Bir dua.

cenera

allahım ailemi koru..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2011
1.484
756
133
Ne kadar zaman oldu bir derinden ohhh çekmeyeli sanki yetmiyor artık aldıgım nefes. . Ya da güne huzurlu kaygısız bsşlamayalı Rabbim daha büyük dert vermesin bu günümüze ve saglıklı okulumuza binlerce şükür ama yoruldum boğazımda ki düğümler içime oturmuş kalkmak bilmeyen o koca şey..
Gün bitti diye sakinleşir mi insan her gün ömürden gidiyor ve bir daha geri gelmeyecek çok acıyorum geçen zamana ama geçsinde istiyorum ne olur benim içinde dua edin kışın sonundaki baharı gecenin sonundaki sabahı göreyim görelim...

Allah razı olsun şu saatlerde gün başlıyor inşallah darda olanlarında içi böyle aydınlığa kavuşur

Sen sendekini dertmi sanarsın senin derdini nimet sayanlar var ...... Bu satırlar gelir bazen aklıma Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermesin

Sen sendekini dertmi sanarsın senin derdini nimet sayanlar var ...... Bu satırlar gelir bazen aklıma Allah kimseye kaldıramayacagı yük vermesin
Icim daraldi bu sabah...sendenim bende.gogsumde bir basinc....evt bendeki derdi nimet sayanlarda var...ama bu benm canimi acitiyor.

Allah hepimize sağlık, huzur, mutluluk versin, iyi insanlarla yollarımızı birleştirsin.
Kötülükten beslenenler de, kendi pisliklerinde boğulsunlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…