• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dertte benden

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
ahh varya hala sinirden ellerim titriyo derdimin sebebi kaynanam hey allahım normalde çok severim oda beni sever hiç kavgamız olmamıştır şahsi ama gel gelelim iş çocuklara gelince tam gelin kaynana oluyoruz tutturmuş görümcemin devremülkü var üç günlüğüne oraya gidicek büyük kızımıda götürücekmiş diyo ben babanesiyim biyere götürmeye hakkım yok mu zannedersin komşuya götürücek baştanda çocuklarla haber yolluyo benimle tartışmasın ben kızıda alıp gidicem götürüyim demek yok götürücem bir bağrış çağrış tartıştık alıp kızımı başıma çalıcakmışım bidahada bana gelmicekmiş bunun için gelmiceksen gelme bana ne siz yollarmıydınız bir yere ben bir günlüğüne anneme bile bırakmadım kalmaya üç gün tatile nasıl yollıyım niye yollamıyosun diye sorarsanız hem normaldede biyere bırakmam kız çocuğu neticede nerden ne gelir bilinmez hemde derslerinden dolayı cezalı yollucağım varsada yollamazdım bu sebeple dertleşip rahatlamak istedim bacılar ah bu kaynanalar ahh

ayy en iyi kaynana fersah fersah uzakta olan kaynana diyeceğim ama benimki uzakta ne değişiyor..
yollarsın yollamazsın tabiki kararına saygı duyması gerek.. emrivakileri hiç sevmem önce senin fikrini alsaydı belki sende izin verirdin, hep söylerim yine söylüyorum üslup tarz çok önemli..

ayy en iyi kaynana fersah fersah uzakta olan kaynana diyeceğim ama benimki uzakta ne değişiyor..
yollarsın yollamazsın tabiki kararına saygı duyması gerek.. emrivakileri hiç sevmem önce senin fikrini alsaydı belki sende izin verirdin, hep söylerim yine söylüyorum üslup tarz çok önemli..
Kesinlikle

bende yollamam cocugumu babasi disinda kimseyle bir yere.ayrica kiz olmasiylada ilgisi yok benimkiler erkek.herseyden once korkarim allah korusun basina bisey gelse düsse hastalansa v.s.kime ne diyeceksin.hem o zaman karsidaki zor durumda kalacak sende uzuldugunle kalacaksin.hic gerek yok bence.kendi basinin caresine bakip kararlari kendi verecegi yasa kadar, anne nerde cocuk orda benim fikrim bu.herkez farkli dusunebilir tabiki..

Ben bu kaynanaları hiç anlamıyorum.
Sanarsın ki o çocukları anaları değil, babaanneleri doğurmuş.

Ben olsam bende bırakmazdım. Haklısın hele ki bu devirde böyle düşünmekte çok haklısın.

Bunlara haddini bildirmek gerekiyor.
Nedir bu torunu alıp götürme merakı hiç anlamıyorum.

Benim bebeğim şuan küçük ama yine de kimseyle göndermem, asla benim olmadığım bir yerde çocuğum olamaz.
Yani birde benim bebeğim erkek.

Benim kaynanam da aynı, çok meraklı bebeğimi alıp götürmeye.
Daha 2,5 aylıkken götürmeye kalktı da ağzının payını aldı.

Annesi sizsiniz o cocugun izin verip vermemek sizin elinizde ki izinde istmemis sanki evdeki termosu goturecek haklisiniz soyliceginizi soylemissiniz takmayin kafaniza bende yolllamazdim bide my tehdit etmis gelmem etmem diye gelmezse gelmesin keyfi bilir

bende yollamam cocugumu babasi disinda kimseyle bir yere.ayrica kiz olmasiylada ilgisi yok benimkiler erkek.herseyden once korkarim allah korusun basina bisey gelse düsse hastalansa v.s.kime ne diyeceksin.hem o zaman karsidaki zor durumda kalacak sende uzuldugunle kalacaksin.hic gerek yok bence.kendi basinin caresine bakip kararlari kendi verecegi yasa kadar, anne nerde cocuk orda benim fikrim bu.herkez farkli dusunebilir tabiki..
Aynı fikirde olduğumuza sevindim;)

Annesi sizsiniz o cocugun izin verip vermemek sizin elinizde ki izinde istmemis sanki evdeki termosu goturecek haklisiniz soyliceginizi soylemissiniz takmayin kafaniza bende yolllamazdim bide my tehdit etmis gelmem etmem diye gelmezse gelmesin keyfi bilir
Bende öyle depim peki anne bunun için gelmiceksen sen bilirsin dadim

Bence izin vermeyeceğini bildiği için öyle davranmış. Çok istiyor demekki torunuyla gitmeyi. Uygun bir dille de anlatilabilirdi. Sonuçta babaannesi zarar gelsin istemez

Ben bu kaynanaları hiç anlamıyorum.
Sanarsın ki o çocukları anaları değil, babaanneleri doğurmuş.

Ben olsam bende bırakmazdım. Haklısın hele ki bu devirde böyle düşünmekte çok haklısın.

Bunlara haddini bildirmek gerekiyor.
Nedir bu torunu alıp götürme merakı hiç anlamıyorum.

Benim bebeğim şuan küçük ama yine de kimseyle göndermem, asla benim olmadığım bir yerde çocuğum olamaz.
Yani birde benim bebeğim erkek.

Benim kaynanam da aynı, çok meraklı bebeğimi alıp götürmeye.
Daha 2,5 aylıkken götürmeye kalktı da ağzının payını aldı.
Aynenn ;)

Yaşı küçük değilse gitmesin de ne sakınca olabilir ki..
Çocuk içinde değişiklik olurdu.
Kendi annem ve kv demi düşünerek yorum yapıyorum
Benden daha özenli ve dikkatli davranacaklarına inanıyorum.

Bence izin vermeyeceğini bildiği için öyle davranmış. Çok istiyor demekki torunuyla gitmeyi. Uygun bir dille de anlatilabilirdi. Sonuçta babaannesi zarar gelsin istemez
Öyle tabi ama havuzlu biyer gidicekler ve suya girebilen bir büyükte yok yanlarında

Back
X