Bir doktordan duydum bilin istedim

Zeha1

Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2020
573
474
23
Arkadaşlar iç dudak büyüklüğünün enfeksiyon üretimini hızlandırıyor ve bu hem kişi için ve çocuğu için büyük risk büyüklüğün rahatsız etmedikçe kesimi önerilmiyor ama yapmamanın risk barındırdığı bilmeniz gerek sizler ne dersiniz bilmiyorum ama çok ilginç geldi sanırım hiçbirseyin normalin dişinda olmaması gerektiğini düşünüyorum irsi yada değil anormalliğinde çok ağır getirileri oluyor bunu yaşayarak anlıyoruz hiçbirşeye bahane aramayın toplumun yanlış algısı bu genital estetikten eşlerin ayıp gözüyle bakması nasıl ki başka organdan ameliyat oluyorsan bu cinsel organında olabilir

Enfeksiyonu hızlandırmanın nedeni hep nemli kalıyormuş ondan oluyormuş. Arkadaşıma doktoru demişti. Sıkıntılı bir durum.

Bunu hangi doktor söyledi peki? Benim ırsi olarak iç dudak büyüklüğüm var kaç doktora gösterdim normal oldugunu söyledi. Herkesin barbie vajinası olacak diye bir şey yok, nasılsa göz rengimiz saç rengimiz farklıysa orasıda farklı. Ameliyat olunca her sey düzecekmi yoksa daha mı kötü olacak? Bunun garantisi yok kimi çok memnun kimi pişman oluyor keşke yaptırmasaydım daha beter oldu diyeni de gördüm yani. Demem o ki kendinizle barışık olun

Doktor illa önermiyor gelen bir soruya cevabına böyle yazdı buyuk olması enfeksiyonu artıyor ama bir yazısında yoksa dedi sizi rahatsız etmiyorsa problem yok kestirmeyin diye bilmiyorum enfeksiyon tarafı çok ürkütücü kesinlikle hangi doktora güvenelimde yaptıralım pişman olanda çok

Evet kesinlikle pişman olanı da cok.. keske yaptırmasaydım diyenler de var başıma iş açtım diyenlerde. Büyük dudaklı olmak evet can sıkıcı ama ırsi yani annem ve ablamda da o sekilde. Dar kıtafetler giymemeye calıs. Günlük pet kullanma. Sabun falan sakın sürme kuru tutmaya calıs yani ben bu sekilde alabiliyorum önlemini. Yani cok doktora gittim hepsi normal oldugunu söyledi bi sorun olsaydı birinden biri derdi herhalde diye düşünüyorum.

Yapısı etkiliyordur belki ama önemli olan temiz ve kuru tutmak. Enfeksiyona sebep oluyor diye küçülttürmek belki enfeksiyona çözüm olabilir ama beraberinde başka sorunlar da getirebilir bence.

Merhaba ben genital estetik yaptırdım çok da memnunum keske yıllar önce yapsaymışım dedim hem sağlık hem görünüş olarak gayet yaptırılabilir bence

Çocuğunun anne senin pipinmi var demesinden rahatsız oldurup aldırmış küçükken akranların sen pipilisin senin pipin var demelerini travması bence irsi ve özel ama sırf riskli olduğu için yelkenilmiyor ahh biz kadınların işi zor Allah sağlık versin

Merhaba genital iç dudak estetiği riskli bi ameliyat değil ben yaptırdım gözle görünen dikiş kanama vs. Yok ağrı dikkat etmezsen haliyle olur insanın tabi kendi vücuduyla barışık olması güzel bisey ama bazen istemediğimiz bir görüntü öz güvenimizi yok edebiliyo

Bir yakınım ınanırmısın 15 dk da yapıp cıktı ne oldu dedi biraz kesti dedi oysaki Instagram bildiğin 2 yada 3 doktor ameliyat ediyor benim şahsen öyle çok büyük ve rahatsız edici değil ama normal olmadığını ve riskli oldugunu duyunca şahsen çok rahatsız oldum gören kadın doktoruma hiç müdahale edelim filanda demedi ama oradaki karartı normalmi peki

Günlük pet kullanimida enfeksiyona sebepmiş
Ben burda müdahale etmek istiyorum. Başka türlü kuru kalma ihtimali yok ki? En fazla kaç kez çamaşır değiştirebiliriz ki?

Gebelikte herkeste geçmeyen enfeksiyonlar oldu topikte ben sadece en bastayken yaşadım bir kez. O da vücut alışmaya çalışıyodu haliyle..
Gün içinde kullandığım günlük pedin haddi hesabı yok. Her wcde yeniliyorum. Her gün zaten duş alıp çamaşır değistiriyoruz.

Benimde çok büyük değildi ama beni rahatsız ediyodu kadın doğumda yaptırmadım ben kadın doğum sağlığa daha önem verir şekline bakmaz diye düşündüm o yuzden estetik cerraha yaptırdım basit bi işlem uzun yerleri kesip dikiyorlar ameliyattan çıktıktan yarım saat sonra doktorum açtı gösterdi ben korktum tabi bakmak istemedim ama bi baktım ki hiç birsey yok

Yani ne kullanalım başka kadın doktoru öyle diyor ama ben mümkün oldukça kokulu olmayanından seçiyorum

Yani ne kullanalım başka kadın doktoru öyle diyor ama ben mümkün oldukça kokulu olmayanından seçiyorum
Ben de orkidinkini kullanıyorum. 1mm ve 2mm kalınlıkta olanlar var ya şokta satılıyo. Duruma göre kalınlığını seçiyorum.

Günlük ped tavsiye edilmiyo canım 2 gün önce bi doktorun canlı yayınını izliyordum orada sordular doktor pamuklu bi kumaşı kesip kullanabilirsiniz dedi bu kullanmadığınız beyaz atlet bile olurmuş eğer o ıslaklık sizi rahatsız ediyorsa çünkü oranın nemli kalması gerekiyormuş ve Günlük pedler o nemi emiyomuş eski kadınlar annelerimiz anneannelerimizden belki görmüşsündür etrafımdaki çoğu insanda duydum ben kullandıklarını ki benim annem çeyizime diktirmişti 30 tane kadar tabi ben o zaman ne için kullanıldığını bilmediğimden başka amaçlara kurban verdim en azından bi denense zararı yok kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin

Valla ben kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. İnsanların yeterince değiştirmediğini düsünüyorum. Sürekli takipteyim zaten kaç yıldır. Gebelik öncesi ve gebelikte de hani ben farketmesem de sürekli muayene tahlil filan oldu hep.

Ben de orkidinkini kullanıyorum. 1mm ve 2mm kalınlıkta olanlar var ya şokta satılıyo. Duruma göre kalınlığını seçiyorum.
Ben yurtdisinda kaliyorum burada her yerde var hemen hemen uzun ve kisa olani var uzun ve1 biraz kalini daha iyi

Yikanabilir pet seklinde bezler var birinin evinde yikarken kuruttugunda gormustum gunluk yikiyiyorsun cokca alir yikariz artik ben onu kullanmayi dusunuyorum merve umarim sende bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…