• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Diyetisyenin Diyet (!) Macerasıına Siz de Davetlisiiniz!

mahmureee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
7
0
36
Ankara
''Diyetisyen diyet yapar mı? Şişman Diyetisyen mi olur? Bu nasıl iş arkadaş? '' demeyin a dostlar! Oluyor maalesef hem de öyle bir oluyor ki.
İşte ben de burada sizinle bu maceramı paylaşmak istiyorum :)

Malum yaza girdik sayılır,kısa sürede mucizevi bi şekilde kilo verip, kışa girerken efsanevi bi şekilde aynı kiloları ve hatta daha fazlasını almamak için şok diyetler yapmamanızı tavsiye ederek başlayayım öncelikle :3

Diyetisyenlik mesleğine adım atmama aylar kala iş başvuruları yaklaşırken bu meseleye kesin bi çözüm getirmek için yeppyeni bi başlangıç yapmaya karar verdim.

Şu an 89 kiloyum ve boyum 1.71 :44: Bazal metabolizmam çok şükür ki çok yavaş değil ama bazı sağlık problemlerim var falan filan.
Hedefim ortalama 63-65 kg olmak. Ama öncelikle kısa süreli hedeflerle kendimi motive ediyorum. örneğin öncelikle 80 kg'a inmek sonra 75 kg sonra 70 kg. Bir anda istediğim hedefe ulaşamayacağım için aşamalı hedefler daha motive edici olur.Size de şiddetle tavsiye ediyorum bu aşama olayını...
Hayatında yepyeni sayfa açmak isteyen tüm hatun kişileri buraya bekliyorum :)

Unutmayın a dostlaarr hiçbir şey imkansız değildir :129:

:75:

''Diyetisyen diyet yapar mı? Şişman Diyetisyen mi olur? Bu nasıl iş arkadaş? '' demeyin a dostlar! Oluyor maalesef hem de öyle bir oluyor ki.
İşte ben de burada sizinle bu maceramı paylaşmak istiyorum :)

Malum yaza girdik sayılır,kısa sürede mucizevi bi şekilde kilo verip, kışa girerken efsanevi bi şekilde aynı kiloları ve hatta daha fazlasını almamak için şok diyetler yapmamanızı tavsiye ederek başlayayım öncelikle :3

Diyetisyenlik mesleğine adım atmama aylar kala iş başvuruları yaklaşırken bu meseleye kesin bi çözüm getirmek için yeppyeni bi başlangıç yapmaya karar verdim.

Şu an 89 kiloyum ve boyum 1.71 :44: Bazal metabolizmam çok şükür ki çok yavaş değil ama bazı sağlık problemlerim var falan filan.
Hedefim ortalama 63-65 kg olmak. Ama öncelikle kısa süreli hedeflerle kendimi motive ediyorum. örneğin öncelikle 80 kg'a inmek sonra 75 kg sonra 70 kg. Bir anda istediğim hedefe ulaşamayacağım için aşamalı hedefler daha motive edici olur.Size de şiddetle tavsiye ediyorum bu aşama olayını...
Hayatında yepyeni sayfa açmak isteyen tüm hatun kişileri buraya bekliyorum :)

Unutmayın a dostlaarr hiçbir şey imkansız değildir :129:

:75:

kolay gelsin başarırsın inşallah

Senden diyet listeleri isteyenler olmadan ben kendim içın hemen bir liste isteyeyim darilmaca yok bize danışmanlık yapacaksın para pul vermeyiz ama denek oluruz gönüllü:P

çok ilginç olacak kk da:27::27::27: diyetisyen olduğun için kapını çalan çok olacaktır:34::34:
kolay gelsinnn:32::32::32:

çok ilginç olacak kk da:27::27::27: diyetisyen olduğun için kapını çalan çok olacaktır:34::34:
kolay gelsinnn:32::32::32:

teşekkür ederim :) :)
herkese yetişemem ama kilo vereceğine gerçekten inandığım arkadaşlar olursa beni ikna edebilirse gerçekten uyacağına o zaman yardımcı olurum :)

herkese diyet yazmak için açmadım nihayetinde bu başlığı değil mi :107:

edit: Bi alıntılama yapamadım gitti arkadaş :14:

