- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
- Konu Sahibi mutluyuzbiz123
-
Evet haklısın cnm:)Önce cinselliğe alışın öyle çocuk yapın bence.
Yok birleşme oluyor ama bazen canım yandıgı ıcın olmuyordu, onun ıcınde doktor jel verı zaten benım acılı odugu ıcın ben hep acaba zarım duruyormu dıye dusunup endıselendım...birleşme olmadan çocuk olurmu ki ?
hiç kanaman olmadımı ki normalde 2. 3. birleşmede bile az az olur yani en azından bende öyle olmuştuYok birleşme oluyor ama bazen canım yandıgı ıcın olmuyordu, onun ıcınde doktor jel verı zaten benım acılı odugu ıcın ben hep acaba zarım duruyormu dıye dusunup endıselendım...
Niye olmasın spermin gitmesi yeter o ilerliyor zaten kendisibirleşme olmadan çocuk olurmu ki ?
Bazen zorlanmadan oalbılıyorum ama bazende çok acı hıssedıyorum, ama doktor kontrol ettıgınde bır problem olmadıgını söyledı... mesela vajıval muayende ıcıne bır alet soktu okadar canım yandıkı...Siz şuan tam olarak eşinizle birlikte olabiliyor musunuz ?
Demek ki olabiliyormuş öyle düşününBazen zorlanmadan oalbılıyorum ama bazende çok acı hıssedıyorum, ama doktor kontrol ettıgınde bır problem olmadıgını söyledı... mesela vajıval muayende ıcıne bır alet soktu okadar canım yandıkı...
Evet psıkolojıkmış yanı ben degılmışım çok şükür onun için gitmiştim normalde ama o tarz kişiler vajınal muayeneye ızın vermıyorlamıs zaten doktor özellıkle bunları ölçtü bende.Demek ki olabiliyormuş öyle düşünün
canınızın yanması da bizlerinde yanıyor o alete göre değişir yani
merak ediyorum bu vajinismus psikolojik bir şey mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?