• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir dertte benden

Korecim otelde başıboş gezip durucaklar çok sorumsuzlar 9 da ekmek almaya yollayıp nolucak bişey olmaz diyen insanlar bunlar dünyadan haberleri yok bugün malesef amca dayı dede tecavüz ediyo benim salak kızım havuzda bi adam ellese onu farketmez bu yüzden korkuyorum
Korkularıni çok iyi anlıyorum canim benim de iki kizim var.
Benim kv çok sakınir, gözetir torunlarıni ben kendime göre yorumladim

Zaten karar verdim yollucam ben gitmicem bundan sonra onlara öylede böylede kötü gelin oluyomuşum baksana en azından bişey olursa allah korusun çemkiricek geçerli bi sebebim olur saçmalıyorum artık sinirden en iyisi konum kapatılsın @Margarikotin @Mune konum kapanabilirmi?
Kötü gelin diyen yok sana ama böyle saygısız kaynanaya böyle gelin

Çocuğundan "salak kızım" diye bahseden anne cidden çocuk yapma ehliyeti lazım 9 yaşında bakkala gitmekte ne var acaba öğretin çoculara ses çıkarmayı ya ezik yetiştiriyorsunuz sonra tacize uğrasa annem kızar diye söylemeyecek
Bak canım sana yine bişey demiyorum ama uslüpten gidicen 3 kez kibledim yinede bişey demiyorum sana

Çocuğundan "salak kızım" diye bahseden anne cidden çocuk yapma ehliyeti lazım 9 yaşında bakkala gitmekte ne var acaba öğretin çoculara ses çıkarmayı ya ezik yetiştiriyorsunuz sonra tacize uğrasa annem kızar diye söylemeyecek
salak derken saf, temiz kalpli anlaminda soyledigi kesin. Baska anlam çikarmaya gerek yok

Kızlarınızı gözünüzün önünden ayırmayın. Aman Allah korusun. Psikopat olun her daim peşinde olun her adımını görün. Ne yazık ki günümüzde böyle olmak zorunda anneler ne yazık ki. Akrabaya etrafa güven eskilerde kaldı.

Devir gerçekten çok kötü yanında siz ya da babası olmadan yollamayın kimseyle hiçbir yere. Babannesi diye öyle bir hakkı yok ayrıca.

Ben bu kaynanaları hiç anlamıyorum.
Sanarsın ki o çocukları anaları değil, babaanneleri doğurmuş.

Ben olsam bende bırakmazdım. Haklısın hele ki bu devirde böyle düşünmekte çok haklısın.

Bunlara haddini bildirmek gerekiyor.
Nedir bu torunu alıp götürme merakı hiç anlamıyorum.

Benim bebeğim şuan küçük ama yine de kimseyle göndermem, asla benim olmadığım bir yerde çocuğum olamaz.
Yani birde benim bebeğim erkek.

Benim kaynanam da aynı, çok meraklı bebeğimi alıp götürmeye.
Daha 2,5 aylıkken götürmeye kalktı da ağzının payını aldı.

neeee küçücük bebeği mi alıp götürmeye kalktı..

şaşırmamak gerek annesi yanında yokken emzirmeye kalkan babanne biliyorum ben.. ne tiksinmiştim ıyyykkk

konu sahibi çok haklısın erkek kız farketmez anası nerdeyse danası da orda olmalı.. benimkilerde erkek ama dikkat ediyorum bütün anneler de dikkat etmeli

Elbetde haklısın ne o öyle emri vaki yapıyor bide. Benim üveykaynana da hep diyor oğlumu götürcem bizimle izine gelsin felan 4-5 haftalıpına çocuğu türkiye ye yollarmıyım ben ? Biz almanyadayız da her yaz öyle diyor oğlum daha bebek sayılır iki yaşına girecek yakında kadın kafayı yemiş. Ama ileride oğlum büyüse felan annemde kalmasına izin veririm tabi.

