• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dert bitmeden digeri başlıyor.. Kayinvalide :'(

ba
Boyle bir konu açacagim aklimin ucundan geçmezdi :KK43: kizlar beni bilirsiniz daha onceki konumdan.. Tam birsryleri duzelteyim derken yenisi eklendi.. Kôşeye sıkıştım ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: evleneli iki ay oldu.. Eşimin anne ve babasi kucuk yaştayken ayrılmşlar eşimi uzaktan bi akrabalari buyutmuş aile destegi olmadan birseyleri tek başna başarmış.. Anne ve babasi baska birileriyle evlenmişler.. Bizim evliligimizde ne maddi ne manevi hiç bir destekleri olmadi.. Eşim annesiyle oyle arada konuşurdu şimdi hastalanmış fıtık agrsi cekiyormus sanrm evlendgi adamda pek iyi bskmiyor ilgilenmiyormus devamli eşimi arayip agliyor.. Eşim bana annemi buraya getirmeyi dusunuyorum gunduzleri sen akşamlari bn bakarim diyor. Durumumuz cok iyi degil ameliyat ettircem vs seyler soyluyor. İlgilensin annesi sonucta gerekirse ameliyatnda yaptrsn ama kizlr daha iki aylik evliyim nasil bir ömur hasta bi insana bakarm ben.. Daha 21 yaşindayim kendimi geliştirmeye çalşyorum eger kv gelirse brn ona hizmetcilikten bsska birsey yapmayacagim.. Dugunumze bile gelmeyen insan bugn bizden medet umuyor.. Bn bunu kaldiramiyorum.. Kv gelirse evimde eşimle yasayacagim ozel bi kari koca hayatmz bile olmayacak tam duzelttim derken hersey tekrar bozuldu.. Eşim dun bana sordu srn ne diyorsun dedi bnde ameliyt olana kadar bi şrkilde ilgilenmye calsrm ama hep olmaz dedm snra senin annen olsa flan gbi misaller verdi bnde bilmiyrm dedm konuyu kapattim.. Dunden beri surati beş karış içten içe bana tavir aldi belli etmemeye çalişiyor.. Ne yapacagm ben kizlar bi akil verin dun gece gozume uyku girmedi deliricem :KK43:
bak sana kendi yasadıgım olayı anlatıyım hem kaynananm hem annem ameliyat gecirdi bu arada 1 sene arayal

önce kaynanam oldu kadın hastalıklarından ve ben asla bakamam yani biliyrum ögürme hastalıgım var bende hastane kokusu bile beni kötü yapıyor kaldıramıyorum ne altına bakabilirim neden kanlı seylerini degsitirebilirim tuttular bi kadın 15 gün bakıldı ne kızları geldi neden ben

1 sene sonra annem oldu 1 gün önce yatıs icin gittik 15 dakıka zor durdum yürek carpıntısı derlerya panık atagın ne oldugunu gördüm o hastane odası kokular cesit cesit insanlar falan dedim ben anne gidiyorum yarın gelirim

annem ameliyata girdi ben gittim babam halam falan ordalar tabi ben girdim annem cıktı hasta bakıcı demezmi seyini kontrol edin idrarı icin sey vardır ne biliyi ben dedim ben yapamam ordan bi kadın vardı hasta yakını o yaptı o anda cıldırıdm tabi halam nerde diye söyleniyorum ben ne biliyi idrar icin tüp takılırmıs neyse sonra annem uyandı o ara hala ahalam yok annem demezmi cisim geldi öggggg

simdi bunları böyle anlatıyorum ama o anı yasayan bilir ates cıkıyo vucudum dan

neyse o yardımdı kadınla oturagı koyduk annemin altına o sidik kokusunu duyunca ben 5 dakıka dısarda ögürdüm suan bile kusucam geldi

yapamadım o kadı attı cok zor yani kendi anneme bile yapamadım kaynananay hic yapılmazzz

iyi de adam bakmıyormuş ne demek

yeni evlenmemiş ki anladığım şimdiye kadar bakmış ya

kv eşinden alıp geitirim sinyalini almış da kocadan kurtulmaya bakıyor gibi geldi bana

hasta ise tedavi olsun tabii ki

eşinin sigortası vs yok muymuş resmi evli mi

eşinin sigortası yoksa boşansın senin eşinin sigortasından olsun ameliyatı

iyileşince de gitsin

sen 21 yaşında isen bu kv de çok büyük değildir ayrıca

ba

bak sana kendi yasadıgım olayı anlatıyım hem kaynananm hem annem ameliyat gecirdi bu arada 1 sene arayal

