Bir dert bin dert bazen..

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Sevgisizlik çok kötü bir şey diyerek başlamak istiyorum.Siz de hep iyiyken iyi misiniz?Ya da üzüldüğünüzde kıyamayan birileri var mı?İnsan ailesinde veya arkadaş çevresinde veya özel hayatında birilerinin sevgisine ihtiyaç duyar bunla beslenir.Eğer o sevgi yok ise bulduğu ve o sevgiyi alabileceğini umduğu bir insana yapışır alamadığı tüm sevgiyi ondan almaya çalışır.Evet o benim.Ama yapışmadım yetinmeyi bildim.Sitem çektim sitem ettim çekilmedi.Kendime üzülecek bir sebep bulsam karşımdaki de aynı şekilde kendine bir sebep buldu.Evet iyiyken muhteşem iyiyiz.Sorunumuz yok hayattan beklentilerimiz aynı.Hiç bir sorun yok sözde.Ama ben biraz nazım çekilsin istedim belki de.Neredesin diye sorsan bir durumuma rahatsız olsa telafi edecek bir şekilde konuştum.Bugün iftarı nerede açacaksın dedim bir otelde dedi.Hangi otel dedim.Ne yapacaksın dedi.Tabii o arada bozuldu.Ben de bunda bozulacak ne var dedim.Halbuki sen ne sorsan ben cevaplarım böyle demem dedim.Yani nedense kendimi kötü hissettim belki abarttım veya abartmadım.Belki çok doldum patlama yaşadım.Kendimi kocaman kumsalda bir kum tanesi gibi hissettim.Değersiz.Ağladım.Halbuki hiç sulugöz biri değilim.Ona ne kadar kırılacağımı belli eden mesajlar attım o aradı açtım.Konuştuk ama bir ara sesim titredi ağladım.O kızdı.Halbuki ne kadar değer veriyormuşum ki ağladım dayanamadım dedim.Ee ağlarsan ağla.Ağlayacak ne yaptım.Üzüldüm ondan dedim.Üzülürsen üzül aman be dedi.Burnumun direğine kadar sızladım.Sustum anladım ki karşımda beni asla anlamayacak biriyle konuşuyorum.O yaptığının farkındaydı konuştu etti.Sinirlendim ağladığında gıcık kaptım ondan kızdım ağlayacak bir şey yapmadım ben dedi.Tabii bana çıkışıyor ama ben yarın toparlanmış oluyorum ama izleri sanki bütün hepsini o yaşamış gibi uzun günler alıyor günler sonra siliniyor kendisinden.Bilmiyorum çok mu şey istiyorum bazen hayattan ne sağdan şans vuruyor ne soldan ne alttan ne üstten.Neye elimi atsam neye umut etsem kuruyor.Bazen sadece sonsuzluğa karışmak bir daha asla kimseyi görmemek istiyorum..

Uzgunum ama karakter olarak da, ruh hali olarak da birbirinize uygun degilsiniz. Bu kadar hassas olmayin. Cok uzulursunuz. Agliyorsaniz bile ona gostermeyin asla gozyaslarinizi. Malesef erkekler karsilarinda aglayan kadin gormek istemiyorlar.

Cokmu sey bekliyosun acaba insanlardan?
Dnyada beklentisiz olman lazimki daha az uzulesin.

Ve su bahsettigin durumun uzaktan yakindan alakasi yok sevgiyle.
Asil bi yanlizlik kolelik bi sevgiden kat kat daha guzeldir.
Hakediyomusun sence bunlari?

O sevgiyi hayvanlarda arasan mesela ? tuhaf gelebilir ama bir kedinin kuşun köpeğin sevgisi insanların sevgisinden kat ve kat daha mutlu ediyor insanı , hem insanoğlu nankördür bugun sever yarın sevmez , çok birşey beklememek lazım.

Fazla hassasiyet hayalkırıklığından başka bir şey getirmez,huydur kolay değişmez ama biraz gamsız olmayı deneyin,iftara otele gidicem mi dedi afiyet olsun deyip kapatın telefonu.o düşünsün neden sormadı acaba diye...
Siz üstüne düştükçe kaçacaktır,tipik erkek işte :)
Gizemli olan kendini geri çeken siz olursanız sevgiliniz de sosyal arkadaşlarınız da sizi arama konusunda daha bonkör olacaklardır.Benim fikrim yani..

Bağlanmışsın ve kaybetme korkusu yaşıyorsun bu yüzden bu kadar hassas oluşun. Karşındaki insan senin ihtiyaçlarını anlayabilecek kadar olgun değil, aynı frekansta değilsiniz bu yüzden senin soruların ve davranışların ona duygusal anlamda yük gibi gelmeye başlamış.

Bu dünyada en değerli insan sensin, önce kendine yönel aksi halde duygusal ihtiyaçların karşılanmadığında hayal kırıklığına uğrayacaksın.

size "ee ağlarsan ağla" diyen birini ağlatmadıkça asla kendiniz olamazsınız.. size böyle muamele etmesine nasıl izin veriyorsunuz.. inanın kimse sizi sevmez, siz kendinizi sevmedikçe.. dik durun, karşınıza öyle biri çıkar ki "acaba incitir miyim" korkusu yaşar size karşı.. üzgünüm ama bu adamla olmaz, siz bu psikolojideyken kimseyle olmaz.. hayatınızdan şutlayın, bir uzman desteği alın ve yeniden başlayın.. siz değerlisiniz, hemde çok değerlisiniz.. size böyle işkence etmesine izin vermeyin kimsenin..

Arkadaşlar haklısınız aslında öyle çok kırılgan bir yapım yoktur ama nedense çok alındım dün patlama yaşadım..Ama dediğiniz gibi alamadığım değeri vermeyeceğim.

X