bir derdim yok

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
aslında çok fazla dertle birlikte artık yolunu buldum galiba
birine çok kızdığımda açıp bangır bangır şarkı söylüyorum
çok daraldığımda yazıyorum içimi döküyorum sonra yırtıyorum
yani aslında çok basit dengelere sahip hayatı artık kendime zehir etmek istemiyorum
o her kimse benim hayatımda yok
ve ben birşeyleri başarmaya devam ettikçe
evet yapabiliyorum diyorum
tek başıma mutlu yaşayabilirim
biliyorum...

yani bu hayatın yarınıda var ha sevdi ha sevecek diye ömrümü tüketemem
kimse için artık kendime kötülük edemem

yani aslında çok basit dengelere sahip hayatı artık kendime zehir etmek istemiyorum
biliyorum...

Benımde su sıralar derdım yok ama eskıyı dusundukce gecmıstekı seler dert yokken dert dusunuyorum uzerınde ıkı aglayıp bı sıgara ıcıyorum ama genede mutlumuyum bılemıorm

Ama senın adına sewındım

Benımde su sıralar derdım yok ama eskıyı dusundukce gecmıstekı seler dert yokken dert dusunuyorum uzerınde ıkı aglayıp bı sıgara ıcıyorum ama genede mutlumuyum bılemıorm

Ama senın adına sewındım

yaşadığımız hiç bi şey tesadüf değil acı keder pislik insanlar sorunlar
hepsi bi adım öne götürmek için
bende hatırlıyorum
içim burkuluyor
ama giden gitsin boşver sen şarkılar söyle diyorum....

Sizin ilişkiniz de bitmişti sanırım? Öyle hatırlıyorum.
Ama tebrik ettim seni.
Keşke ben de senin şu yaptığını yapabilsem.
Önceden yapardım, şimdi niye yapamıyorum bilmiyorum.

Dusunuyorum da..
Hayatta insan ne kadar cok seye sahipse, onu uzen seyler o kadar ufak tefek seyler oluyor. Ne kadar da israrci olabiliyoruz elimizdekinin degerini kaybetmeden once gormeme konusunda. Ornegin benim bi kac aydir kendimce bi derdim var. Onun disinda sukurler olsun ki hayatimda hersey normal seyrinde devam ediyor. Ben bu derdimin yasini tutarken, birileri elimden tutuyor. Ama ben yas tutmaktan, elimi tutanlari gormuyorum. Ama simdi biliyorum ki suan o elimi tutanlar, elimi biraksalar, birden ellerim usumeye baslayacak. Ve ben yasini tutacak birsey daha kaybetmis olacagim. O yuzden insan nelere sahip olmadigini dusunup aglayacagina, sahip oldugu seyleri gorup kendini sansli hissetmeli.. hayatin dengeleri gercekten cok basit. eger birsey cok zorsa, deneyip deneyip kaybediyorsan, o zaman o iste bi hayir yoktur. En iyisi uzaklasmak. Allah nasip etmeyeceginin pesine dusurmesin.. insallah hepimiz dert edindigimiz ufak tefek seylerin aslinda ne sacma oldugunu anlayacak olgunluga erisiriz.

Ben de sağlık sorunları dışında, hiç bir şeye dert gözüyle bakamıyorum artık...
Üzüldüğüm ve çıkmaza girdiğim diğer konularda da kişisel gelişim tekniklerini uyguluyorum...
Özellikle EFT tekniğini...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşadığımız hiç bi şey tesadüf değil acı keder pislik insanlar sorunlar
hepsi bi adım öne götürmek için
bende hatırlıyorum
içim burkuluyor
ama giden gitsin boşver sen şarkılar söyle diyorum....

Ah ah sende haklısın ne dım

biliyorum...

Yazmak iyi geliyor gerçekten.. Ben bazen içimden diyorum ki bir derdim olunca "üzülmeyeyim millet nelerle uğraşıyor ben buna mı ağlayacağım şimdi" Ama kendi içimden söylediğimde sanki sözler uçup gidiyor da yazılar benimle kalıyor gibi.. Boşuna dememişler söz uçar yazı kalır diye :)
Ama kendi kendime yetebileceğim, ben istemezsem kimsenin beni üzemeyeceğini bildiğim halde bazı şeyleri kafamda düşünüyorumda düşünüyorum.. Sanırım sürekli kafamda döndüğünden o konu daha da büyük bir hal alıyor.. Mümkün olduğunca düşünmemek gerek.. :31:

En ufacık sorunları dahi kafama takıp üzülen ben de sen gibi olmayı isterdim.Seni de tebrik ederim çünkü bana göre bunu başarmak o kadar da kolay değil :19:

canım burdayım döndüm:10::10:
ama sayfamıza dönecek motivasyonum yok maalesef:19:
sizi de demoralize etmemek için gelmeme kararı aldım :29:
canım bizde pek adapte olamıyoruz artık bakma bi kevser kaldı
Sizin ilişkiniz de bitmişti sanırım? Öyle hatırlıyorum.
Ama tebrik ettim seni.
Keşke ben de senin şu yaptığını yapabilsem.
Önceden yapardım, şimdi niye yapamıyorum bilmiyorum.
ben bitirdim o hala arıyor demekki kendimi boşuna paralamışım şimdi ben gidiyorum o geliyor
Ben de sağlık sorunları dışında, hiç bir şeye dert gözüyle bakamıyorum artık...
Üzüldüğüm ve çıkmaza girdiğim diğer konularda da kişisel gelişim tekniklerini uyguluyorum...
Özellikle EFT tekniğini...
eft tekniği ne merak ettim
En ufacık sorunları dahi kafama takıp üzülen ben de sen gibi olmayı isterdim.Seni de tebrik ederim çünkü bana göre bunu başarmak o kadar da kolay değil :19:

öyle bi noktaya geliyorsun ki gittikçe daha az üzülüyorsun
yani herkesin bi yeter be noktası var

Back
X