Son düzenleme:
Senden diyet listeleri isteyenler olmadan ben kendim içın hemen bir liste isteyeyim darilmaca yok bize danışmanlık yapacaksın para pul vermeyiz ama denek oluruz gönüllü:P

Darılmaca olmaz tabi ki para pul vermeyin sağlıklı kilo verdiğinizi göriyim o bana yeter ;)

elbette herkese yazamam ama zamanım uygun olduğunda denk gelen şanslı arkadaşlara tabi ki yardımcı olurum :) :) Obezite ile mücadele asli görevim nihayetinde :56:

Ama öyle aman hadi deneyelim bakalım ne olacak şeklinde bi yaklaşımla olmaz anlaştık mı :) Bu yola baş koyup diyete gönül vermen gerek :112:

Konu sahibesinin dikkatine,

1- Linkte yer alan açıklamaya dayanarak; "Diyet Grupları" alt forumunda açmış olduğunuz konunuz içeriği sebebiyle "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşınmıştır.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

2- "Toplanın Diyet Yapıyoruz :) - Bir Diyetisyenin Diyet Macerası (!)" şeklindeki konu başlığınız "Bir Diyetisyenin Diyet (!) Macerasıına Siz de Davetlisiiniz!" şeklinde değiştirilmiştir.

Nasıl zayıflanacağını bildiğinizden eminim ama yine de forumumuzda sağlıklı ve keyifli zayıflamalar dilerim. :34:

Darılmaca olmaz tabi ki para pul vermeyin sağlıklı kilo verdiğinizi göriyim o bana yeter ;)

elbette herkese yazamam ama zamanım uygun olduğunda denk gelen şanslı arkadaşlara tabi ki yardımcı olurum :) :) Obezite ile mücadele asli görevim nihayetinde :56:

Ama öyle aman hadi deneyelim bakalım ne olacak şeklinde bi yaklaşımla olmaz anlaştık mı :) Bu yola baş koyup diyete gönül vermen gerek :112:

Ben başladım diyete zaten 1.58 boyum 82.7 kilom ve yaşım 25 basenlerimle başımda belada umarim başlığının buara taşındığını görüp burdan devam edersin.

Konu sahibesinin dikkatine,

1- Linkte yer alan açıklamaya dayanarak; "Diyet Grupları" alt forumunda açmış olduğunuz konunuz içeriği sebebiyle "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşınmıştır.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html

2- "Toplanın Diyet Yapıyoruz :) - Bir Diyetisyenin Diyet Macerası (!)" şeklindeki konu başlığınız "Bir Diyetisyenin Diyet (!) Macerasıına Siz de Davetlisiiniz!" şeklinde değiştirilmiştir.

Nasıl zayıflanacağını bildiğinizden eminim ama yine de forumumuzda sağlıklı ve keyifli zayıflamalar dilerim. :34:

Bölüm açıklamasını okuduğumda kategoriyi yanlış seçtiğimi gördüm ama konu başlığına sizin karar vermeniz biraz ilginç geldi açıkçası :44:

Düzgün bir diyeyim yok aslında pazartesi başladım. 8. Gruba yazdım.bugün yediklerimi cepten giriyorum onun içın kopyala yapistir yapamadim. Evliyim 3 ayda 8 kilo almışım. Pazartesi başladım. Final haftamdayim mezun olucam inş ve zayiflayip bebek yapmak istiyorum. 60 li sayılara inmek istiyorum. 67 hedefim şimdilik. Özellikle basenden vermek istiyorum.

Canım hoşgeldin inş istediğin hedefe ulaşırsın ve ulaşırım müsadenle sana bi soru sormak istiyorum bnim 6 aylık kızım var ve kilo vermeye çalışıyorum ama çok zor kilo veriyorum insülin direncim var bunun için napabilirim yanlış anlama fırsattan istifade etmek gibi düşünme sadece dikkat ediyorum ve kilo veremîyorum ne yapmam lazım sonuçta bu işin erbabı sensin :))

Günlüğünüz hayırlı olsun...

Takip edeceğim mönülerinizi :)

Back
X