• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir doktoru iyice arastırmadan sakin tedavi olmayin

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Önceki konumu Diş teli taktirdiktan sonra disleri tekrar yamulan var mi? bilen vardır. Dislerim yamuldu üstüne bir de çenem kaydı. Buna rağmen kliniğe ne zaman gitsem doktor bana "Sen takintilisin. Sorun yüzünde kusurlarını sev" diyor. Ama bu doğuştan olan bir şey değil ki. Sonradan tedavi nedeniyle oluşan bir şey. Üstten cekmemeleri gerekirken 1 disimi çektiler. Şimdi dis teli tekrar takilirsa geri dönüşü olmayan şeyler olabilirmiş.
Bu sabah aileme avukata verelim mi dedim. Babam elimizde kanıt yok dedi. Annem de çok kızdı bana. Minareyi çalan kilifini da hazırlar biz her seyimizi satsak da onlarla sidik yaristiramayiz dedi. Aslında ailem de suçlu. Tanıdık diye tanımadan etmeden goturduler orada tedavi ettirdiler beni.
Size vereceğim en büyük tavsiye kesinlikle gideceğiniz doktoru çok iyi araştırın. Bundan sonra hiçbir doktora guvenmeyecegim.

Üzüldüm adınıza, başka bir dişçiye gitseniz düzeltmek için bir şeyler yapamazlar mı? Ya da estetik cerrahi bir şey yapabilir mi acaba?

Ünlü bi doktora gittim 3 disimi çekip tekrar tel takacağim dedi. Ama annem dis çektirme taraftarı değil ben de değilim. Doktor net bi ücret de soylemiyor
Estetik cerrahiden randevu aldım o ne diyecek bakalim

Çok geçmiş olsun. Komşuma yanlış ilaç yüzünden kısmi felç inmişti... gerçekten iyice araştırmadan devlet hastanesinde de olsa gitmemek gerekli. Umarım bi çare bulunur size de çok etkilenmiştir psikolojiniz

Çok geçmiş olsun. Komşuma yanlış ilaç yüzünden kısmi felç inmişti... gerçekten iyice araştırmadan devlet hastanesinde de olsa gitmemek gerekli. Umarım bi çare bulunur size de çok etkilenmiştir psikolojiniz

Ben özel klinikte yaptırdım. Ne gerekiyorsa yapılsın dedik parayi esirgemedik

Bende üniversite hastanesinde tedavi gördüm yaklaşık 10 yıl önce .O zamanlar iyiydi ama bir kaç yıl sonra dişlerim tekrar bozulmaya başladı gibi , özellikle ön dişlerim .Ya da bana öyle geliyor bilemiyorum .Ama ben bu lastikleri felan son zamanlarda pek düzgün kullanmamıştım , ondan da kaynaklı olabilir .Bir kaç yıl önce kontrol için aramışlardı tekrardan , fakat ben gidemedim o ara .Sonrasında da kaldı öyle

Genel olarak tel tedavisinden sonra uzun bir süre plak takmak gerekiyor takılmazsa eski haline geri dönüyor kızımdada 2 yıldır tel var takılmadan önce çok araştırdık çoğunda birebir eski haline dönmesede tel takıldığı dönemdeki gibi durmuyor Çene yapınız küçükse çekimde yapıyorlar
Mahkemede çok birşey elde edeceğini düşünmüyorum

Ünlü bi doktora gittim 3 disimi çekip tekrar tel takacağim dedi. Ama annem dis çektirme taraftarı değil ben de değilim. Doktor net bi ücret de soylemiyor
Estetik cerrahiden randevu aldım o ne diyecek bakalim

1 dişi bu doktor çekti 3 dişi de onlar çekecek

zaten olağan olan 16 diş değil mi 4 diş çekilirse kalır 12 diş

üst çeneniz çok mu küçük dişleriniz mi çok büyük

20 yaş dişleriniz var mı

benimkiler genetik olarak hiç yok mesela

bu arada tedavisiz 20 yaşımdan sonra dişlerim yer değiştirdi hatta ön dişim yamuldu

Tel tedavisinden sonra size şeffaf bir plak verirler onu düzenli bir şekilde takmanız lazım. Bir de dişlerinizi arkasından ince bir tel takılması lazım. Bu ikisi dişlerin tekrar eski haline dönmemesi için yapılan şeyler.
Öyle birkaç ay değil. Çok çok uzun süreler bunu kullanmalısınız. Yoksa tedavi çok iyi olsa dahi dişler eski haline döner.

Tel tedavisinden sonra size şeffaf bir plak verirler onu düzenli bir şekilde takmanız lazım. Bir de dişlerinizi arkasından ince bir tel takılması lazım. Bu ikisi dişlerin tekrar eski haline dönmemesi için yapılan şeyler.
Öyle birkaç ay değil. Çok çok uzun süreler bunu kullanmalısınız. Yoksa tedavi çok iyi olsa dahi dişler eski haline döner.

Kullandim plaklari

1 dişi bu doktor çekti 3 dişi de onlar çekecek

zaten olağan olan 16 diş değil mi 4 diş çekilirse kalır 12 diş

üst çeneniz çok mu küçük dişleriniz mi çok büyük

20 yaş dişleriniz var mı

benimkiler genetik olarak hiç yok mesela

bu arada tedavisiz 20 yaşımdan sonra dişlerim yer değiştirdi hatta ön dişim yamuldu

Dişlerim çene yapıma göre buyukmus.

Ben de zamanında diş teli taktıracaktım doktor alttan iki üstten iki toplam dört dişin çekilmesi gerektiğini sonra tel takacagini söyledi. Ben neden sağlam dişlerimden oluyorum bir değil dört tane bir de. Saçma gelmişti dişsiz kalacağıma yamuk dişle gezerim dedim yaptırmadım. Cidden sağlam insanı dahi hasta edip gönderirler işini hakkiyla yapanları ayri tutuyorum tabi

Benim alt en arkalarda birer dişim eksik. Tel taktırmak istedim, hekim o kısmı doldurmadan yapmam, kayma olur dedi. Yani bu kadar basit bir bilgiyi bile önemsemeyen biri var karşınızda.

Doktor tanıdık demişsiniz, akraba falan mı?

Benim alt en arkalarda birer dişim eksik. Tel taktırmak istedim, hekim o kısmı doldurmadan yapmam, kayma olur dedi. Yani bu kadar basit bir bilgiyi bile önemsemeyen biri var karşınızda.

Doktor tanıdık demişsiniz, akraba falan mı?

Üstten bi disim fazla dediler çektiler.
Hayır annem de oraya implant yaptırdı 10 senelik hukukumuz var

Back
X