• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dertte benden

Bu nasıl bi kafa ya o zaman kimse dışarı çıkmasın tecavüze uğrarız
Evet canım bu devirde biz yetiskinler gece tenha yerlerde dolasmamalıyız. Ayrıca cocuklarımızı da gözümüzün önünden ayırmamalıyız. Ben her gun tv izlemekten çok pimpirik oldum. Siz cıkabilirsiniz ben cıkmam cıkarmam

Niye yollamıyorsun bacım? Önce bebek sandım , sonrada buyuk oldugunu anladım.
Tatıl gelsınde 2 gun babaneye, 2 gun teyzeye gıtsın dıyorum bızımde nefes almamız hak degıl mı?

Öyle tabi ama havuzlu biyer gidicekler ve suya girebilen bir büyükte yok yanlarında
12 yasındakı koca kız kendıne sahıp cıkamıyormu annesı :duduk: Birde cezalıymıs :kusmuk:

Ya gönder gitsin ,ne göndermiyorsun çocuğu?
Kaynanan birde senden mi izin alacaktı ,oğlununda çocuğu sen tek başına mı yaptın tey ALLAHIM
Sanki sen doğurdunda ,tapusunu aldın.
Tabiki sana sormaması lazım pardonda koskocaman kadın bu bahsettiğin.
Sanki dersin çocuğu kundaktaki bebe ,12 yaşında kocaman çocuğu var el insaf ya ben 12 yaşında çalışmaya başladım .
Cezaymış ne cezası ? Amerikada mı yaşıyoruz filmlerden izliyorsunuz sonrada öyle davranıyorsunuz ,bizim zamanımızda ceza mı vardı annemiz hata yapsak terliği ağzımızın ortasına patlatır,git şu bulaşıkları yıka der hayatımıza güllük gülüstanlık devam ederdik .Kızıyormuş bide canı sıkılmış pehh

Neyse bu kadar yeter @Papatya gelini sövecek şimdi bana :rolleyes:
Çocuğum yok sallıyorum :KK8:
Canım benim sen papatyanın gelinisin sakin ol :KK30:

ahh varya hala sinirden ellerim titriyo derdimin sebebi kaynanam hey allahım normalde çok severim oda beni sever hiç kavgamız olmamıştır şahsi ama gel gelelim iş çocuklara gelince tam gelin kaynana oluyoruz tutturmuş görümcemin devremülkü var üç günlüğüne oraya gidicek büyük kızımıda götürücekmiş diyo ben babanesiyim biyere götürmeye hakkım yok mu zannedersin komşuya götürücek baştanda çocuklarla haber yolluyo benimle tartışmasın ben kızıda alıp gidicem götürüyim demek yok götürücem bir bağrış çağrış tartıştık alıp kızımı başıma çalıcakmışım bidahada bana gelmicekmiş bunun için gelmiceksen gelme bana ne siz yollarmıydınız bir yere ben bir günlüğüne anneme bile bırakmadım kalmaya üç gün tatile nasıl yollıyım niye yollamıyosun diye sorarsanız hem normaldede biyere bırakmam kız çocuğu neticede nerden ne gelir bilinmez hemde derslerinden dolayı cezalı yollucağım varsada yollamazdım bu sebeple dertleşip rahatlamak istedim bacılar ah bu kaynanalar ahh
Çocuk kaç yaşında. Ders olayları varsa ilk okul Çağı sanırım. Aslında gidebilir. Ama göndermek istememenizi de anlıyorum. Keşke güzelce konussaydiniz ikinizde. Tartışmaya bu sözlere ne gerek vardı. Evine gelmicem falan cok abartmış.

Çocuğunu kendi malı olarak gören bi annesiniz çok açık

belki konu sahibi öyledir de bence babaanne de kendini çocuğun sahibi görüyor

"ben babanesiyim biyere götürmeye hakkım yok mu " demiş zira

bence yok babaannenin çocuğu bir yere götürmeye hakkı

güzelce oturulup konuşulsa idi tatilde gidelim 2-3 gün kalalım hem dinlenir sonra da derslerine çok çalışır vs vs belki oluru vardı

ama bu tavır çok çirkin babaannesinin benim çocuğum üzerinde bence böyle bir hakkı yok

biz çok korumacıyız, eskiden daha rahatmış insanlar zira ben oğlumu babaannesi ile markete dahi yollamam zira ne şekilde onu kontrol edebileceğini bilmiyor

açık kalan bir kapak, açık bir kablo bile çok büyük tehlike ve yaşlılar da çoğu şeye dikkat ve önemseme azalıyor

