Bir dertte benden

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.502
148
Ben boşandım .Çocuğum yok.Arkadaşımın kuzenı görmüş beni begenmış.Karşıdakı kişi bekar.Buluştuk 1 kere .Bi soru sordum.Bana masaj yap anlatayım dedı.Bunun uzerıne engellemıstım.Arkadaşımın dugunu oldu ordada gordum.Sanırım uzun zamandan sonra kalbım bıraz pır pır ettı.Neyse engelı actım.Yazdı .Bakıştık fln.Neyse tekrar bulustuk.Yıne aynı seyler.Ben aşka inanmam.Evlenmıcem.Evlılıkten korkuorum.Ama çok guzelsın.Onemlı olan hislerımız.İlerıye donuk bısey olmadan ınsan kendını nasıl huzurlu hıssederkı.O andan mutlu olmaya bakacakmışız.Dedimki sen ole bırını bulursan bızede yolla.Sen utopyada yasıon dedım.Ciddiyetsızlıkle benım işim olmaz dedım.Ben oleysem cıddı bırını bul dedı.Tmm dedım bende .Sonuç olarak yıne engelledım.Yıne hüsraaan yine yine .Kendımı neden kullandırayım .Allahım ne kadar gereksız var hayatımda

Cidden anlamadın mı...Sevişelim sen zaten boşanmışsın ha bi eksik ha bi fazla nolucak. Benim de işim görülür demiş kısaca pis herif. Ah ah maalesef bu ülkede bunlardan çok var. Ha iyi tarafı şu en azından yatağa atana kadar iyi ve ciddi düşünen çocuğu oynamamış karakteri bozuk herif. Bu da bi şeydir. Velhasıl uzak dur. Ha sen de savaşmayalım sevişelim gerisi Allah kerim diyosan onu bilemem.Ancak kişisel fikrim böyle adamların virüslerini vücudumuza ve ruhumuza hiç bulaştırmamak.

Engelini açıp yazışmanız hata. Balık baştan kokar. Adam istediğinde gayet netken siz neden taviz verip sonra yine istemediğiniz şeyler duyunca engelliyorsunuz?
Bilmiorum belki değişir sandım .Aptallık yaptım.Olsun ama en azımdan istedıgını vermedım.Güzel yorumunuz ıcın tesekkur ederım.

Ne cirkin ne ahlaksız adam daha ilk bulusmada hadi bana gidelim demedigi kalmıs resmen
Keske ikinci kere konusmasaydınız

Yine bir bdv vakası dahaaaa engeli açmayaydin bacım orda yaa adam direk öküze bağlamış masaj yap anlatıyım öküzzzz

Ben boşandım .Çocuğum yok.Arkadaşımın kuzenı görmüş beni begenmış.Karşıdakı kişi bekar.Buluştuk 1 kere .Bi soru sordum.Bana masaj yap anlatayım dedı.Bunun uzerıne engellemıstım.Arkadaşımın dugunu oldu ordada gordum.Sanırım uzun zamandan sonra kalbım bıraz pır pır ettı.Neyse engelı actım.Yazdı .Bakıştık fln.Neyse tekrar bulustuk.Yıne aynı seyler.Ben aşka inanmam.Evlenmıcem.Evlılıkten korkuorum.Ama çok guzelsın.Onemlı olan hislerımız.İlerıye donuk bısey olmadan ınsan kendını nasıl huzurlu hıssederkı.O andan mutlu olmaya bakacakmışız.Dedimki sen ole bırını bulursan bızede yolla.Sen utopyada yasıon dedım.Ciddiyetsızlıkle benım işim olmaz dedım.Ben oleysem cıddı bırını bul dedı.Tmm dedım bende .Sonuç olarak yıne engelledım.Yıne hüsraaan yine yine .Kendımı neden kullandırayım .Allahım ne kadar gereksız var hayatımda
Baya baya gereksizmis bidaha acma engeli

adam en basindan beri net. en sevdigim insan modeli.
isinize gelirse devam eder gelmezse baslamazsiniz.
asik rolu yapip, evlenmeyi dusunen adam triplerine de girebilirdi yalandan zaafinizi gorunce.
Evet net .Bende net olarak engelı bastım.Hayat gorusume ters.Açtım engelı çok guzel bakıodu

Back
X