• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

En çok umursayan, en çok ozleyen kaybeder ben bunun istisnasini gormedim .
He bir de herkes unutuluyor onun da istisnası görmedim .
Ne olur yani ? en fazla ayrilirsiniz eee sonra ? 3-5 ay üzülür iyilesirsin .
Bir daha bu yaşlarda olmayacaksin ona göre yasa

3-5 aylık süreç benim için çok önemli. Son sınıfım ve derslerimi toparlamam lazım şuan öyle bi şeyi kaldırabilicek bi gücüm yok
 
Hadi bizler 30 kusur yasindayiz koca yolu gozluyoruz ev is kv vs stres oluyoruz sen daha 20 yasinda niye simdiden boyle stres oluyorsun guzel guzel okulunu oku istikbalini dusun kocadan once.
 
O yaşlara tekrar gelemeyeceksin. Adam kendisi hapishanede yasıyor sana da kurmuş. Sen o adam için arkadaş çevreni herşeyini silmişsin ama o 30 yaşına gelmiş ailesinin dizinin dibinden ayrılamıyor. Ayrı eve çıkma vs sen bu adamla tabu neyim yıkamazsın diyeyim.
 
Hadi bizler 30 kusur yasindayiz koca yolu gozluyoruz ev is kv vs stres oluyoruz sen daha 20 yasinda niye simdiden boyle stres oluyorsun guzel guzel okulunu oku istikbalini dusun kocadan once.

Evlilik meraklısı bi insan değilim. Yanlış anlaşılma olmasın. Fakat ben de robot değilim. Sorumluluklarım olduğu gibi duygu ve düşüncelerim de var. Yargılamadan önce düşünelim. Teşekkürler
 
Aldatıcak bi insan değil o. Karakteri güzel bi insan, eğer bana karşı duyguları bitmiş olsaydı bunu açık açık söylerdi. Benim problemim o değil
Ozaman cekecen napalim yollarini gozlicen yada yeni arkadaslar edin kendine iyi gelir sana
 
Okulun bitmesine kalmış bir kaç ay. Derslerine çalış okulunu bitir. Yine kendine ortam yap. Hayatını ona göre şekillendirme. Gelirse gelir, gelmezse keyfi bilir.

Okulun bitince de iyi bir iş bulup çalış. Sevgilinle yaşamak da sana ait bir karar. 25ten önce evlenmeyi, ciddi kararlar almayı düşünme. Bu yaşların tadını çıkar. Gez, eğlen arkadaşlarınla. Evlendiğinde eşinle geçireceğin çok zamanların olacak.
 
28 yaşında biri eğer sizi isteseydi gelir annenizden babanızdan ister düğünü yapar evine getirirdi. Bence karşınızda net olamadığı için bu sorunu yaşıyor gibisiniz. Bence sonu istediğiniz gibi olmayacak
 
ben anlamadım akşama kadar onu neden bekleyesin

zaten adam haftanın altı günü çalışıyor

otomatikman görüşmeniz mümkün değil gibi sen sabahları okula gidiyorsan

programında boşluk varsa görüşürsün geri kalan zamanlarda da sen okulda o işte olur

izin gününün 24 saatini sana ayırmasını da bekleme

bu aşamada ailesi ile yaşıyor ve onlarla da izin gününe dair plan yapabilir mesela ya da bir iş çıkabilir vs vs

bir küçük tavsiye de kimseye hayatını adama, kimse için hayatındaki herhangi bir şeyden vazgeçme
 
Sevgilim için arkadaşlarımı silmedim bir ara az da olsa öyle bir hata yapıyordum sevgilimin nasıl biri olduğunu görünce zaten ayrıldık. Ayrılma dönemini az hasarla atlatabildiysem arkadaşlarım sayesinde. Şimdi evliyim eşim de ilk başlarda erkek arkadaşlarım konusunda biraz kıskançlık yaptı ama ben arkadaşlarım konusunda taviz vermedim çünkü güvendiğim insanlardı. Eşimde zamanla kabullendi, şimdi farklı şehirlerdeler bir kaç kere kız-erkek hepsini evime davet ettim misafirim oldular eşim şimdi hep beraber toplansak ya güzel olur falan diyor :) Bazen akrabaların yapmadığını arkadaşlar yapabiliyor. Sevgiline kendini bu kadar kaptırma biterse çok kötü boşluğa düşersin.
 
ben üniversite ögrencilerinin okulları veya ögrenci olmayan herhangi bir kişiyle ilişki yaşamasını tavsiye etmiyorum nedenide şu, bence bu durum kız veya erkek farketmez okulda asosyal kimseyi tanımayan bir insan olmaya itiyor.
sizinde durumunuz bu.

her fedekarlıgınız karşılık bulmaz bu hayatın her evresinde böyledir, hele ilişkilerde buna eşitlik beklemek yanlış olur.

28 yaşında bir adamı ailesi sıkıyor ???? ama bodrumda yazlıkta kalabiliyor,

kuzum, canım, körpe kızım sen bu ilişkiyi bir gözden geçir daha gençsin ve bu ilişki pek hayırlı gelmedi bana.
 
o senden alacağını almış..sen yoluna ben yoluma diyor açık ve net..seni hemende birakmiyor elimin altında dursun belki lazım olur diye..ailesinin karıştığı falanda yok..erkek arkadaşın bahane ediyor ailesini...Akıllı ol..20 yasindasin ogrencisin hayatın basindasin daha ..ne bu erkek arkadaş duskunlugu..bi kendine gel..ben napiyorum de yaaa...sen bayansin o erkek..o senin peşinden kosacağına sen ona yalvariyorsun...kendine yeni bir bayan ev arkadaşı bulmalisın..evede kendini kapatma...çık arkadaşlarinla gez dolaş...eglenmene bak...Bu yaşları çok ozlersinn ilerde...keskelerinn olmasın...mutlu olmaya bak seni görmek için seninle yaşamak için uğraşmiyorsa sen hiç uğraşma....güçlü olun şu hayatta yaa ...
 
Bence kendini bunaltmak yerine olumlu şeylere odaklan. Seçimlerine saygı duyan bir ailen var, tek başına yaşayıp kafayı dinleyebildiğin bir evin var. Başlangıçta farklı düşünüp onu hayatının merkezine koymak isteyip arkadaşlarından uzaklaşmış olabilirsin. Ama şuan hata yaptığının farkında mısın? Evet. Demek ki bunları çözebilirsin.

Evde yalnız kalıp bunaldığın için sevgilinle az görüşebiliyor olman şuan sana batıyor ama aslında arada mesafe varken bile, hergün görüşemeseniz bile sağlıklı bir ilişki yürütülebilir yeterki sen kendini bunaltma. ''Ben yalnızım, o niye uzakta'' diye kendini şartlama.Uzaklaştığın arkadaşlarınla yeniden yakınlaşmaya bak yavaş yavaş. Başka kişilerle vakit geçirip eğlenebildikçe aslında ortada bir sorun olmadığını görebilirsin. Onu özlediğinde, her görüşmeniz çok farklı tatlar verebilir ikinize de. Sen önce o yanında değilken de kendini mutlu etmeye odaklan, asıl önemlisi bu :)
 
Back
X