önce kaynanam oldu kadın hastalıklarından ve ben asla bakamam yani biliyrum ögürme hastalıgım var bende hastane kokusu bile beni kötü yapıyor kaldıramıyorum ne altına bakabilirim neden kanlı seylerini degsitirebilirim tuttular bi kadın 15 gün bakıldı ne kızları geldi neden ben

1 sene sonra annem oldu 1 gün önce yatıs icin gittik 15 dakıka zor durdum yürek carpıntısı derlerya panık atagın ne oldugunu gördüm o hastane odası kokular cesit cesit insanlar falan dedim ben anne gidiyorum yarın gelirim

annem ameliyata girdi ben gittim babam halam falan ordalar tabi ben girdim annem cıktı hasta bakıcı demezmi seyini kontrol edin idrarı icin sey vardır ne biliyi ben dedim ben yapamam ordan bi kadın vardı hasta yakını o yaptı o anda cıldırıdm tabi halam nerde diye söyleniyorum ben ne biliyi idrar icin tüp takılırmıs neyse sonra annem uyandı o ara hala ahalam yok annem demezmi cisim geldi öggggg

simdi bunları böyle anlatıyorum ama o anı yasayan bilir ates cıkıyo vucudum dan

neyse o yardımdı kadınla oturagı koyduk annemin altına o sidik kokusunu duyunca ben 5 dakıka dısarda ögürdüm suan bile kusucam geldi

yapamadım o kadı attı cok zor yani kendi anneme bile yapamadım kaynananay hic yapılmazzz

kusura bakma da kendin yapmayıp halandan beklemişsin ama

annene ve kv ye yapmamışsın ama halanın annene yapacağın beklemişsin

kv ye nasıl kadın tuttu iseniz annen ameliyat olmadan da bu organizasyonu yapsaydınız o zaman

nasılsa halam bakar demişsiniz gibi geldi bana

kusura bakma da kendin yapmayıp halandan beklemişsin ama

annene ve kv ye yapmamışsın ama halanın annene yapacağın beklemişsin

kv ye nasıl kadın tuttu iseniz annen ameliyat olmadan da bu organizasyonu yapsaydınız o zaman

nasılsa halam bakar demişsiniz gibi geldi bana
kaynanama be tutmadım esi tuttu

anneme ise hastane icin 1 günlük halam lazımdı annem eve geldiginde 1 gün sonra kendi wc sine gitti kendi yemeyini yedi ayrıca annem le halam kız kardes gibi oldugu icin halam amelikyat oldugundada annem bakmıstı bu ikisinin arasında bisey di

uzun süreli bisey olsa tabiki babama birini tutmasını söylerdim

Çocuk doğuranın mı? büyütenin mi? bence büyütenin. Yarın bir gün onu büyüten uzaktan akraba da yaşlanınca, bana bakın derse, o insana da eşiniz minnet duyduğu için baktırmak zorunda bırakabilir sizi. Yatılı Rehabilitasyon merkezleri var, imkan varsa orada yatırın.
İmkan yok işte kenara koymaya çalıştgmz 200 300 lir
iyi de adam bakmıyormuş ne demek

yeni evlenmemiş ki anladığım şimdiye kadar bakmış ya

kv eşinden alıp geitirim sinyalini almış da kocadan kurtulmaya bakıyor gibi geldi bana

hasta ise tedavi olsun tabii ki

eşinin sigortası vs yok muymuş resmi evli mi

eşinin sigortası yoksa boşansın senin eşinin sigortasından olsun ameliyatı

iyileşince de gitsin

sen 21 yaşında isen bu kv de çok büyük değildir ayrıca

Kaynanamn yaşni bilmiyorum kendisini hiç gormedim şimdiye kadar. Resmi evli bencede kadn adamdan kurtulmak istiyor o yuzden devamli arayip agliyor ilgilenmiyoe vs seylwr soyluyor

