Arkadaşlar neredeyse 10 yıldır görüştüğüm bir arkadaşım vardı.kendisine karşı son derece iyi niyetliydim.fakat kendisinin hoşuma gitmeyen birçok huyunu hep telore ettim.kendisi bekar bense evli ve bir çocuğum var.haftanin hergunu beni arar konuşurduk bir saat.bazen iki üç saat.sanki yanımda gibi sohbet ederdik ama ben artık bu duruma rahatsız olsamda azaltmaya calissamda olmadı,örneğin açmıyorum ya ısrarla arardi,meşgule alırdım mesaj atar çok önemli minel aç nolur derdi.dayanamaz acardim bende önemli olan ne canım ?merak ettim deyince sevgilisinin rutin olumsuz yaptığı seyleri anlatır aynı konu üzerinde sohbet ederdik ama bı taraftan yavrum ağlar ilgi bekler ben telefonu kapatacak olsam,ya oyala çocuğu bişey daha anlaticam derdi ama biturlu kapattirmazdi telefonu.beni hiç anlamazdi akşama eşi yemek yapıyorum Suzi sonra konuşsak desemde duymamazlıktan gelirdi.yani demek istediğim evli insanın halinden anlamazdi.ben bunları problem etmedim ona olan sevgimdn dolayı takılmadim bu hallerine fakat bu arkadaşım daha onced n konumdada bahsettiğim gibi sewhilisinin yanına gitse mineldeyim dedi ailesine ve benim bu durum çok ağırima gitti 5 ay önce konu acmistim birçok arkadas,bitir arkadaşlığıni dedi ve o cesaretle uzun bı mesaj attım ve kendisiyle birdaha görüşmek istemediğimi söyledim.ama mesajları yazarken okadar ağladımki..böyle olsun istemezdim ama bana farkında olmadan zarar veriyordu.sonra ben benim eşim var çocuğum var,onlara sarılır toparlanirim ama o bekar kimsesiz die vicdan yaptım ve kendisinden özür diledim.beni affetmesini istedim ama Biray konuşmadık.sonra konuştuk ve bana senin herseyini affediyorum ama eşine benim sevdiğim adamın ewine
gittiğimi nasıl söylersin die bunu çok mesele yaptı.. güvenimi sarstin,sana dayanmıştim,zordurumdaydim ama sen benim açığımi kapatmadin,sadık dost olmadın die mesele yaptı.bende baktım hatalarını görmüyor,halimden hiç anlamıyor ve beni inanılmaz yoruyor tamamen iletişimi kestim.size sorum şu siz olsaydınız esinize anlatirmiydiniz,kendisine bu tutumlarimla haksızlık mı ediyorum?
gittiğimi nasıl söylersin die bunu çok mesele yaptı.. güvenimi sarstin,sana dayanmıştim,zordurumdaydim ama sen benim açığımi kapatmadin,sadık dost olmadın die mesele yaptı.bende baktım hatalarını görmüyor,halimden hiç anlamıyor ve beni inanılmaz yoruyor tamamen iletişimi kestim.size sorum şu siz olsaydınız esinize anlatirmiydiniz,kendisine bu tutumlarimla haksızlık mı ediyorum?