Merhaba arkadaşlar. İçimde tarif edemediğim çıkamadığım bi durum var ne yapacağım bilmiyorum . Lütfen ön yargı ile yaklaşıp kırıcı yorumlar yapmayın ..

iş yerinde dikkatimi çeken biri vardı normal selamlaşırız günaydın vs hoş biri yani . Neyse bayramda kendisi bana benden hoşlandığını söyledi bayramın son gününe kadar mesajlaştık bilmiyorum ama bana çok iyi geldi. Hoşuma gitti sabahlara kadar mesajlaştık bana olan duygularını söyledi neyse bayramın son günü buluşmaya karar verdik. Buluştuk çok güzel vakit geçirdik oturduk ve bu konu açıldı yüz yüze konuşmak için konuyu açtık işte düşüncelerimizi sorduk birbirimize falan. Kendisi 26 ben 31 yaşındayım. Ben kendisine hayatıma giren insanın kalıcı olmasını istiyorum hani şimdi ilişkiye başlayıp bir ay sonra bana ben yapamıyorum edemiyorum dersen çok üzülürüm hassas kırılgan biriyim dedim ona da sordum bi ilişkinin sorumluluğunu alabilecek misin diye mesajlaşırken sorduğumda şüphen olmasın dedi ama yüz yüze sorunca bi afalladı geri vites yapmaya başladı. Kötü niyetli gevşek biri değil . Ama bu durum da böyle bi kaldı seni üzmek istemem arkadaş kalalım dedi bende peki nasıl istersen dedim normal gündelik işten güçten konuşup muhabbet ettik sonra beni eve bıraktı. Ama iş yerinde aynı ortamdayız sürekli birbirimizi görüyoruz bakışlarını yakalıyorum. İşin garip yanı hiç bişe olmadı aramızda ama ben çok takıldım çocuğa sürekli aklımda çıkmıyor görünce tuhaf oluyorum sürekli ondan mesaj gelsin istiyorum. Beni istese benim için doğru kişi olsa çaba gösterir yanımda olur yanımda olduğunu hissettirir . Ama değil ve beni istemeyen birini ben sürekli niye düşünüyorum bilmiyorum. O günden sonra bi kaç kez konuştuk günaydın ne haber falan diye sonra normalde de çok samimi değildik ama hal hatır sorardık birbirimize selam verirdi hiç yoktan o bi kaç kezden sonra bana sanki mesafe koymuş gibi hissettim bu durum biraz takılıyor kafama . Neden böyle oldum bilmiyorum belki sevgiye sevilmeye ihtiyacım var tuhaf bi ruh halindeyim nasıl kurtulacağım bilmiyorum bu durumumun anlamı ne adlandıramıyorum..