Hep olmayacagını belli ettim ama o hala benden bi cevap bekliyor.
İşte biz de diyoruz ki belli etmekle olmaz açıkça net bir şekilde söyleyeceksiniz.Öyle ki sözünüz bittiğinde demediğiniz bir "nokta" sözü asılı kalsın havada.
Ben de bakıcı tutma veya rehabilitasyon merkezi fikrini sevdim.Tutarsınız bir bakıcı evinde bakar kayınvalideye mis gibi oğlunuzun da içi rahat eder.Senin annen olsa örneğini vermiş ama bakalım sizin anneniz gelse altını o mu alacak o mu bakacak.Eğer bir iki aylık bir şey de tamam hadi.Ameliyattan sonra iyileşeyene kadar bakarsınız da ameliyat öncesi niye.Küserse küssün ya napalım allah allah 21 yaşında kv altı temizlemek için mi evlendiniz sanki.sizin annenizin de başına gelebilirdi evet ama o zaman siz bakardınız zaten ya da birini tutardınız,eşinize yıkmazdınız.

Buyursun gelsin size, tabii yanında bakıcısı da olmalı. Hiç tanımadığı bir insandan nasıl hizmet bekleyecek ki? Ben komşumdan tuz isterken bile çekinip, "aman tuzsuz ye" diyorum; sizden bakim beklememesi lazım. Hele bir de sağ salimken düğüne gelmeyip, hiçbir yardımda bulunmayip şimdi bakiciyla yerleşmesi bile büyük bir lütuf sizin tarafınızdan. Siz zaten çok iyi niyetli davranarak "ameliyata kadar bakarım" demissiniz. Devamı olacaksa bakıcı da gelmeli.

ameliyat oldugunda bi sure ilgilenmekte bsey yok kimsesi yoksa kaderine terk edicek degilsin..ama bu sizin eve yerlesme derecesine gelince kabul etmemn cok normal.hicbir ozelin kalmaz kendi evinde misafr olursun.belki iyi biridr uyumludr ama tam tersi de olabilir..benm kv 2 gun gelse kendimi evimde emanet gibi hissediyrm.tavrini net bi sekilde soyle.esin tavir yapabilir ama kabullenicektr.

Valla uygun bi dille anlatman lazim, yani daha evleneli iki ay olmus, daha senin evinle ozelinle kocanla alakali ne guzel hayallerin varken, hepsinin ortasina tanimadigin vefasiz bir anneyi koymasi ve hizmet etmeni beklemesi sana haksizlik bence. Acaba hasta olan senin annen olsaydi esin evine getirip temelli bakmana izin verir miydi merak ettim dogrusu. Ben istemezdim acikcasi, ameliyati olup iyilesene kadar kalsin derdim ama temelli olmamali, esinde gereksiz merhametliymis ona bakmayan kadina bakmak ve bunun icin esini kirmayi , canini sıkmayi normal saymak biraz fazla benc.

ZOR YA GERÇEKTEN İŞİN.

KÖTÜ DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM AMA ANNESİ SANKİ EVLENDİ EVİ VAR EVDE KARISI VAR ORDA KALIRIM BAKANIM DA VAR GİBİ DÜŞÜNEREK BULUNDUĞU YERDEN KURTULMAK İÇİN OĞLUNA BİRAZ DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIOR GİBİME DE GELDİ YENİ Mİ ÇIKMIŞ BEL FITIĞI YANİ ? HADİ BİR İĞNE DAHİ ALAMAMIS ANLARIM DA DÜĞÜNÜNDE BİLE BULUNMAMIS SAHSEN BÖYLE DÜŞÜNÜYORUM

ÇÜNKÜ KÖTÜ OLUNCA MI HASTA OLUNCA MI OĞLU AKLINA GELDİ ?

