bir derdimde benim var:(((

deren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
489
9
46
Kastamonu
önce konu açıp açmamakta tereddüt ettim ama karar verdim.çalışma ortamımda konuşmadığım birisi var.arkadaşlık ilşkilerimde o kadar zayıfmışım ki yediğim kazıktan sonra anladım.samimi olduğum değer verdiğim bi arkadaşım var yaşı benden büyük ama sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım.onunda bana değer verdiğini düşünüyordum.başka bir arkadaşımıza misafirliğe daha doğrusu bebek görmeye gidecektik kararlaştırmıştık amam gün belirlememiştik.bir gün plan yapmışlar konuşmadığım kişiyle hep beraber o arkadaşa gitmişler.gitmeleri önemli değil ama bizim önceden kararlaştırdığımız bi şeyi o kişiyle gerçekleştirmeleri çok koydu bana.......insanlara değer verirken dozunu ayarlamak gerkiyor çalışma arkadşı ne çocukluk arkadaşın abenziyor nede üniversite arkadaşlıklarına.kime değer versem kazık yiyorum bıktım artık .konuşmadığım o insan öyle bir kullanıyor ki insanları .yalnız kalınca hemen birine sarılıveriyor ya buda benim tabiatımda yok .şimdi aynı ortamdayız çok soğudum konuşuyorum muhabbet ediyorum eskisigibi sevemiyorum .dozu ayarlıyamıyorum çok değer veriyorum sonra ikinci plana atıyorum napıcam çok mutsuzum ben bu ortamda

Fazla muhattap olmamanı onerırım ıkısıyle de ..

dedıgın gıbı calısma arkadası olmak cok farklı dıger arkadaslıklara benzemez ınsanlar bırbırını cekemez hırs on plandadır .sen ısını yap gerektıgınce konus dısarıda mumkun oldugunca gorusme onlarla

İkisi ilede fazla konusma.İs icinde konusabilirsin ama mesafeli davran.Sen mesafeli davranirsan onlarda zaten anliyacaklardir.

Sana verilen deyer kadar, sende onlara vereceksin. Ne az, ne cok!
bu arada o hiç konuşmadığınız şahısta sizinle gele bilirdi, ilk önce siz dişlamişsiniz, bu tür olaylarda diyer, iş arkadaşlarınızı karıştırmamalıydıniz, çünkü onların o şahısla hiç bir sorunu yok. Belki siz öncelik davranıp ziyaret konusunda aceleci davrandığınız için sizi samimi ve radarınızdan hoşlanmamış olabilirler. Ama onlar gün ayarlarken Olgun dafranip sana bildirmeleri gerekiyordu. Biraz tuaf bir tafir bu iş alanınızda olan herkez dahi.

bence pek kafanıza takmayın, ciddiye almayın. Biz iş yerinde asla samimi olmayız bu yüzden asla sorun çıkmaz.

Sana verilen deyer kadar, sende onlara vereceksin. Ne az, ne cok!
bu arada o hiç konuşmadığınız şahısta sizinle gele bilirdi, ilk önce siz dişlamişsiniz, bu tür olaylarda diyer, iş arkadaşlarınızı karıştırmamalıydıniz, çünkü onların o şahısla hiç bir sorunu yok. Belki siz öncelik davranıp ziyaret konusunda aceleci davrandığınız için sizi samimi ve radarınızdan hoşlanmamış olabilirler. Ama onlar gün ayarlarken Olgun dafranip sana bildirmeleri gerekiyordu. Biraz tuaf bir tafir bu iş alanınızda olan herkez dahi.

bence pek kafanıza takmayın, ciddiye almayın. Biz iş yerinde asla samimi olmayız bu yüzden asla sorun çıkmaz.

tam anlatamadım aslında olayı.zaten benim çok sevdiğim arkadaşım plan yaptı şubat tatili gideriz haberleşelim dedi ama haberleşemedik.konuşmadığım şahısa yaptığımız planı söylemeden haftaya gidelim diyebilirdi yani beni ezip geçti.zaten bu konuşmadığım kişi kendine bi arkadaş bulur onunla iken kimseyi görmez gözü.o gittiğind e tayin olduğunda geriye kalanlardan birine sarılır ama benim kızdığım bu arkadaşın gerçek yüzünü görememeleri yani birivarken yanında hiç konuşma ama o gittiğinde kalanlarla dost ol.eeee benim verdiğim dostluk nerdde kaldı ben bunu hak etmediğimi düşünüyorumbiraz karışık oldu ama teşekkür ederim

tam anlatamadım aslında olayı.zaten benim çok sevdiğim arkadaşım plan yaptı şubat tatili gideriz haberleşelim dedi ama haberleşemedik.konuşmadığım şahısa yaptığımız planı söylemeden haftaya gidelim diyebilirdi yani beni ezip geçti.zaten bu konuşmadığım kişi kendine bi arkadaş bulur onunla iken kimseyi görmez gözü.o gittiğind e tayin olduğunda geriye kalanlardan birine sarılır ama benim kızdığım bu arkadaşın gerçek yüzünü görememeleri yani birivarken yanında hiç konuşma ama o gittiğinde kalanlarla dost ol.eeee benim verdiğim dostluk nerdde kaldı ben bunu hak etmediğimi düşünüyorumbiraz karışık oldu ama teşekkür ederim
Bazen biri ile iyi dost oldugumuzu sanariz,
ama o kişi bizim gibi düşünmeye bilir.

ikilik yapmazsi biraz sizi şaşırtmış olmalı. Belki onunla gitmek kendi çıkarını düşünmezsi oldu.
ama bur gercek varki, oda hiç olgun ve davranılması gerekdigi gibi davranmamış.
iş alanlarında bu kadar herkezle icli, dişli olmayın.
Samimiliginiz eve giderken, iş yerinde askıda Burakin. O samimi sandığın arjadaşinada güvenmemen gerektiğini böylece anlamış oldun.

ziyarete henüz gitmeyen bur başkası ile gide bilirsin, en kötüsüde tek başına gidersin..

