• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim vardı.. :):):)

Ne mutlu size. Hakkinizda hayirlisi insallah.
Ayrica bu büyü olaylarina neden bu kadar takiyor insanlar?
Yani büyü ne alaka Allah askina?
Bizim de basimizda biri var ikide bir ay bana büyü yaptilar, ay duvarimda su vardi bu vardi, annesi ablasi gelince de birlikte ay büyü ay şu bu diyorlar yanımızda ki sanki biz yapmisiz ki benim ailem Allah korusun buyuyu bilmez, duadan başka sigindiklari hicbir sey yoktur çok şükür, aslinda hic karismadigimiz ve hep mutlu olmalarini istedigimiz icin canlari sıkılıyor ve entrika arıyorlar. .
Ben bazi insanlarin psikolojilerinin cok bozuk oldugunu dusunuyorum ve bu yuzden her seyi büyüye yorduklarini dusunuyorum.
Yani lütfen kendinizi böyle paranoya yapmayin..

Bu tip insanlar var, yada burnu aksa bana nazar deydi diye dua okuyan kendini bulunmaz hint kumasi zanneden insanlar da var.

Ama nazar ve buyu de var. bazi insanlara gercekten nazar deyer. Ve bazi insanlar gercekten gidip buyu de yaptirir.
Nerden biliyorsunuz ki konu sahibine yaptirilmadigini, ve yasadiklarinin paranoya oldugunu ?

Bu tip insanlar var, yada burnu aksa bana nazar deydi diye dua okuyan kendini bulunmaz hint kumasi zanneden insanlar da var.

Ama nazar ve buyu de var. bazi insanlara gercekten nazar deyer. Ve bazi insanlar gercekten gidip buyu de yaptirir.
Nerden biliyorsunuz ki konu sahibine yaptirilmadigini, ve yasadiklarinin paranoya oldugunu ?

Tabiki büyü haktır. Ama ben cevremde gormedigim icin inanmak istemiyorum. Bizim gelin de ay büyü büyü diye dolanir ve cok rahatsiz oluyoruz.
Belki yapilmistir bilemem. Sadece inanmak istemiyorum, büyü yapacak kadar gözü kararmis insanlarin olduğuna inanmıyorum inanamiyorum. .

Tabiki büyü haktır. Ama ben cevremde gormedigim icin inanmak istemiyorum. Bizim gelin de ay büyü büyü diye dolanir ve cok rahatsiz oluyoruz.
Belki yapilmistir bilemem. Sadece inanmak istemiyorum, büyü yapacak kadar gözü kararmis insanlarin olduğuna inanmıyorum inanamiyorum. .

Sizin gelin abartmis ve sacmalamis, sanirim kendini hint kumasi zannedenlerden olabilir. Haklisiniz bu konuda rahatsiz olmakta. Zaten buyu herkese de tutmaz diye biliyorum, aytelkuru nas felak okudunmu sana kimse bir sey yapamaz diye duymustum. Ama bazi hastalikli insanlar baskasina zarar vermek icin her yolu deniyebiliyor iste. Ki ne kadar lanetli bir sey bu.

Sizin gelin abartmis ve sacmalamis, sanirim kendini hint kumasi zannedenlerden olabilir. Haklisiniz bu konuda rahatsiz olmakta. Zaten buyu herkese de tutmaz diye biliyorum, aytelkuru nas felak okudunmu sana kimse bir sey yapamaz diye duymustum. Ama bazi hastalikli insanlar baskasina zarar vermek icin her yolu deniyebiliyor iste. Ki ne kadar lanetli bir sey bu.

Evet evden cikmadan dualar okunmali, evin icine okunmali.
Allah o durumlara dusurmesin diyorum.
Büyü yapan da yaptiran da cehennemliktir sonuçta. Allah kimseyi sasirtmasin..

Back
X