• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim varrrrr

Heytttttt be ne güzel söz! :KK14:

Konu sahibi candy girl, kesinlikle konuş. Sonra çok pişman edersin. Olumlu-olumsuz tepki verir sana em azından. Olumlu ise başlarsınız ilişkiye. Olumsuz yanıt alırsan "olmadı" dersin zamanla unutursun. Ama arada kalmak, düşüncesini bilmemek en sakat iş. BELKI OLURDUK BELKI TAMAM DERDI diye sevmeye devam edersin. Tecrübeyle sabittir. ZOR unuttum vesselam, adı bende saklı...:110:

Ya arkadaslar ben birini cok seviyorum ama o bunu bilmiyor gizliden seviyorum onu gorunce kalbim cok hizli atiyo surekli onu dusunuyorum hep yanimda olsun istiyorum onunla ilgili hayaller kuruyorum boylesi basima ilk defa geldi arkadaslarim seviyorum hoslaniyorum falan diyorlardi bende onlarla dalga geciyordum insan basina gelmeden anlamiyor maalesef fakat ben cok cekingenim sevgimi ona belli edecegimi pek sanmiyorum umutsuz vaka gibi gorunuyor ama kendime engel olamiyorum seviyorumm ne yapayim ne olur yardim edin kimseye de anlatamiyorum cozumu burda buldum
Seviyosan konus bence

Platonik aşk bayılırım. :) Bana sorarsanız hiç konuşmayın, bırakın bu şekilde kalsın bir süre. Çünkü olur da reddedilirseniz bu defa da kendinize olan güveninizi kaybedeceksiniz. Ayrıca platonik aşk güzeldir insan ne kadar büyürse büyüsün gülümseyerek hatırlar yaşadıklarını. Hem belki de o gelip sizinle konuşur bir gün belli mi olur.

Türk kızı aya çıkmış ilk adımı ondan beklemiş diye bir laf var. bu tabu yüzünden soluyor nice çiçek kızlarımız .

Adama hissettirmezsen rüyasında mı görecek, malum mu olacak.:KK14:

Ekle facebooktan gitsin. Baktın adam olumsuz. Sen de arkadaşça ekledim ayağına yatarsın.
Nabza göre şerbet :KK14:

Back
X