önce konu açıp açmamakta tereddüt ettim ama karar verdim.çalışma ortamımda konuşmadığım birisi var.arkadaşlık ilşkilerimde o kadar zayıfmışım ki yediğim kazıktan sonra anladım.samimi olduğum değer verdiğim bi arkadaşım var yaşı benden büyük ama sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım.onunda bana değer verdiğini düşünüyordum.başka bir arkadaşımıza misafirliğe daha doğrusu bebek görmeye gidecektik kararlaştırmıştık amam gün belirlememiştik.bir gün plan yapmışlar konuşmadığım kişiyle hep beraber o arkadaşa gitmişler.gitmeleri önemli değil ama bizim önceden kararlaştırdığımız bi şeyi o kişiyle gerçekleştirmeleri çok koydu bana.......insanlara değer verirken dozunu ayarlamak gerkiyor çalışma arkadşı ne çocukluk arkadaşın abenziyor nede üniversite arkadaşlıklarına.kime değer versem kazık yiyorum bıktım artık .konuşmadığım o insan öyle bir kullanıyor ki insanları .yalnız kalınca hemen birine sarılıveriyor ya buda benim tabiatımda yok .şimdi aynı ortamdayız çok soğudum konuşuyorum muhabbet ediyorum eskisigibi sevemiyorum .dozu ayarlıyamıyorum çok değer veriyorum sonra ikinci plana atıyorum napıcam çok mutsuzum ben bu ortamda

maaalesef herkez çok değişiyor ben bazen öyle şeyler görüyorum ki yok artık diyorum bi insan için can parçalarken yarın gidiyor o insanı satıyr ya bu nasıl ikiliktir. Muhattap olma fazla bişeini anlatma selam sabah yeterli

Bazen biri ile iyi dost oldugumuzu sanariz,
ama o kişi bizim gibi düşünmeye bilir.

ikilik yapmazsi biraz sizi şaşırtmış olmalı. Belki onunla gitmek kendi çıkarını düşünmezsi oldu.
ama bur gercek varki, oda hiç olgun ve davranılması gerekdigi gibi davranmamış.
iş alanlarında bu kadar herkezle icli, dişli olmayın.
Samimiliginiz eve giderken, iş yerinde askıda Burakin. O samimi sandığın arjadaşinada güvenmemen gerektiğini böylece anlamış oldun.

ziyarete henüz gitmeyen bur başkası ile gide bilirsin, en kötüsüde tek başına gidersin..

:))))çok teşekkür ederim öyle olck artık ben onlar beni çağırmadığı için üzülmedim zaten gitmezdim artık insanlarla ilgili şaşırmak istemiyorum

şimdi benim tavır yaptığımı söylüyo bu beni satan arkadaş.offfff hiç konuşmak istemiyorum hiçbirini görmek istemiyorum araya mesafe koymayı da beceremiyorum ben kestirip atıyorum offffff niye böyleyim ben kendime çok kızıyorum

bence değer verdiğini söylediğin kişiye neden bozulduğunu açıkça anlat ve daha sonra mesafe koy içinde tutmazsan rahatlarsın.

anlatırsam araya iyice mesafe girer.ben konuyu tamamen kapatıcam aynı ortam çok kötü .ortam da öğretmenler odası mecbur inmek zorunda olduğum yer.işin ilginci bu benim konuşmadığım kişi benim arkadaşla öyle çok samimi değildi.bunun yakın arkadaşı tayin olunca benim arkadaşımla yakınlaştı yalnız kalmamak için.....asıl kızdığım benim arkadaşım sandığım kişinin bunu fark ededmemesi.insanlardan nefret ediyorum .arkadaş denen şeyden nefret ettirdiler beni artık kimseyle yakınlaşamıyorum kimseye iyilik yapmak istemiyorum....insanlar çok nankör ya

çalışma ortamında ne yazık ki öyle senile ağızlarını ayırarak sohbet ederler sonra arkanı döner dönmez iğrenç bir şekilde dedikodunu yaparlar üstelik özel bir şey anlatmadığın halde yatak odası muhabbeti yapmışsın gibi tuhaf karşılarlar konuşmalarını biraz samimi davranırsan insanlara o yüzden işteki arkadaşlarla samimi olunabileceğini sanmıyorum 10 yılda ben bunları öğrendim artık herkesle merhaba ve iyi akşamlar kıvamında tutuyorum konuşmalarımı

Seni çok çok iyi anlıyorum.Zamanla sende alışırsın bunun gibilerine.. Can ciğerim dediğim komşum arkdaşım sırdaşımdan öyle bir kazık yedimki.. ilk zamanlar günlerce uyumadım öfkemden..Artık kimseye kolay kolay güvenmiyorum ve insanlara karşı biraz daha mesafeli durmayı öğrendim.. Sende biraz mesafe koymayı dene mutlaka..

Back
X