• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim var

zamannnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
5
0
1
Merhaba 14 senedir evliyim 3 cocugum var, kucuk yasta evlendim 17 yasindaydim, yurtdisindan turkiyeye geldim onun icin, evliligimiz benim kilom yuzunden tehlikede ne yapsam veremedim, versemde hep geri aldim, esim bu ara benimle olmak istemedigini soyledi , ve baska kadin buldugunu gel dediginde gelecekmis, bu durumda ne yapmam gerek sizce? Yurtdisina geri gitsem cocuklarimla asla yollamaz bende cocuklarimi birakip gidemem, burds o kadini kabul edemem ne yapmaliyim

O esine agir bi kufur ettim kusura bakma . Ne kadar igrenc bi durum baska bi kadin bulmus akli sira seni tehdit ediyor iyi de insan bu durumda daha cok yemek yer

cidden siz sakmisiniz?kilolu bahane edip sevgili yapmis kendisine sende ne yapsan mi diye düsünüyorsun.cocuklari vermezmis o kim ki? buna o degil hakim karar verir.

Evlendiğiniz de kilolu muydunuz? O kiloları ne için aldınız ona üç tane çocuk vermek için degil mi? 14 senenizi boşuna vermişsiniz. Yarın öbür gün hasta olsanız adam sizi yine bırakır. Bırakmaya meyilli çünkü sebep arıyor sadece kiloymuş oymuş buymuş bahanesi işin

Dürüst mu yoksa sizi gazlamak için mi yapmış bilemedim
Oha diyorum ,
Gitme bi yere kendisi gitsin o kadının yanına ,cesaretin varsa dava aç Dicem de olsa buraya konu açmadan önce onu yapardın zaten
Çok çirkin bi durum
Sizin kilo cekilemeyecek kadar mi kötü

Kilo vermeyi bi tarafa bırakıp adamı nereye istiyorsa oraya üstüne para verip vermek lazım ben diyim. 17 yaşında avrupadan turkish "koca'eli"ne gelme konusuna değinmek istemiyorum hiç.

Al çocukları kaç ruhu bile duymaz. Böyle pislikle ne işin olur şaka gibi. Merak ettim kaç kilosun?

Aslinda iyidir haklida benim hep kilo vermemi istedi tabiki bende vermek istiyorum kim ister kilolu olmak ama cok zor versemde geri aldim hep, tekrar ugrasmaya karar verdim insallah veririm hersey duzelir :( ya bilemiyorum onsuzda yapamam gibi, sonucta 3 cocukta var

Senin kocadan bir cacık olmaz. Bu durumda ne yapmam gerek diye sormayin bile. Defolsun gitsin

Aslinda iyidir haklida benim hep kilo vermemi istedi tabiki bende vermek istiyorum kim ister kilolu olmak ama cok zor versemde geri aldim hep, tekrar ugrasmaya karar verdim insallah veririm hersey duzelir :KK43: ya bilemiyorum onsuzda yapamam gibi, sonucta 3 cocukta var

Onsuz da yapamam :KK9: Ne var bu erkeklerde kadını bağlayan anlamadım.

Aslinda iyidir haklida benim hep kilo vermemi istedi tabiki bende vermek istiyorum kim ister kilolu olmak ama cok zor versemde geri aldim hep, tekrar ugrasmaya karar verdim insallah veririm hersey duzelir :KK43: ya bilemiyorum onsuzda yapamam gibi, sonucta 3 cocukta var
Arkadaşım, kocan başka birini bulmuş ve sen onsuz yapamam diyorsun. Seni istemeyen biriyle nasıl bir gelecek düşünüyorsun?

Merhaba 14 senedir evliyim 3 cocugum var, kucuk yasta evlendim 17 yasindaydim, yurtdisindan turkiyeye geldim onun icin, evliligimiz benim kilom yuzunden tehlikede ne yapsam veremedim, versemde hep geri aldim, esim bu ara benimle olmak istemedigini soyledi , ve baska kadin buldugunu gel dediginde gelecekmis, bu durumda ne yapmam gerek sizce? Yurtdisina geri gitsem cocuklarimla asla yollamaz bende cocuklarimi birakip gidemem, burds o kadini kabul edemem ne yapmaliyim
Kilo bahane o kadini getirtmek icin.. adi herif.

Back
X