Bir derdim yok aslında bütün sorun içinde bulunduğum boşluk

evet gercekten aynıyız nerdeyse..bende öyleyim canım istemiyordu.su son zamanlarda cıkıyorum ama alıştırmalar yapıyorum insanlara karısmalıyım diye.
ve sırf bu halimden kurtulmak için cAlışmak istiyorum.bana iyi geleceğini düşünüyorum.
ama sanslıyız sorunun kendimizde oldugunu biliyoruz

doğru bir tür bunalım gibi ama okullar açılınca geçer diyorum .. çünkü hayatımda derslerden daha eğlenceli bişe yok malesef..

biliyorum zaten en cok ona üzülüyorum 20 yasındayım ve hala bi yolum yok.
bi belirsizlik üzerine kurulu hayat.
insan hayatının en zor anı bence belirsizlik
onun için haline sükret bana göre cok sanslısın:1:

biliyorum zaten en cok ona üzülüyorum 20 yasındayım ve hala bi yolum yok.
bi belirsizlik üzerine kurulu hayat.
insan hayatının en zor anı bence belirsizlik
onun için haline sükret bana göre cok sanslısın:1:

öyle deme benimde kendime göre dertlerim var.. ki altından kalkamıyorum.. uzaktan davulun sesi hoş gelir derler.. herkesin kendne göre işte..

Bence hissettiğin hüzün ve boşluk durumu geçici..çalışmanının yada başka bir şehire gitmenin bunu tamamen çözeceğini düşünmüyorum.bende üniversiteye hazırlık yıllarımda senin yaşadıklarını tatdım.yaptığından mutlu olmuyor hatta kendini çirkin bile hissediyorsun.:66: sürekli şımartılmak ne istiyorsan yapılmasını beklemek aslında bütün sorun Bu.düşünsene mutlu olabilmek için nekadar çok sebep var.sevmek sevilmek..ailen yada sevgilin varsa işte bu dünyadaki en güzel şey.sevgi kolay kazanılamayan birşeydir.değerini bilmek gerekir.küçük şeylerle mutlu olmayı istiyormusun?ailenle yada sevgilinle bunu dene sorunlarını sevgiyle çözmeyi öneriyorum sana yeterki mutlu olmak gülmek iste.sıkıntını o anki boşluk durumunu işte bu geçirir.yoksa çalışmak ortam değişikliği sadece sorunun üzerini tozla örter.tamamn bundan kurtulamazsın..bunu küçük rüzgarlar tekrar açığa çıkartır.içini ferah tut.yeterki mutlu olmak gözüyle bak etrafındaki küçük şeylere.

Back
X