baktı gelin ilgileniyor ameliyattan sonra da kalır bence yani tersi olacak kadar düşünceli olsa tutup da bu şekilde oğlunu arayıp ağlamazdı ..kendi basşka adamla evlenip yuvasında mutlu olup oğluna başkası bakıyorsa neyin kafası bu şimdi birden oğlu olduğunu hatırlamak..erkek evlat işte anne söz konusu olunca mantıklı düşünemiyor..

bizde yeni evlendiğimiz zamanın kışına kayanamlar geldi 3 ay kaldı çok da iyi anlaşıyoruz temizliğimi yemeğimi de yapardı ama işte eşi ile insan başbaşa olmak istiyor saçmalamakk ister gecelikle gezmek ister, ister de ister yani yok die diretsen eşinle aran açılır işin çok zor Allah yardımcın olsun

kadın çocugunu bırakmış gitmiş evlenmiş,
cocuk uzak akraba ellerinde büyümüş, kendini kurtarmış, yuvasını kurmuş, şimdi anne bu çocuktan medet umuyor. hadi anne pişkin eşine ne oluyor. temelli alacakmış.
ben olsam suratına bakmam, sağlıklıyken kocasının kucagına girip rahat rahat uyumussa, hastalandıgın da da kendisine baktırıversin bir zahmet.

Herhalde kv oğlunun evlenmesini beklemiş, nasıl olsa artık ona hizmet edecek biri var. Bunca sene neden çekmiş peki o adamı, bir oğlunu bile kabul ettirememiş zamanında eşine. Bırakıp gitmiş oğlunu.
Keşke çalışmış olsaydınız, ev hanımısınız herhalde. İyileşene kadar bakılır Allah için ama bu şekilde bilemiyorum, daha evliliğin tadını bile çıkaramamışsınız.

Boyle bir konu açacagim aklimin ucundan geçmezdi :KK43: kizlar beni bilirsiniz daha onceki konumdan.. Tam birsryleri duzelteyim derken yenisi eklendi.. Kôşeye sıkıştım ne yapacağımı bilmiyorum :KK43: evleneli iki ay oldu.. Eşimin anne ve babasi kucuk yaştayken ayrılmşlar eşimi uzaktan bi akrabalari buyutmuş aile destegi olmadan birseyleri tek başna başarmış.. Anne ve babasi baska birileriyle evlenmişler.. Bizim evliligimizde ne maddi ne manevi hiç bir destekleri olmadi.. Eşim annesiyle oyle arada konuşurdu şimdi hastalanmış fıtık agrsi cekiyormus sanrm evlendgi adamda pek iyi bskmiyor ilgilenmiyormus devamli eşimi arayip agliyor.. Eşim bana annemi buraya getirmeyi dusunuyorum gunduzleri sen akşamlari bn bakarim diyor. Durumumuz cok iyi degil ameliyat ettircem vs seyler soyluyor. İlgilensin annesi sonucta gerekirse ameliyatnda yaptrsn ama kizlr daha iki aylik evliyim nasil bir ömur hasta bi insana bakarm ben.. Daha 21 yaşindayim kendimi geliştirmeye çalşyorum eger kv gelirse brn ona hizmetcilikten bsska birsey yapmayacagim.. Dugunumze bile gelmeyen insan bugn bizden medet umuyor.. Bn bunu kaldiramiyorum.. Kv gelirse evimde eşimle yasayacagim ozel bi kari koca hayatmz bile olmayacak tam duzelttim derken hersey tekrar bozuldu.. Eşim dun bana sordu srn ne diyorsun dedi bnde ameliyt olana kadar bi şrkilde ilgilenmye calsrm ama hep olmaz dedm snra senin annen olsa flan gbi misaller verdi bnde bilmiyrm dedm konuyu kapattim.. Dunden beri surati beş karış içten içe bana tavir aldi belli etmemeye çalişiyor.. Ne yapacagm ben kizlar bi akil verin dun gece gozume uyku girmedi deliricem :KK43:

Back
X