Niye yollamıyorsun bacım? Önce bebek sandım , sonrada buyuk oldugunu anladım.
Tatıl gelsınde 2 gun babaneye, 2 gun teyzeye gıtsın dıyorum bızımde nefes almamız hak degıl mı?
KEsilikle normal şartlarda evet gitmeli ama herkes kendi çocuğunu bilir gözümün önünde parmağı kopuyodu 7 aylık hamileydim kanlar içinde kucağımda götürdüm hastaneye kv kaybetti küçükken gözünün önünden havuz var orda ve havuza giren onlara bakıcak bir yetişkin yok yanlarında endişelerim çok yani

ahh varya hala sinirden ellerim titriyo derdimin sebebi kaynanam hey allahım normalde çok severim oda beni sever hiç kavgamız olmamıştır şahsi ama gel gelelim iş çocuklara gelince tam gelin kaynana oluyoruz tutturmuş görümcemin devremülkü var üç günlüğüne oraya gidicek büyük kızımıda götürücekmiş diyo ben babanesiyim biyere götürmeye hakkım yok mu zannedersin komşuya götürücek baştanda çocuklarla haber yolluyo benimle tartışmasın ben kızıda alıp gidicem götürüyim demek yok götürücem bir bağrış çağrış tartıştık alıp kızımı başıma çalıcakmışım bidahada bana gelmicekmiş bunun için gelmiceksen gelme bana ne siz yollarmıydınız bir yere ben bir günlüğüne anneme bile bırakmadım kalmaya üç gün tatile nasıl yollıyım niye yollamıyosun diye sorarsanız hem normaldede biyere bırakmam kız çocuğu neticede nerden ne gelir bilinmez hemde derslerinden dolayı cezalı yollucağım varsada yollamazdım bu sebeple dertleşip rahatlamak istedim bacılar ah bu kaynanalar ahh
Çok haklısınız kızınız gözününüzün önünde olsun

Çocuk kaç yaşında. Ders olayları varsa ilk okul Çağı sanırım. Aslında gidebilir. Ama göndermek istememenizi de anlıyorum. Keşke güzelce konussaydiniz ikinizde. Tartışmaya bu sözlere ne gerek vardı. Evine gelmicem falan cok abartmış.
Huyudur zaten 12 yaşında ve bu senesi teog puanları için çok önemliydi sıfır bile aldı bu yüzden tablet pc gezme yasaktı ama şuan :(

Gönder papatya çocuk için de iyi olur. Bir degişiklik belki kafası dagılır.
Yabanci yer degilmiş. Kötü şeyler getirme aklına.
Kayinvaliden eminim gözünden sakınir.
Ben şimdiki çocuklara çok üzulüyorum.
Tüm gün okuldalar eve gelince tek aktivite olarak internet kalıyor. Kendi yaşıtı da varsa birak gitsin.

Ya gönder gitsin ,ne göndermiyorsun çocuğu?
Kaynanan birde senden mi izin alacaktı ,oğlununda çocuğu sen tek başına mı yaptın tey ALLAHIM
Sanki sen doğurdunda ,tapusunu aldın.
Tabiki sana sormaması lazım pardonda koskocaman kadın bu bahsettiğin.
Sanki dersin çocuğu kundaktaki bebe ,12 yaşında kocaman çocuğu var el insaf ya ben 12 yaşında çalışmaya başladım .
Cezaymış ne cezası ? Amerikada mı yaşıyoruz filmlerden izliyorsunuz sonrada öyle davranıyorsunuz ,bizim zamanımızda ceza mı vardı annemiz hata yapsak terliği ağzımızın ortasına patlatır,git şu bulaşıkları yıka der hayatımıza güllük gülüstanlık devam ederdik .Kızıyormuş bide canı sıkılmış pehh

Neyse bu kadar yeter @Papatya gelini sövecek şimdi bana :rolleyes:
Çocuğum yok sallıyorum :KK8:
Canım benim sen papatyanın gelinisin sakin ol :KK30:
Aaah ahh nerdeyse kiblicektim kim olduğunu görmesem deli yaa

Tüm gün okuldalar eve gelince tek aktivite olarak internet kalıyor. Kendi yaşıtı da varsa birak gitsin.
Evde oturan çocuk napsın tablete bilgisayara sarıyor

Korecim otelde başıboş gezip durucaklar çok sorumsuzlar 9 da ekmek almaya yollayıp nolucak bişey olmaz diyen insanlar bunlar dünyadan haberleri yok bugün malesef amca dayı dede tecavüz ediyo benim salak kızım havuzda bi adam ellese onu farketmez bu yüzden korkuyorum

Korecim otelde başıboş gezip durucaklar çok sorumsuzlar 9 da ekmek almaya yollayıp nolucak bişey olmaz diyen insanlar bunlar dünyadan haberleri yok bugün malesef amca dayı dede tecavüz ediyo benim salak kızım havuzda bi adam ellese onu farketmez bu yüzden korkuyorum
Çocuğundan "salak kızım" diye bahseden anne cidden çocuk yapma ehliyeti lazım 9 yaşında bakkala gitmekte ne var acaba öğretin çoculara ses çıkarmayı ya ezik yetiştiriyorsunuz sonra tacize uğrasa annem kızar diye söylemeyecek

Yerimm seni bennn:KK8: sinir yokk sen güldükçe güzelsin :p
Zaten karar verdim yollucam ben gitmicem bundan sonra onlara öylede böylede kötü gelin oluyomuşum baksana en azından bişey olursa allah korusun çemkiricek geçerli bi sebebim olur saçmalıyorum artık sinirden en iyisi konum kapatılsın @Margarikotin Mune Mune konum kapanabilirmi?

Back
X