• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

hussybihter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
15
1
1
28
Merhaba, uzun zamandır buraya yazmayı düşünüyordum şuan kendimi çok kötü hissediyorum ve derdimi anlatabileceğim ve belki de beni anlayabilecek en azından bi insanın burada olabileceğini düşünerekten başlıyorum. 11 aylık bi ilişkim var. Ciddi düşünüyoruz. Sevgilim 28 yaşında, ben 20. Öğrenciyim, o da çalışıyor. Geçen sene tanışmıştık. O zamanlar özel bi yurtta kalıyordum, giriş çıkış saatlerim konusunda katı kurallarım olmasına rağmen aileme haber verip izin alıyordum ve erkek arkadaşımla onun evinde veya yazlıkta kalıyorduk. Bu arada erkek arkadaşım ailesiyle yaşıyor. Ailesinin bodrumda yazlıkları var yılın belirli dönemlerinde orada kalıyorlar. Ekimin ortasına kadar hep beraberdik, evet beraberken de problemlerimiz vardı ama en azından işten yanıma geleceğini ve yanımdan işe gideceğini biliyordum. Sonra ailesi geldi. Ve yeni bi işe başladı. Çalışma saatleri 15:00-24:00, haftada 1 gün izin. Yanıma taşınmasını istiyorum ama taşınmıyor. Çünkü ailesi çok fazla sıkıyor. Haftada 1 gün izni olduğu halde zar zor geliyor ve bu durum benim canımı sıkıyor. Çünkü kocaman şehirde burada tek arkadaşım o, ailem o. Ondan önce iyi bi hayatım vardı, çevremde çok arkadaşım vardı. Yalnız kalmıyordum ama ben onun için herkesi bıraktım. Şimdi 50 m2nin içerisinde bütün günü nasıl geçireceğimi düşünmekten psikolojim çok kötü oldu. Çok yalnız hissediyorum kendimi. Bi insanın varken yok gibi olması mı iyi yok olması mı daha iyi? Karar veremedim. Çünkü evlenene kadar bu şekilde devam edeceğimizi söylüyor ve ben kaldıramıyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler

konu muhtemelen karışır. 28 yaşında bir adam isterse senin yanına taşınabilir. Demek ki istemiyor. Ha 30 yaşına gelmiş ve hala baskı gören bir adamsa zaten sepetle onu. İleride annesinin ağzına bakıp kadına eziyet eden tiplerin traileri gibi.

Ne güzel kendi evin var .
Niye elin adamını başına bela yapacaksin .
Arkadaş bul tekrar.
Beraber gezin eglenin evine dön

28 yaşındaki adamı ailesi sıkıyor, baskılıyor. 20 yaşındaki genç bir kızı ailesi erkek arkadaşıyla yaşamasına izin veriyor!

Neden? 50 m2 evde yalnız kalma diye mi? İginçççç çokkkk ilginç :) :KK66:

İlginç olan nedir? İnsanın doğasında yalnız kalma korkusu vardır. Ve ben de yalnız kalmaktan bunaldım. İlginç bi şey yok. Ailemin erkek arkadaşımla yaşımama izin vermesi yanlış bi şey değil bence. Karşılıklı saygı ve güven.

İlginç olan nedir? İnsanın doğasında yalnız kalma korkusu vardır. Ve ben de yalnız kalmaktan bunaldım. İlginç bi şey yok. Ailemin erkek arkadaşımla yaşımama izin vermesi yanlış bi şey değil bence. Karşılıklı saygı ve güven.
Takilma sen öyle yorumlara.
İstiyorlar ki herkes kendi tabularına göre yaşasın .
Ama kendini bu kadar kaptırman yanlış

Takilma sen öyle yorumlara.
İstiyorlar ki herkes kendi tabularına göre yaşasın .
Ama kendini bu kadar kaptırman yanlış

Evet en başında her şey çok farklıydı. Her şeyin en başındaki gibi devam edeceğine inanarak kandırdım kendimi ve kaptırdım da. Kurtulamıyorum. İçimde sürekli bi sıkıntı hissi. Sosyal anksiyete dahi oluştu. Aşamıyorum bu durumu

adam 30 yasina gelmis isterse seninle yasayabilir ama istemiyor belli ki. he dedigin gibi ailesi 30 yasinda adama baski yapiyorsa ve bu adam da boyun egiyorsa bu adamla evlilik bile dusunme benden abla tavsiyesi.

Evet en başında her şey çok farklıydı. Her şeyin en başındaki gibi devam edeceğine inanarak kandırdım kendimi ve kaptırdım da. Kurtulamıyorum. İçimde sürekli bi sıkıntı hissi. Sosyal anksiyete dahi oluştu. Aşamıyorum bu durumu
En çok umursayan, en çok ozleyen kaybeder ben bunun istisnasini gormedim .
He bir de herkes unutuluyor onun da istisnası görmedim .
Ne olur yani ? en fazla ayrilirsiniz eee sonra ? 3-5 ay üzülür iyilesirsin .
Bir daha bu yaşlarda olmayacaksin ona göre yasa

Birisi için arkadaşlarından vazgeçince ve o ilişkin bitince yanında kim kalacak? Eskiden yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Ayrıca evlenip ayrı eve çıksanız çok daha iyi olur. Daha söz falan yokken onun evinde kalmalar falan pek doğru değil bence.

Ben sok ben manset .. bu seni aldatmasin dikkat et.. yani herseye hazirlikli ol guvenme

Back
X