• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir derdim ve sıkıntım var arkadaşlar ama nasıl anlatacağım

çözümünü sorduğunuz için ben sizden şüphelendim doğrusu.
acaba erkek misiniz de burda bayanların ağzını mı arıyorsunuz diye En Büyük KK
kendımı ıspatlamak zorunda değilim sadece senın bu rahat tavırların mıgdemı bulandırıyor nokta

benim sıkıntım şu arkadaslar çok utanıyorum ama brilerine anlatmak zorundayım kafayı yiyeceğim üç ay önce erkek arkadasımla onun evinde beraber olduk ve içime girdi kanda geldi sanırım kızlık zarım bozuldu o olaydan bir hafta sonra tekrar istedi ben kabul etmedim ve şimdi ayrıldık bi kç gün önce baskasıyla tanıştım ve onu sevdiğimi düşünüyorum ama daha önce basımdan geçen olay beni hep rahatsız ediyor şimdiki erkek arkadasıma anlatmalımıyım sizce ne yapmalıyım birde vajinamda sarkma var onu nasıl hallettirebilirm bana yardımcı olabilecek varmı lütfen

Bu senin bedenin senin hayatin senin tercihlerin kimseyi de ilgilendirmez. Erkekler onunla bunjnla gezerler yemedigi halt kalmaz sonra el degmemis kiz isterler. Zaten sen bunu yasadigina gore pek de dert etmemelisin. Karsina da seni oldugun gibi kabullencek birileri cikar elbet aciklama yapmak zorunda degilsin kimseye...

Ama daha uc ay once bir erkege kendini verecek kadar sevmek sonra ayrilmak sonra tekrr birine asik olman saglikli bi durum degil. Kafan karisik bence senin arkadasim. Bisure herseyden uzak dur kafani dinle kendini dinle bence...

Bu senin bedenin senin hayatin senin tercihlerin kimseyi de ilgilendirmez. Erkekler onunla bunjnla gezerler yemedigi halt kalmaz sonra el degmemis kiz isterler. Zaten sen bunu yasadigina gore pek de dert etmemelisin. Karsina da seni oldugun gibi kabullencek birileri cikar elbet aciklama yapmak zorunda degilsin kimseye...

Ama daha uc ay once bir erkege kendini verecek kadar sevmek sonra ayrilmak sonra tekrr birine asik olman saglikli bi durum degil. Kafan karisik bence senin arkadasim. Bisure herseyden uzak dur kafani dinle kendini dinle bence...

teşekkür ederim ben cevabımı aldım herkese teşekkür ederim

kendımı ıspatlamak zorunda değilim sadece senın bu rahat tavırların mıgdemı bulandırıyor nokta
ben çözüm istemedim mine hanım 18 yasındayım hayatında herkes yanlış yapar sadece bir bilene sorup öğrenmek istedim akıl almak istedim söylenenleri tek tek okudum ve bir daha yanlış yapmamak için sevgili konusunada nokta koydum artık sizede teşekkür ederim kuşkucu olmakta iyidir

ben çözüm istemedim mine hanım 18 yasındayım hayatında herkes yanlış yapar sadece bir bilene sorup öğrenmek istedim akıl almak istedim söylenenleri tek tek okudum ve bir daha yanlış yapmamak için sevgili konusunada nokta koydum artık sizede teşekkür ederim kuşkucu olmakta iyidir
evet ama ders cıkarmak onemlı yasadıklarından ama sen dersını almıyorsun senın bıor pısmanlığın yok tek dusunduğun uc gunde asık oldum bunu sevgılıme söylesemmı söylemesemmı ? bumudur tesekkurler

söylemek için erken diye düşünüyorum..
kabul ettiğini söyleyip faydalanmasın sonra senden.

ayrıca kimsenn ağzını aramadım sadece mantıklı akıllar istedim o kadar zaten mantıklı bulduklarıma da teşekkür ettim siz hayatınızda hiç hata yapmadınız demekki
herkes hata yapabılır ama tekrarlamamak kosuluyla sen bunu bır dusun

Ya o degil de ne cok namus bekcisi varmis burda? Kiz yapmis bi hata ya da bi tercih ki bu kimseyi ilgilendirmez, sonra pisman olmus ve buraya cozum aramak icin yazmis. Yaklasimlariniz korkunc ya. Kadin kadinin halinden anlar siz anlamiyorsaniz erkekler ne anlasin. Erkek bekarken geneleve gitsin sesinizi cikarmazsiniz kiz bikere sevdigiyle bunu yasamis sevdigi inandigi icin kendini vermis kiza yapistirmadiginuz yakistirma kalmadi!
Kimsenin bekaretinin hesabini sormak kimseye dusmez hele burda buraya itirafi yazan arkadasimi hic tanimadan kinayan klavye delikanlilarina hic dusmez !
Sizin ahlak anlayisiniz bu mu ? Kiz tabiki rahat olcak olmus bitmis napsin kendini mi oldursun ? sizin burda su yazdiklariniz kadinlara hakarettir kadinlari hayvanlastirmaktan baska bisey degildir!
Bir kadin bekareti icin yasamaz birey olmak insanca nefes almak icin yasar.

Itirafi yazan arkadasim sen takma kafana moralini de bozma. Sonucta bunu ilk yasayan degilsin. Seni de boyle kabullenecek biri cikar ve dedigim gibi bu senin bedenin senin hayatin. Tibben hicbir ozelligu olmayan bir zarin senin kimligini olusturmasina ve insanlarin sana bununla yakistirmalar yapmasina izin verme.

Kendi kendini tasimayi ogren erkek beni kabul eder mi diye kendini kucumseme sen kendini oyle bi gelistir ki kendini kabullendir sen karsindakini sec. Sen kadinsin ve guclusun. Gercek hayat da burdaki gibi iste sana destek cikan da goreceksin ayiplayanlar da...

Back
X