- 28 Eylül 2015
- 3.218
- 40.494
- 438
Bence siz yanlış anladınız Eses07 dua niteliğinde söyledi ben öle anladımSanırım beni vicdansz biri olarak goruyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz yanlış anladınız Eses07 dua niteliğinde söyledi ben öle anladımSanırım beni vicdansz biri olarak goruyorsunuz
Boyle bir konu açacagim aklimin ucundan geçmezdikizlar beni bilirsiniz daha onceki konumdan.. Tam birsryleri duzelteyim derken yenisi eklendi.. Kôşeye sıkıştım ne yapacağımı bilmiyorum
evleneli iki ay oldu.. Eşimin anne ve babasi kucuk yaştayken ayrılmşlar eşimi uzaktan bi akrabalari buyutmuş aile destegi olmadan birseyleri tek başna başarmış.. Anne ve babasi baska birileriyle evlenmişler.. Bizim evliligimizde ne maddi ne manevi hiç bir destekleri olmadi.. Eşim annesiyle oyle arada konuşurdu şimdi hastalanmış fıtık agrsi cekiyormus sanrm evlendgi adamda pek iyi bskmiyor ilgilenmiyormus devamli eşimi arayip agliyor.. Eşim bana annemi buraya getirmeyi dusunuyorum gunduzleri sen akşamlari bn bakarim diyor. Durumumuz cok iyi degil ameliyat ettircem vs seyler soyluyor. İlgilensin annesi sonucta gerekirse ameliyatnda yaptrsn ama kizlr daha iki aylik evliyim nasil bir ömur hasta bi insana bakarm ben.. Daha 21 yaşindayim kendimi geliştirmeye çalşyorum eger kv gelirse brn ona hizmetcilikten bsska birsey yapmayacagim.. Dugunumze bile gelmeyen insan bugn bizden medet umuyor.. Bn bunu kaldiramiyorum.. Kv gelirse evimde eşimle yasayacagim ozel bi kari koca hayatmz bile olmayacak tam duzelttim derken hersey tekrar bozuldu.. Eşim dun bana sordu srn ne diyorsun dedi bnde ameliyt olana kadar bi şrkilde ilgilenmye calsrm ama hep olmaz dedm snra senin annen olsa flan gbi misaller verdi bnde bilmiyrm dedm konuyu kapattim.. Dunden beri surati beş karış içten içe bana tavir aldi belli etmemeye çalişiyor.. Ne yapacagm ben kizlar bi akil verin dun gece gozume uyku girmedi deliricem
![]()
zor bi durum haklisiniz ama bekleyin uzmeyin hemen kendinizi . durumun gidisatina gire bi cozum yolu bulursunuz. mesela sizin yakininiza tasinsalar sizde ihtiyac oldugu zmanlarda yardim edip evinize donseniz falanKizlar yarin getirebilirim hazirlikli ol dedi :'( bn yapabilcegme inanmiyorum dedim. Elimizden geleni yapicaz dedi. İnanin o uzaktan akrabasna eşimi buyutmus insanlara severek bakarim seviyorum ilgilendiler benle. Ama bu kadn dugunume bile gelmedi. Yarina kadar napicam ben. Sikintidan sedef hastaligim bi anda tekrardan cikmaya basladi :'(
Iyide kadin felc mide sanki ameliyat olsun iyilessin iyilesene kadar bak sonra herkes evine. Sen sonsuza kadar hasta bile olmayan bi kadina bakmak zorunda degilsin ben dersim annen yatalak degil neden ben bakiyorum diye ameliyatinda bakarim o ayri ama benim evimde sonsuza dek yasamasina musade etmem gidecek yeri var nasil olsa.Boyle bir konu açacagim aklimin ucundan geçmezdikizlar beni bilirsiniz daha onceki konumdan.. Tam birsryleri duzelteyim derken yenisi eklendi.. Kôşeye sıkıştım ne yapacağımı bilmiyorum
evleneli iki ay oldu.. Eşimin anne ve babasi kucuk yaştayken ayrılmşlar eşimi uzaktan bi akrabalari buyutmuş aile destegi olmadan birseyleri tek başna başarmış.. Anne ve babasi baska birileriyle evlenmişler.. Bizim evliligimizde ne maddi ne manevi hiç bir destekleri olmadi.. Eşim annesiyle oyle arada konuşurdu şimdi hastalanmış fıtık agrsi cekiyormus sanrm evlendgi adamda pek iyi bskmiyor ilgilenmiyormus devamli eşimi arayip agliyor.. Eşim bana annemi buraya getirmeyi dusunuyorum gunduzleri sen akşamlari bn bakarim diyor. Durumumuz cok iyi degil ameliyat ettircem vs seyler soyluyor. İlgilensin annesi sonucta gerekirse ameliyatnda yaptrsn ama kizlr daha iki aylik evliyim nasil bir ömur hasta bi insana bakarm ben.. Daha 21 yaşindayim kendimi geliştirmeye çalşyorum eger kv gelirse brn ona hizmetcilikten bsska birsey yapmayacagim.. Dugunumze bile gelmeyen insan bugn bizden medet umuyor.. Bn bunu kaldiramiyorum.. Kv gelirse evimde eşimle yasayacagim ozel bi kari koca hayatmz bile olmayacak tam duzelttim derken hersey tekrar bozuldu.. Eşim dun bana sordu srn ne diyorsun dedi bnde ameliyt olana kadar bi şrkilde ilgilenmye calsrm ama hep olmaz dedm snra senin annen olsa flan gbi misaller verdi bnde bilmiyrm dedm konuyu kapattim.. Dunden beri surati beş karış içten içe bana tavir aldi belli etmemeye çalişiyor.. Ne yapacagm ben kizlar bi akil verin dun gece gozume uyku girmedi deliricem
![]()
Kizlar yarin getirebilirim hazirlikli ol dedi :'( bn yapabilcegme inanmiyorum dedim. Elimizden geleni yapicaz dedi. İnanin o uzaktan akrabasna eşimi buyutmus insanlara severek bakarim seviyorum ilgilendiler benle. Ama bu kadn dugunume bile gelmedi. Yarina kadar napicam ben. Sikintidan sedef hastaligim bi anda tekrardan cikmaya basladi :'(