- 25 Kasım 2020
- 392
- 299
- 53
- 34
- Konu Sahibi birkimsecik
-
Eğer arkadaşınız düğününüze geldiyse sizin gitmemeniz hoş olmayabilir, yine de siz bilirsiniz.Kızlar selam, benim çoook yakın bir arkadaşım var. Bu hafta düğünü olacak fakat yaşadığımız yere epey uzak.
Bir de bu ara yeni ev, taşınma, evi yeniden düzme işlerimiz vs var. Bunlar içinde bayağı bir masraf yaptık. Düğüne gitmek içinde takısı ile birlikte en az bi 15 bin lira masraf yapacağım demek. Şu zamanda bu kadar masraf yapmak içime sinmiyor fakat yakın arkadaşımın bu gününde yanında olmamakta içime sinmiyor. Gidemeyeceğimi, gittiğimde bu durumun beni epey sıkıntıya sokacağını kendisine nasıl anlatabilirim. Ya da sizce bu yaptığım ayıp mı karşılanır? Akıl verir misiniz
Otel, yeme, içme, yol, altın, kıyafet vs için 15 bin iyimser olmuş bileYurtdışında mı düğün 15 bin masraf nedir? Size taktığı takı mı büyük ?
Yakıt+otel+takı. Gideceğimiz yer kalmamızı gerektirecek bir yer.Yurtdışında mı düğün 15 bin masraf nedir? Size taktığı takı mı büyük ?
Ay ben yuvarlak söyledim oturup ince ince hesapta yapmadım. Daha fazla da olabilir bilemiyorum gerçekten :)Otel, yeme, içme, yol, altın, kıyafet vs için 15 bin iyimser olmuş bile
Ben düğün yapmadım nişanıma gelmişti, nişanına gittim(onu da uzakta yaptı) düğünden sonra benim olduğum yerde yaşayacaklar, takısını evine gider veririm diye düşünüyorum. Güzel bir bride to be yaptım ona çok mutlu oldu çok sevindi o şekilde belki gönlünü almışımdır diyorum...Eğer arkadaşınız düğününüze geldiyse sizin gitmemeniz hoş olmayabilir, yine de siz bilirsiniz.
Teklif etti bizde kalın, şu arkadaşımda kalın falan diye de. Biz başka bir yerde kalamıyoruz eşimle :')sadece takısını ulaştırın bulunmak istediğinizi ama durumunuzun şuan el vermediğini açık açık analtın. ay düğün yapan kalacak yer de ayarlar ayrıca bu ne
Öyleyse bu dediğiniz gibi yapın ama güzelce konuşup maddi olarak zor durumda olduğunuzu söyleyinBen düğün yapmadım nişanıma gelmişti, nişanına gittim(onu da uzakta yaptı) düğünden sonra benim olduğum yerde yaşayacaklar, takısını evine gider veririm diye düşünüyorum. Güzel bir bride to be yaptım ona çok mutlu oldu çok sevindi o şekilde belki gönlünü almışımdır diyorum...
Ay dimi yaaa çok dert ettim kendime vallahi, kalbim çarpıntı yapıyor düşündükçeAçıkca konuşabilirsin bunları
Kızlar selam, benim çoook yakın bir arkadaşım var. Bu hafta düğünü olacak fakat yaşadığımız yere epey uzak.
Bir de bu ara yeni ev, taşınma, evi yeniden düzme işlerimiz vs var. Bunlar içinde bayağı bir masraf yaptık. Düğüne gitmek içinde takısı ile birlikte en az bi 15 bin lira masraf yapacağım demek. Şu zamanda bu kadar masraf yapmak içime sinmiyor fakat yakın arkadaşımın bu gününde yanında olmamakta içime sinmiyor. Gidemeyeceğimi, gittiğimde bu durumun beni epey sıkıntıya sokacağını kendisine nasıl anlatabilirim. Ya da sizce bu yaptığım ayıp mı karşılanır? Akıl verir misiniz
Çok haklısın ne yapsan olmaz masrafta önemsiz bir durum değil gitmesende ayıp diye düşünürsün en iyisi karşına alıp konuş seni sağdıç yapıp kuaför çekim vs gezdirmicekse muhtemelen giderlerinide karşılamak aklına gelmez güzelce konuşAy dimi yaaa çok dert ettim kendime vallahi, kalbim çarpıntı yapıyor düşündükçe
İlla ki açıklama yapacağım tabii. İçimi rahatlatmak için sizlerden fikir almak istedim.Yakın arkadaşınmış. Durumun müsait değilse elbetteki konuşabilirsin. Hiç açıklama yapmadan gitmemek kızı daha çok üzer ve kırar. Lakin durumunuzu bilirse anlayışla karşılayacaktır…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?