkiden çıkmışsın ve üzgünsün laylaylom bir ilişkin olsun istemezsin sanırım? Bir süre kendini dinle zaman ver kafanı topla. Bunlar olmadan sağlıklı bir ilişkiye başlayamazsın yanlış seçimlerle daha çok üzülürsün. Sonrasında hayat zaten sizi güzel insanlarla karşılaştırır inşallah :dondurma:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iyi-yaptim-pisman-degilim.907772/

birde konuma bak derim aynısını yaşadım yedi paparayı oturdu aşağı benim ex :halay::halay:
Cok guzel cevap vermissniz tebrik ederim ;) inşallah bende o kıvama bi an önce gelirim

Hala seviyor musun cidden?

Çoçuk oyuncağına dönmüş ,kaldı ki bu şekilde bir yere de varamazmışsınız.

Bir daha kesinlikle arama,iyice tavan yaptırma;çünkü onun sevgisi ve saygısı yok sana.

Hele ki anlattığın sebepten bitmişse ilişkin ,zaten ortada bir ilişki yokmuş.

O bir gün dönerse affedece misin,barışma ihtimalini soruyorsun birde:YAPMA.

Giden hangi sebepten gittiyse ,bırak o sebepten dolayı da geri gelmesin.

Sevgiyi haketmeyen insanlar için,lütfen paralamayın kendinizi.

Sizin kendinize saygınız olsun ki,başkaları da saygı duyabilsin.

Onurun ve gururun için bu adama yoll ver,pişman olmayacaksın emin ol.
Hala seviyorum evet insan kalbine söz geciremiyo heleki 4 senesini birlikte geçirdiği insani tek cirpida silip atamiyo.. zamana biraktim herşeyi neler olur suan bende bilemiyorum

Back
X