Bir derdim var

Cehalet akıyor milletimin paçalarından...

Doktorla görüşmeden doğum kontrol yöntemine karar verilmez. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Doğum kontrol hapı zararlı değil aksine faydalıdır çoğu insan için. Ve öyle kafaya göre baslanip bırakılmaz.

sonra gelsin bozlulan hormonlar
millet daha regl döngüsü nedir bilmiyor ya yıl olmuş 2016...
:KK14:

Kafaniza göre kullanip birakamazsiniz reglin 2-3. Gunu başlayip 21 gun kullanip birakacaksiniz duzenli kullanmazsaniz ara kanamalar olur.
Yan etkileri arasinda saymiş olduğunuz belirtiler var ama daha yeni oldugu için bunlari yaşiyorsunuz ben 9 ay kullandim kullandigim ilk ay ara kanama hariç sizdeki etkilerin aynisini yaşamiştim.

Ama bu sağlık. Lutfen kafaniza göre iş yapmayın :-( En mantıklısı eşin korunsun ama geri çekilmeyle değil. O bir yöntem değil çünkü. Kondom kullansin yada siz spiral falan taktirabilirsiniz. Ama oncelikle doktorla görüşüp öyle karar verin.

Umarım hamşle değilsinizdir. Anlattığınız belirtiler hamileliğe de benziyor. Doktora danışmadan kullanmayın. 35 yaşını aşmışsanız ve sigara kullanıyorsanız doğum kontrol hapının ciddi zararları olabilir.

Ama bu sağlık. Lutfen kafaniza göre iş yapmayın :-( En mantıklısı eşin korunsun ama geri çekilmeyle değil. O bir yöntem değil çünkü. Kondom kullansin yada siz spiral falan taktirabilirsiniz. Ama oncelikle doktorla görüşüp öyle karar verin.
Bu bi ay icerisinde hamilelik olmazsa doktorla gorusup onlem alirim canim

Kafaniza göre kullanip birakamazsiniz reglin 2-3. Gunu başlayip 21 gun kullanip birakacaksiniz duzenli kullanmazsaniz ara kanamalar olur.
Yan etkileri arasinda saymiş olduğunuz belirtiler var ama daha yeni oldugu için bunlari yaşiyorsunuz ben 9 ay kullandim kullandigim ilk ay ara kanama hariç sizdeki etkilerin aynisini yaşamiştim.
Ben devm edecektim ama baktim iyindegil yn etki yapiyor boyle devam eder diye biraktim geride baslamam doktor bana uygun bisy bulur

Hapı bıraktığın için 3güne kadar regl olacaksın, haberin olsun. İlk ay zaten tamamen korumaz, sizin de extra korunmanız gerek, ikinci aydan sonra ara kanamalar da meme hassasiyeti de geçecek.

Rahatsız ettiyse doktora görün canım belki de kullanmaman gerekir.

Ben qlairista kullanmıştım hiç bir yan etkisini görmedim. Fakat ben de doktora sormadan kendim almıştım aslında danışmak lazım önemli sonuçta hormon düzenini değiştiriyoruz vücudumuzun.

En sağlıklısı prezervatif, yani bu dönemde kesinlikle hamile kalmak istemiyorsan. Eğer olsa da olur diyorsan geri çekilmeyle de devam edebilirsin koruma oranı düşük de olsa korur.

Yan etkileri varmı o ilacın doktor bana önerdi ancak içinde yazanlardan dolayı biraz tereddütte kaldım daha başlamadım kullanmaya ama bilgi verirseniz çok sevinirim

yil 2016 ne korunmayi bilmiyor hala bayanlarimiz birde esim korunuyor diyorsun. geri cekme yöntemi bir korunma yöntemi degil..

Yan etkileri varmı o ilacın doktor bana önerdi ancak içinde yazanlardan dolayı biraz tereddütte kaldım daha başlamadım kullanmaya ama bilgi verirseniz çok sevinirim
Hiç bir yan etkisini görmedim ben (ruhsal dalgalanma, kilo, sinir stres hiçbir etkisi olmadı). Kullandığım dönemde memnundum. Tabi her ilaç herkese aynı etkiyi yapmayabilir kamu spotumu geçeyim ben :)

yil 2016 ne korunmayi bilmiyor hala bayanlarimiz birde esim korunuyor diyorsun. geri cekme yöntemi bir korunma yöntemi degil..
Korunma yöntemi değil elbette ama bazı çiftler olsa da olur olmasa da olur (bu da bir tercihtir neticede) dediklerinden riskini kabul ederek bu şekilde korunuyor. Konu sahibi de öyle sanırım.

Back
X