Bir dertte benden

Engelini açıp yazışmanız hata. Balık baştan kokar. Adam istediğinde gayet netken siz neden taviz verip sonra yine istemediğiniz şeyler duyunca engelliyorsunuz?
Dıorum ya bakışlara kandım.Ama cok sukur kendımı bulmam kısa durdu

Bilmiorum belki değişir sandım .Aptallık yaptım.Olsun ama en azımdan istedıgını vermedım.Güzel yorumunuz ıcın tesekkur ederım.
Böyle konularda taviz vermeyin bir dahakine. Kendinize bir standart belirleyin, isteklerim bunlar deyin ve geri adım atmayın.
Bunu cinsellik için yazmıyorum. Evlenmeden de sevgili olmadan da cinselliğe açık biri olarak yazdım. Olay tamamen isteklerin uyumunda çünkü.

Niye kendine dert ediyorsun ki bosver. Yol vermissin zaten. Senden faydalanmak isteyen gereksiz biriymis. Niyetini bastan belli etmis canin yanmadan kurtulmussun.

Ben boşandım .Çocuğum yok.Arkadaşımın kuzenı görmüş beni begenmış.Karşıdakı kişi bekar.Buluştuk 1 kere .Bi soru sordum.Bana masaj yap anlatayım dedı.Bunun uzerıne engellemıstım.Arkadaşımın dugunu oldu ordada gordum.Sanırım uzun zamandan sonra kalbım bıraz pır pır ettı.Neyse engelı actım.Yazdı .Bakıştık fln.Neyse tekrar bulustuk.Yıne aynı seyler.Ben aşka inanmam.Evlenmıcem.Evlılıkten korkuorum.Ama çok guzelsın.Onemlı olan hislerımız.İlerıye donuk bısey olmadan ınsan kendını nasıl huzurlu hıssederkı.O andan mutlu olmaya bakacakmışız.Dedimki sen ole bırını bulursan bızede yolla.Sen utopyada yasıon dedım.Ciddiyetsızlıkle benım işim olmaz dedım.Ben oleysem cıddı bırını bul dedı.Tmm dedım bende .Sonuç olarak yıne engelledım.Yıne hüsraaan yine yine .Kendımı neden kullandırayım .Allahım ne kadar gereksız var hayatımda
Yanlis anlama canim ama bu adamin dusuncesi " bu kadin dul kulanayim " dusuncesi var.. uzakkk dur

Ben boşandım .Çocuğum yok.Arkadaşımın kuzenı görmüş beni begenmış.Karşıdakı kişi bekar.Buluştuk 1 kere .Bi soru sordum.Bana masaj yap anlatayım dedı.Bunun uzerıne engellemıstım.Arkadaşımın dugunu oldu ordada gordum.Sanırım uzun zamandan sonra kalbım bıraz pır pır ettı.Neyse engelı actım.Yazdı .Bakıştık fln.Neyse tekrar bulustuk.Yıne aynı seyler.Ben aşka inanmam.Evlenmıcem.Evlılıkten korkuorum.Ama çok guzelsın.Onemlı olan hislerımız.İlerıye donuk bısey olmadan ınsan kendını nasıl huzurlu hıssederkı.O andan mutlu olmaya bakacakmışız.Dedimki sen ole bırını bulursan bızede yolla.Sen utopyada yasıon dedım.Ciddiyetsızlıkle benım işim olmaz dedım.Ben oleysem cıddı bırını bul dedı.Tmm dedım bende .Sonuç olarak yıne engelledım.Yıne hüsraaan yine yine .Kendımı neden kullandırayım .Allahım ne kadar gereksız var hayatımda
Onun değişebileceğine inandıran nedir sizi?

Niye kendine dert ediyorsun ki bosver. Yol vermissin zaten. Senden faydalanmak isteyen gereksiz biriymis. Niyetini bastan belli etmis canin yanmadan kurtulmussun.
Teşekkür ederım aynen ole öyle ınsanların varlıgıda aynı yokluguda

Masaj yap anlatayım dan sonra, tekrar kaldirmissiniz engeli.
Adam üstüne ne dese normal.
Sadece anı yaşamak isteyebilir de, tarzı lafı iğrenç.
Dusunmezdim bile ben olsam.

Bu tip konular bana anormal geliyor..bir erkeğin evlenmeden cinsellik yaşamak istemesi çok mu anormal? Adam size yalan söylememis ki. İstediği ilişki tipini anlatmış. Sana uyar uymaz o ayrı konu. Bu adamın kötü niyetli olduğu anlamına gelmez ki.

Bir erkekle birlikte olmak kendini kullandırmak mıdır? Neden? Cinsellik iki kişi ile oluyor sonuçta. Siz de sevismek istiyor olabilirdiniz. Bunun nesi ayıp?

Kadın erkek bir çok insan evlenme niyeti oluşmadan dahi sevgili olup, sevisip, ayni evde yaşayabilir. Bu kötü bir durum değil ki.

Masaj yap anlatayım dan sonra, tekrar kaldirmissiniz engeli.
Adam üstüne ne dese normal.
Sadece anı yaşamak isteyebilir de, tarzı lafı iğrenç.
Dusunmezdim bile ben olsam.
Bende ole yaptım.Güya ole derken şaka yapmış.Bok şaka yaptın.Ahhh insanlar ahhh.Bende düşünmücem tabiki.

Bir şeyi aynı şekilde 2 kere yaparsak sonuç değişmez. 1. Sinde niyetini belli etmiş zaten

Bu tip konular bana anormal geliyor..bir erkeğin evlenmeden cinsellik yaşamak istemesi çok mu anormal? Adam size yalan söylememis ki. İstediği ilişki tipini anlatmış. Sana uyar uymaz o ayrı konu. Bu adamın kötü niyetli olduğu anlamına gelmez ki.

Bir erkekle birlikte olmak kendini kullandırmak mıdır? Neden? Cinsellik iki kişi ile oluyor sonuçta. Siz de sevismek istiyor olabilirdiniz. Bunun nesi ayıp?

Kadın erkek bir çok insan evlenme niyeti oluşmadan dahi sevgili olup, sevisip, ayni evde yaşayabilir. Bu kötü bir durum değil ki.
Sevişmek tabıkı kotu bişey değil.Ama herşeyın bir vaktı zamanı vardır.Hop dıye nıyet bellı edılmez.Ben böyle tercıh etmıorum.İlişkılerımde cinsellıkten çok duygu yogunluguna bakıyorum.

O dedigin sevgililik bile olmuyor... dost hayati oluyor.. sizin icin ayip olmuyabilir. Ama turkiye geleneklerine gore dost hayati ayiptir...

Back
X