- 13 Haziran 2012
- 287
- 421
- 103
- Konu Sahibi nemli_bulut
Ayyy bu doktorlarin yada çok çok bilmis annelerin kilo takintisi yokmu deliricem artik 8 kilonun nesi az acaba persentil degerine gore yuzde 40-45 gibi bisey yanlis yerden bakmadiysam siz doktora bakmayin ve bence doktoru degistirin lutfen benim kizim hep istahsizdi halada istahsiz 4 yasinda 13.5 kilo yani yuzde 20 lerde bende doktora dadandim zayif bu cocuk yemiyo icmiyo hastami diye doktor her seferinde manken gibi olucak benim kizim cok fit benim kizim diye beni sakinlestirirdi sonra bakti ben susmuyorum kan testi yapalim o zaman dedi butun degerleri normal seviyelerde hatta demiri ferritini bagisikligini olcen bi deger varmis o falan en tepede cikti bende artik biraktim hem soylenmeyi hem doktorun basinin etini yemeyi
Ayrica su an erken ama bide su durum var cok sisman cocuk saglikli cocuk demek degildir 4-5 yasinada kolesterolu sekeri olan cocuklar var bi cocuga ye demek yeme artik demekten cok daha kolay zayifsa zayif sagliklimi siz ona bakin kilo ne zamandan beri saglik olcutu oldu iciniz rahat etsin istiyosaniz baska bi doktora gidin kan testi yaptirin eminim hersey yolundadir
Ayrica su an erken ama bide su durum var cok sisman cocuk saglikli cocuk demek degildir 4-5 yasinada kolesterolu sekeri olan cocuklar var bi cocuga ye demek yeme artik demekten cok daha kolay zayifsa zayif sagliklimi siz ona bakin kilo ne zamandan beri saglik olcutu oldu iciniz rahat etsin istiyosaniz baska bi doktora gidin kan testi yaptirin eminim hersey yolundadir