- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Hayır değildir. Kimseyi ilgilendirmez. Dost hayatı dedginiz nedir? Birbirini seven iki insanın aynı evde yaşaması mi? Nesi kotu?O dedigin sevgililik bile olmuyor... dost hayati oluyor.. sizin icin ayip olmuyabilir. Ama turkiye geleneklerine gore dost hayati ayiptir...
Evet beni ilgilendirir demedim zaten.. bakiş açımda boyle birsey yok sadece yanlis buluyorum.. helede ilerde evlenmek icin degilde sadece cinsellik icinse baya tuhaf..Hayır değildir. Kimseyi ilgilendirmez. Dost hayatı dedginiz nedir? Birbirini seven iki insanın aynı evde yaşaması mi? Nesi kotu?
Niye tuhaf onu söyler misiniz?Evet beni ilgilendirir demedim zaten.. bakiş açımda boyle birsey yok sadece yanlis buluyorum.. helede ilerde evlenmek icin degilde sadece cinsellik icinse baya tuhaf..
Arada arkadaşınız varken bu şekilde davranması çok büyük terbiyesizlik sakın görüşmeyin bir dahaBen boşandım .Çocuğum yok.Arkadaşımın kuzenı görmüş beni begenmış.Karşıdakı kişi bekar.Buluştuk 1 kere .Bi soru sordum.Bana masaj yap anlatayım dedı.Bunun uzerıne engellemıstım.Arkadaşımın dugunu oldu ordada gordum.Sanırım uzun zamandan sonra kalbım bıraz pır pır ettı.Neyse engelı actım.Yazdı .Bakıştık fln.Neyse tekrar bulustuk.Yıne aynı seyler.Ben aşka inanmam.Evlenmıcem.Evlılıkten korkuorum.Ama çok guzelsın.Onemlı olan hislerımız.İlerıye donuk bısey olmadan ınsan kendını nasıl huzurlu hıssederkı.O andan mutlu olmaya bakacakmışız.Dedimki sen ole bırını bulursan bızede yolla.Sen utopyada yasıon dedım.Ciddiyetsızlıkle benım işim olmaz dedım.Ben oleysem cıddı bırını bul dedı.Tmm dedım bende .Sonuç olarak yıne engelledım.Yıne hüsraaan yine yine .Kendımı neden kullandırayım .Allahım ne kadar gereksız var hayatımda
yalniz bunun gibilerde evlenecekleri zaman kimsenin eli eline degmemis kiz istiyorum moduna giriyorlar.konu sahibi bosanmis oldugu icin kendince deger vermemis sen sevismeliksin gibibhise yapmis.bide sizin dediginiz gibi iki yuzlu versiyornlari var bunlarinadam en basindan beri net. en sevdigim insan modeli.
isinize gelirse devam eder gelmezse baslamazsiniz.
asik rolu yapip, evlenmeyi dusunen adam triplerine de girebilirdi yalandan zaafinizi gorunce.
Canim illa senin ikna olmani beklemiyorumki.Niye tuhaf onu söyler misiniz?
Canim illa senin ikna olmani beklemiyorumki.
Sen bana niye tuhaf diyorsan demeki yaşama şekillerimiz farkli dimmi ???
seni benim dusuncemde ol diyemem..
Turkiye orf ve geleneklerini bilirdirsin.. nikahsiz evlilik dost hayatidir.. e bacim sonucta dost hayatinin iyi gozle bakilmadiginida bilirdirsin..
Ben 4 4luk insanim demiyorum asla.. ama herzaman hayatta sınırlarim olmustur.. zina ya karsiyim.. tabi dedigin gibi baskasinin yaptigi beni ilgilendirmez. Sadece gorusum vermek icin yazdim
Kafamin icinde tutmam lazimsa bana neden neden diye dusuncemi neden soruyorsun?? Sormasaydin soylemezdim ztn.. benim her bakis aciya saygim var.. ama sizin yok..iyi de siz dost hayatı kelimesini hakaret olarak kullanıyorsunuz. dost hayatı yaşayan insan size göre zina yapıp ahlaksız yaşayan insan. burada da bunu belirtiyorsunuz. belki ben sevgilimle aynı evde yaşıyorum, neden sizin bu hakaretinize maruz kalayım. ben evlenmeden sevişmeyen tüm kadınlar salaktır diyor muyum? demiyorum. siz de gelip bana zina yapıyorsun, dost hayatı yaşıyorsun diyemezsiniz. bazı düşünceleri kafanızın içinde tutmanız lazım.
acaba insanları yaftalamadan fikrinizi açıklayabilir misiniz diye merak ettiğim için sormuştum. açıklayamadınız.Kafamin icinde tutmam lazimsa bana neden neden diye dusuncemi neden soruyorsun?? Sormasaydin soylemezdim ztn.. benim her bakis aciya saygim var.. ama sizin yok..
Görüşmüyeceğim.Arada arkadaşınız varken bu şekilde davranması çok büyük terbiyesizlik sakın görüşmeyin bir daha
Bunu allah bilir.bir kere boşanmış bu tecrübeyi yaşamış bir insanin masaj yap diyen birine hâlâ yazması ..arkadaşım kusura bakma ama sen böyle gidersen ciddi bir ilişkin mutlu bir yuvan olmaz bir kere engeli açtıysan yine acarsın bence tamamen duygularinla hareket ediyorsun mantık devre dışı
allah bilir ama allah kaderinizi sizin çabanıza bağladım diye buyurmuş sen böyle yaparsan nasıl olucak duygusal davranma önce mantıkBunu allah bilir.
Aynen öleYüz vermeyerek çok iyi yapmışsınız bir daha da gorusmeyin derim zaten ikinci şans vermeniz bile hata.sizi dul duyunca hemen ben bunu yatağa atarım diye düşünmüş belli ki ama onu yaniltmissiniz tebrik ederim.salak adam uyuz oldum
Rabbım hepımıze yardım etsınallah bilir ama allah kaderinizi sizin çabanıza bağladım diye buyurmuş sen böyle yaparsan nasıl olucak duygusal davranma önce mantık
Çok haklısınızhuylu huyundan vazgeçmezmiş bir daha engelını kaldırmak gibi bir hata yapmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?