önce konu açıp açmamakta tereddüt ettim ama karar verdim.çalışma ortamımda konuşmadığım birisi var.arkadaşlık ilşkilerimde o kadar zayıfmışım ki yediğim kazıktan sonra anladım.samimi olduğum değer verdiğim bi arkadaşım var yaşı benden büyük ama sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım.onunda bana değer verdiğini düşünüyordum.başka bir arkadaşımıza misafirliğe daha doğrusu bebek görmeye gidecektik kararlaştırmıştık amam gün belirlememiştik.bir gün plan yapmışlar konuşmadığım kişiyle hep beraber o arkadaşa gitmişler.gitmeleri önemli değil ama bizim önceden kararlaştırdığımız bi şeyi o kişiyle gerçekleştirmeleri çok koydu bana.......insanlara değer verirken dozunu ayarlamak gerkiyor çalışma arkadşı ne çocukluk arkadaşın abenziyor nede üniversite arkadaşlıklarına.kime değer versem kazık yiyorum bıktım artık .konuşmadığım o insan öyle bir kullanıyor ki insanları .yalnız kalınca hemen birine sarılıveriyor ya buda benim tabiatımda yok .şimdi aynı ortamdayız çok soğudum konuşuyorum muhabbet ediyorum eskisigibi sevemiyorum .dozu ayarlıyamıyorum çok değer veriyorum sonra ikinci plana atıyorum napıcam çok mutsuzum ben bu ortamda