- 21 Ağustos 2015
- 9
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi candygirls12
-
aslinda 25 degil 18 yasindayim ama ilk kez boyle olduKaç yaşındasın kendigörlzSöylede ona göre tavsiye verelim..
Durumunuzu anlatsana peki o da yeşil ışık yakıyor mu ? Nerden tanışıyorsunuz ? Muhabbetiniz var mı yoksa sadece gözler mi konuşuyor ?aslinda 25 degil 18 yasindayim ama ilk kez boyle oldu
Taniyorum fakat muhabbetim hic olmadiDurumunuzu anlatsana peki o da yeşil ışık yakıyor mu ? Nerden tanışıyorsunuz ? Muhabbetiniz var mı yoksa sadece gözler mi konuşuyor ?
ben 18 yasinda utangac icine kapali biriyim asla onunla gidip konusamam konusmayi birak faceden bile ekleyemem hic tanismadik yuz yuze konusmadik o nedenle onu pek tanimiyorumKendigörlcüm ağzından cımbızla laf alıyoruz.Hele bi anlat sen kimsin o kim ? Böyle nasıl tavsiye verelim ?
Denemekten ne çıkar ? Bir şey kaybetmezsinki bence bir adım at.İlerde aklında kalacağına denedim olmadı dersin.Olumsuz olursa tabii..Olumlu olursa iyikide yaptım dersin inşallah :)ben 18 yasinda utangac icine kapali biriyim asla onunla gidip konusamam konusmayi birak faceden bile ekleyemem hic tanismadik yuz yuze konusmadik o nedenle onu pek tanimiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?