Bir derdim yok

Loch Ness Canavari

Kontaklar kulübü.
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
6.312
13.007
298
Evet durum bu. Ama ben kendimi mutsuz, huzursuz, yorgun, bitkin, çirkin ve olu gibi hissediyorum.
Kisisel bakim hak getire, eve 6 ay önce temizlikci cagirmistim. Sabah uyaninca pijamalarimi bile degistiresim yok.
Gunluk rutin işleri suruklene suruklene yapiyorum.
Ben ki ilk evliliginde izinsiz banyo yaptigi icin bogazi sıkılıp parmak izleri birakilan, sokakta yerlerde suruklenen biriydim. Buna ragmen her zaman kendimi mutlu etmeye calisirdim.
Simdi pek cok kadinin 'soyu tukenmek uzere olan erkekler' sinifina dahil edecegi bir erkekle evliyim ama, kolumu kaldiracak halim yok simdi de
Dogumdan sonra bu durumu yasayanlariniz oldu mu?
 
Son düzenleme:
Kanına baktir doğum sonrası depresyon b12 vitamini eksikliğinden oluyormuş. .allah yardımcınız olsun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
 
sacına yenı bır renk öneriyorum veya kesim..

olmadı yenı bır hobı veya spor..

senı canlandıracak bırseyler yapmalısın..

ama önce camları ac ve temız hava al
 

doğum öncesi sonrası sendromlarını bılemeyecegım ama, sadece tahmın edıyorum ki....
çok zor gunler yasamıssınız, kolay degıl ve sureklı bırseylerle ugrasmaktan mucadele vermekten hep umudunuz taze kalmıs, buda enerjı vermıs.Çünkü elde etmek istediğiniz bir refah var beklenilen.
şimdiyse dingin huzurlu bır hayat ve artık kendınızı dınleyebıldıgınızden, gecmısın acısı, ordakı tramvalar suan baş gösteriyor.Depresyonda olabileceğinizi düşünüyorum.Haddımı astıysam özür dılerım, sadece okudugumda hıssettıklerım.
 
Son düzenleme:

sanırım doğum sonrası depresyondasın
uzun süreceğini sanmıyorum
ama devamlı hale gelirse
muhakkak yardım al
yazının başında ilk evliliğin den bahsettiğin 2 cümle kanımı dondurdu
neyseki kurtulmuşsun
 
Doğum sonrası depresyon mu bilemem de kan değerlerin düşmüş de olabilir. Önce doktora gidip tahlil yaptırmalısın.
B grubu vitamin eksikliği gibi duruyor.
 

Ne kadar oldu doğum yapalı?
 
2 Yil oncesine kadar ilac kullanıyordum. Esim "bosver bana takil hayatini yasa" dedi. Zararli olduğunu bile bile aniden kestim antidepresanlari.
 
2 Yil oncesine kadar ilac kullanıyordum. Esim "bosver bana takil hayatini yasa" dedi. Zararli olduğunu bile bile aniden kestim antidepresanlari.

O zaman tekrar psikiyatr ile görüşmeniz oldukça yararlı görünüyor.Antidepresanlar sanıldığı kadar masum ilaçlar değil.Geçmiş olsun.
 
Kanına baktir doğum sonrası depresyon b12 vitamini eksikliğinden oluyormuş. .allah yardımcınız olsun

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Doktora gittim gecen ay. Kansizlik falan olabilir dedi. Ama bisey çıkmadı. Fakat b12 falan bakilmadi. Tesekkur ederim baktiricam.
 

O bastırdıklarının acısı cıkıyor şimdi işte.

İnsan kaos zamanlarında kendini koruma altına alıyor ama ne zaman rahatlayıp hayatı yoluna girse o zaman gün yüzüne cıkıyor çektiğimiz acılar.

Ama sen yine de kan değerlerine bir baktır. Troid vs olabilir, onlar ataleti tetikleyen unsurlar.
 

O kan donduran hadiselerden dolayi zaten metaneti ogrendim. Ufak problemleri buyutup aile huzurunu kaciranlara da kizginligim artti.
 

Biraz rahatlik batiyo mu ne
Troid'e de baktiricam teşekkür ederim.
 

suanda nerde yasıyorsunuz..arkadaş çevreniz falan var mı ne bileyim..eğlenceli bir yerlere gidin mesela yada husur bulduğunuz ortamlara gidin..kendinize bakım yaptırın
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…