- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- Konu Sahibi birgaripyazar
Sevgisizlik çok kötü bir şey diyerek başlamak istiyorum.Siz de hep iyiyken iyi misiniz?Ya da üzüldüğünüzde kıyamayan birileri var mı?İnsan ailesinde veya arkadaş çevresinde veya özel hayatında birilerinin sevgisine ihtiyaç duyar bunla beslenir.Eğer o sevgi yok ise bulduğu ve o sevgiyi alabileceğini umduğu bir insana yapışır alamadığı tüm sevgiyi ondan almaya çalışır.Evet o benim.Ama yapışmadım yetinmeyi bildim.Sitem çektim sitem ettim çekilmedi.Kendime üzülecek bir sebep bulsam karşımdaki de aynı şekilde kendine bir sebep buldu.Evet iyiyken muhteşem iyiyiz.Sorunumuz yok hayattan beklentilerimiz aynı.Hiç bir sorun yok sözde.Ama ben biraz nazım çekilsin istedim belki de.Neredesin diye sorsan bir durumuma rahatsız olsa telafi edecek bir şekilde konuştum.Bugün iftarı nerede açacaksın dedim bir otelde dedi.Hangi otel dedim.Ne yapacaksın dedi.Tabii o arada bozuldu.Ben de bunda bozulacak ne var dedim.Halbuki sen ne sorsan ben cevaplarım böyle demem dedim.Yani nedense kendimi kötü hissettim belki abarttım veya abartmadım.Belki çok doldum patlama yaşadım.Kendimi kocaman kumsalda bir kum tanesi gibi hissettim.Değersiz.Ağladım.Halbuki hiç sulugöz biri değilim.Ona ne kadar kırılacağımı belli eden mesajlar attım o aradı açtım.Konuştuk ama bir ara sesim titredi ağladım.O kızdı.Halbuki ne kadar değer veriyormuşum ki ağladım dayanamadım dedim.Ee ağlarsan ağla.Ağlayacak ne yaptım.Üzüldüm ondan dedim.Üzülürsen üzül aman be dedi.Burnumun direğine kadar sızladım.Sustum anladım ki karşımda beni asla anlamayacak biriyle konuşuyorum.O yaptığının farkındaydı konuştu etti.Sinirlendim ağladığında gıcık kaptım ondan kızdım ağlayacak bir şey yapmadım ben dedi.Tabii bana çıkışıyor ama ben yarın toparlanmış oluyorum ama izleri sanki bütün hepsini o yaşamış gibi uzun günler alıyor günler sonra siliniyor kendisinden.Bilmiyorum çok mu şey istiyorum bazen hayattan ne sağdan şans vuruyor ne soldan ne alttan ne üstten.Neye elimi atsam neye umut etsem kuruyor.Bazen sadece sonsuzluğa karışmak bir daha asla kimseyi görmemek istiyorum..