• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir "dert" de benden...

Surda kalmis bir dönem haklıyken haksız duruma düşme bence tahriklere gelme.
Ben de öğrenci evindeyken 2 sorunlu ev arkadaşım vardı. Biz bireysel olduğumuz için yani idare filan olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyorlardı. Olayları anlatmayayım ama o kadar korkuyordum ki elimde telefon 155 hazır bir şekilde uyuyordum. En son büyük bir kavga ettik toparlanın evi terk edin şeklinde bir olduk diğer kızlarla. Sonra kızlardan biri sinir krizi geçirdi hap içti intihara kalkıştı hayatımın en korkunç gecesiydi... aileme de söyleyemiyordum çünkü böyle birşey söylesem beni okuldan almaya kadar iş varır biliyorum. en son bizim çok güvendiğiniz yaşça büyük bir abimizi çağırdık gecenin 12sinde kalktı geldi Allah razı olsun konuştu etti olayı tatlıya bağladı sen de varsa amcan dayın abin ya da başka bir erkek büyüğün onu devreye sokmayı dene bakalım bazen sizle yüz göz olanlar böyle şeylerle ıslah olabiliyor.

Bu arada topuklu ayakkabı konusunda ben olsam o ayakkabıları saklar sene sonunda kendisine iade ederdim :)

Bence o arkadaşın huyu bu. Bilerek yaptığından değil. E huyunu da değiştirememişsiniz zaten baksana çok şiddetli tartışmalar bile olmuş.

Ayy ne yapılır ki bilemedimo_O

Önce kısas yöntemini deneyin eğer hala durumun önemini anlamakta zorluk çekiyorsa arkadaş geldiği gibi gider kaidesince geldiği gibi yollayın geri

ayyy aynisini bana da yapmislardi ilk gun yeni oda arkadaslarim bana giciklik olsun diye bir gun benim uyudugum ranzanin altina oturup kahkaha atip konusmalar su bu arada elini yukariya vurmalar v.s sonuc bendeki uyku kimsede yok birakin uyanmayi fark bile etmedim ve bunu yapmasinin tek sebebi su seni sevmemistik... zamanla arkadas olunca da bu yaptigini gulerek kendi anlatmisti biz sana boyle yapmistik diye. Eminim ki ben rahatsiz olup uyanmis olsam bunlar zevk alip devam ederdi ama Allahtan oyle bir problemim yok.

sana da tavsiyem takma uyku icin kulakliklar var kucuk pamuk gibi git onlardan al tak yat sen ustune dustukce daha cok yapar

Tekrar merhaba. Bugün şiddetli bir kavga yaşandı ve ben bizim yurdun idaresi için artık söyleyecek laf bulamıyorum. Tartışmayı başlatan o kızdı yani adına Y diyelim dediğim kız. Galiba nefret ediyorum ondan, her neyse. Tartışma tabi kavgaya döndü ve kavga iyice şiddetlenince Y korkup odadan kaçtı. Önce güvenlik görevlisine gidip bizi, daha doğrusu beni şikayet edip odasını değiştirmek istediğini söylemiş. Daha sonra idare görevlilerine gitmiş hakkımda şikayette bulunmuş. Beni ve arkadaşımı yani X'i idareden çağırdılar, idare ayak üstü bizi de dinledi ve tamam siz gidebilirsiniz dedi. Biz kapıdan çıkarken Y de görevliye "ben odamı değiştirmek istiyorum" dedi, biz duyduk. Dedik tamam bu olayın üzerine herhalde odadan gider çünkü gitmek istiyor. Biz bizim hakkımızda da işlem yapılır diye düşünürken idaredeki yurt müdürünün bizimle bi ara (ne zaman olduğu da belirsiz) oturup konuşup orta yol buluruz demiş olduğunu öğrendik! Şaka gibi. Kız gitmek istediğini söylediği ve hakkımızda çok ciddi bazı iddialarda, iftiralarda bulunduğu halde (can güvenliğine yönelik tehlike, artık ne kadar korkmuşsa kavgada) idare kızın odasını değiştirmek yerine orta yol buluruz deyip geçiştiriyor. Aynı şekilde ben de bugün odamı değiştirmek istesem Allah bilir beni de başlarından savarlar. Yani gerçekten oda değiştirmek için onlara ne sunmamız lazım merak ediyorum. Birbirimizi öldüresiye dövüyoruz ve idare "orta yol bulunur" diyor sadece. Şaka gibi. Kız gitmek istiyor istemesine de, idare engel oluyor. Hepsi kafayı yemiş bunların, yollamayın çoluğunuzu çocuğunuzu böyle aptal saptal insanların bulunduğu yurt gibi ortamlara, vermeyin.

Back
X