ahh varya hala sinirden ellerim titriyo derdimin sebebi kaynanam hey allahım normalde çok severim oda beni sever hiç kavgamız olmamıştır şahsi ama gel gelelim iş çocuklara gelince tam gelin kaynana oluyoruz tutturmuş görümcemin devremülkü var üç günlüğüne oraya gidicek büyük kızımıda götürücekmiş diyo ben babanesiyim biyere götürmeye hakkım yok mu zannedersin komşuya götürücek baştanda çocuklarla haber yolluyo benimle tartışmasın ben kızıda alıp gidicem götürüyim demek yok götürücem bir bağrış çağrış tartıştık alıp kızımı başıma çalıcakmışım bidahada bana gelmicekmiş bunun için gelmiceksen gelme bana ne siz yollarmıydınız bir yere ben bir günlüğüne anneme bile bırakmadım kalmaya üç gün tatile nasıl yollıyım niye yollamıyosun diye sorarsanız hem normaldede biyere bırakmam kız çocuğu neticede nerden ne gelir bilinmez hemde derslerinden dolayı cezalı yollucağım varsada yollamazdım bu sebeple dertleşip rahatlamak istedim bacılar ah bu kaynanalar ahh
Madem bu kadar iyisiniz ne sebeple göndermedin ? Ben kızımı babaannesiyle yazlıga gönderiyorum .hiç aklım onda kalmiyo . Babaannesi sağolsun çok guzel bakiyo .ozenlidir,cok da sever ..
Bide zaten göndermezdim cezalı diyosun .keşke bunu kayinvalidene söyleseydin de bahane olsaydı .aranız bu kadar iyiken kırıp dökmeye gerek yoktu bence .

neeee küçücük bebeği mi alıp götürmeye kalktı..

şaşırmamak gerek annesi yanında yokken emzirmeye kalkan babanne biliyorum ben.. ne tiksinmiştim ıyyykkk

konu sahibi çok haklısın erkek kız farketmez anası nerdeyse danası da orda olmalı.. benimkilerde erkek ama dikkat ediyorum bütün anneler de dikkat etmeli
Aynen canım geldi birde bebeğim uyuyordu.
Aynen şu tavırla; giydir götürcem diyor, nereye dedim. Amcası sevecek götürcem diyor.
Olmaz götüremezsin, amcası sevecekse gelsin benim evimde sevsin dedim.

O gün çok kötü olmuştum.
Doğum yaptım ne geldi, ne sordu. Ama bebeğimi emrivaki yaparak alıp götürmeye kalktı.
O yüzden asla bebeğimin benim olmadığım yerde işi yok diyorum.
Sanki kendileri doğurmuş, sanki kendileri sıkıntı çekip büyütüyor.
Hadi bunlardan da geçtim, beni bu çocuğun annesi olarak görmüyorlar. Küçücük bebek.
Doğum yaptığım ilk günden başlamıştı, götürcem onu ben demeye. O yüzden vermem bebeğimi.

Hele o annesi yokken bebeği emziren babaanne aşmış kendini. Allah akıl fikir versin. Herkes yerini bilse, dünya güllük gülistanlık olurdu

Olsun sıkıntı yok canım ,herkes haddini bilecek .
Adam gibi okur yorumunu yapar eyvallah .
Laf salatasına gerek yok :KK67:
Yaş olayına takıldığım için yanlış yazmışım yine yazayım saat 9da bakkala gitmesinde ne var???

Ya en iyisi çocukları kafese kapatın yemeğini suyunu verin ders çalıştırın sürekli

Konuyu okuduğumda size hak verdim ama 3-4 yaşında diye düşündüm.
Sonra 12 yaşı okuyunca şaşırdım doğrusu. Siz başında olmadan bir şeyler yapabilecek veya bir yerlere gidebilecek yaşı çoktan geçmiş.
Burda kv nin hatası sadece sizden izin almaması.
Başında babaannesi var sonuçta ve yaş olarak da iyiyi kötüyü bilecek yaşta.
Sonra 3 gün aylarca kalmayacak ki.
Yakında genç kız olacak o kadar kendinize bağımlı yapmayın biraz dışa açılsın alışsın derim.
Aşırı koruyucu ebeveyn olmak çocuğun geleceğini olumsuz etkiler bence.

Back
X