• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dert

Sadece annem degil diger arkadaslarimin aileleri falan da bu kadin yuzunden cocuklarini sikistiriyorlar. Ustelik onlar da egitim sahibi kisiler.. Ben de bunu anlamiyorum gercekten
Valla o zaman sıkıntı kadında değil sizin mahallede.
Onca insan 1 tane kadının lafına bakıp hareket ediyor.
Maşallah hayran oldum o kadına şu an,koca mahalleyi yönetiyor helal bee

Sadece annem degil diger arkadaslarimin aileleri falan da bu kadin yuzunden cocuklarini sikistiriyorlar. Ustelik onlar da egitim sahibi kisiler.. Ben de bunu anlamiyorum gercekten
Diplomayla yüklenmiyor medeniyet.

Valla o zaman sıkıntı kadında değil sizin mahallede.
Onca insan 1 tane kadının lafına bakıp hareket ediyor.
Maşallah hayran oldum o kadına şu an,koca mahalleyi yönetiyor helal bee
Aslinda cok haklisiniz. Kadin efsunlu mudur nedir ben anlamadim veya bizim mahalledekiler cok pasif oldugu icin bizim tepemize cikti

Arsizla cahille uğraşılmaz heleki çok bilen cahille hiç uğraşılmaz illa konusucak bir şey bulur
Başkaları ne der deyip sıkıntı etmeyin aileniz de el lafina değil size baksın

Yani bu durumda ne yapabilirsiniz ki?
Bunun tek çözümü var milleti takmayıp istediğiniz gibi yaşamak.
Benim icin zaten sorun degil de annem cok abartiyor ve aglayip falan beni baski altina aliyor.. Hatta o kadar abartti ki o kadin mahalleye senin hakkinda bir sey yayarsa evimizi satarim bile dedi

Çalışan insanlar bu kadar dedikoduya ve komşu gezmelerine nasıl zaman buluyorlar acaba? Çok enteresan.
Mesai bitimi fiskos yapıyorlar herhalde. Komşu ws grubu olduğunu düşünmek istemiyorum:olamaz::KK53:

Aslinda cok haklisiniz. Kadin efsunlu mudur nedir ben anlamadim veya bizim mahalledekiler cok pasif oldugu icin bizim tepemize cikti
Yarın evlenirsin, kocanla annene girerken gorur, gordun mu yuzu asikti, kesin bosanicak bunlar diye de dedikodu cikarir, cikarir da cikarir, siz de boyle süklüm püklüm napicaginizi sasirip yasar gidersiniz teyzenin ekmegine yag süre süre, kadin degismez, siz degisin bari

Butun suç kadinda değil bence. Ayrica kavga etmediği kimse yoksa herkesle kavgaliysa kiminle ediyor bu sohbetleri, dedikodulari da butun mahalleye yayilip inaniliyor, herkes yalanci ve iftiraci diye adi cikmiş birine neden inansin?
Demek ki herkesle kavgali değil. Her neyse bahsettiginiz turde dedikodu teyzeleri mahallelerin hemen hemen hepsinde var zaten cok gorulmedik bir şey değil.

Bekarken yasadigim mahallede de vardi bu teyzelerden bir kac tane hemde. Gayet sevgilim veya erkek arkadaşlarim arabayla, motosikletle gelip birakiyorlardi sayemde gormedikleri markalari da gormuş oldular o dönem. 🤪

Tabi ki dedikodu yaptilar ama ailem yanlis bir şey yapmadigimi biliyordu neticede. Hatta ozellikle sagda solda gizliymiş gibi inme gel evimizin onunde in haberimiz oldugu belli olsun diyorlardi.
Mahalledeki teyzeye cahil diyip onun agzina gore hareket ediyorsaniz hangi ne mezunu olduklarinin bir onemi yok.
Yani soyle kavga eder barisir, kavga eder barisir.. Ilginc bir sekilde kadin hakimiyet kurmus sanki

Ailem yerli çevre çok geniş diye övünmemek lazım bence, aslında çoooook kötü bi şey, böyle millet ne der diye kafayı yiyolar, millet de dedikodu yapıyor. Bence suç ailenizde kadının lafına kulak asmaları ayrı mesele, milletle çok yüzgöz olmuşlar ayrı mesele

Mesai bitimi fiskos yapıyorlar herhalde. Komşu ws grubu olduğunu düşünmek istemiyorum:olamaz::KK53:
Benim aklım almadı valla. Mesai bitimi pili de bitiyor insanın. Ailelerine ayıracakları vakti komşulara mı ayırıyorlar acaba akşamları falan?

Ha evet büyülü,efsunlu kadın.

Valla büyük ihtimalle kadının canını kızıyla alakalı yakmışsınız o da hepinizden böyle bir intikam alıyor.
Doğru mu kesinlikle değil ama herkesin nasıl inandığını da anlamadım. Demek ki doğru şeyler yayıyor mahalleye ki millet görüyor-inanıyor.

Annenize de şaşırdım, tam cahil hareketi elalem ne der’ci olmak. İnsan kendini bilmezin teki laf edecek diye kızının hayatını kısıtlar mı yahu. Bizde kendi çevremizde bilinen insanlarız, İstanbul’da yaşamamıza rağmen şuan dışarı çıksam yolda selam vermekten yürüyemem bile. Dedikodu her yerde var, biz takıyor muyuz? Hayır. Milletin ağzı torba mı ki büzelim? Beni gece 4’te eve bırakıyorlar hatta, arkamdan söylenenleri düşünemiyorum bile. Bir kere bir komşu sevgilimin annem yokken eve gelmesine laf etmişti, binada yerin dibine sokmuştu kadını. Böyle olcak anneniz, yoksa ileride çok ezilirsiniz ailecek.

kadının efsunu tüm mahallenin onun dedikoduculuğuna prim verip davranışlarına dikkat etme gereği duyması. siz böylelerini ciddiye alırsanız kendinde her şeye maydonoz olma hakkını elbet görür:işsiz::işsiz:

Back
X