Bir dertte benden

Sizden faydalanmaya çalışıyor gibi geldi bana. Direkt niyetini belli etmiş zaten masajlı cümlesi ile. Sonrasında engelini kaldırmanız doğru olmamış ancak artık niyetinden emin olmuşsunuzdur herhalde. Tüm erkekler öyle olacak diye bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım iyi niyetli biriyle karşılaşırsınız.

Sizden faydalanmaya çalışıyor gibi geldi bana. Direkt niyetini belli etmiş zaten masajlı cümlesi ile. Sonrasında engelini kaldırmanız doğru olmamış ancak artık niyetinden emin olmuşsunuzdur herhalde. Tüm erkekler öyle olacak diye bir şey yok. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım iyi niyetli biriyle karşılaşırsınız.
İnşallah canım.Aynen öle cıddıyetsız mahluk.

Adamı sevdim aslında ben.
Kandırmamış direk amacını söylemiş.
Tabiki kullandırma kendini.

Ben boşandım .Çocuğum yok.Arkadaşımın kuzenı görmüş beni begenmış.Karşıdakı kişi bekar.Buluştuk 1 kere .Bi soru sordum.Bana masaj yap anlatayım dedı.Bunun uzerıne engellemıstım.Arkadaşımın dugunu oldu ordada gordum.Sanırım uzun zamandan sonra kalbım bıraz pır pır ettı.Neyse engelı actım.Yazdı .Bakıştık fln.Neyse tekrar bulustuk.Yıne aynı seyler.Ben aşka inanmam.Evlenmıcem.Evlılıkten korkuorum.Ama çok guzelsın.Onemlı olan hislerımız.İlerıye donuk bısey olmadan ınsan kendını nasıl huzurlu hıssederkı.O andan mutlu olmaya bakacakmışız.Dedimki sen ole bırını bulursan bızede yolla.Sen utopyada yasıon dedım.Ciddiyetsızlıkle benım işim olmaz dedım.Ben oleysem cıddı bırını bul dedı.Tmm dedım bende .Sonuç olarak yıne engelledım.Yıne hüsraaan yine yine .Kendımı neden kullandırayım .Allahım ne kadar gereksız var hayatımda
Tek derdi cinsellik nasılsa boşanmış zihniyetinde erkek bozuntusu

Masaj muhtesem bir şey bence bir dahakine sen bana yap deyin . Her zaman yapılan olmak tercihimdir.

Masaj muhtesem bir şey bence bir dahakine sen bana yap deyin . Her zaman yapılan olmak tercihimdir.
Uzak dursun çünkü gercekten çok etkılemdım.Ama hayatımda boyle bı ılıskı sevmıorum.Benım ıcın onemlı olan duygularımı beslemesı.Kotulugu herkes yapıo.Iyı bı ınsan olması onemlı.

Uzak dursun çünkü gercekten çok etkılemdım.Ama hayatımda boyle bı ılıskı sevmıorum.Benım ıcın onemlı olan duygularımı beslemesı.Kotulugu herkes yapıo.Iyı bı ınsan olması onemlı.
Adam cinsellik seviyor diye kötü mü oldu şimdi?

Adam cinsellik seviyor diye kötü mü oldu şimdi?
Cinselliği sevıosa kendı sevıo.Ben böyle bi ilişki istemıorum.Sırf cınsellık ıcın gelen ınsan kotudur tabıkı.Size gore ıyı ınsan olabılır.Ama benım hayat görüşüme göre kötü.Herkesın kemdınce kuralları vardır.

Cinselliği sevıosa kendı sevıo.Ben böyle bi ilişki istemıorum.Sırf cınsellık ıcın gelen ınsan kotudur tabıkı.Size gore ıyı ınsan olabılır.Ama benım hayat görüşüme göre kötü.Herkesın kemdınce kuralları vardır.
O zaman bir zahmet kurallarınıza sahip çıkın, size uymayan insanlara kötü demek yerine tavrinizda net olun

Adamin amacı net belli değil mi? Böylelerine taviz vermemek gerek.

Allah kurtarmış. uzak dur. öyle tipler ...neyse bana düşmez.
velhasıl hiçbir kadın kendini hafife aldırmamalı.

Cidden anlamadın mı...Sevişelim sen zaten boşanmışsın ha bi eksik ha bi fazla nolucak. Benim de işim görülür demiş kısaca pis herif. Ah ah maalesef bu ülkede bunlardan çok var. Ha iyi tarafı şu en azından yatağa atana kadar iyi ve ciddi düşünen çocuğu oynamamış karakteri bozuk herif. Bu da bi şeydir. Velhasıl uzak dur. Ha sen de savaşmayalım sevişelim gerisi Allah kerim diyosan onu bilemem.Ancak kişisel fikrim böyle adamların virüslerini vücudumuza ve ruhumuza hiç bulaştırmamak.
Aynen öyle her şey sevişmek değilki .

Back
X