• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ekonomistin çeyiz köşesi :)

kütahya porselenden başladık
$thumb_4185_news_big.webp

bunlarda var

Eklentiler

• 2.webp
    2.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 483
  • 1.webp
    1.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 505
  • 3.webp
    3.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 492
  • 4.webp
    4.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 491
  • 5978_5_3.webp
    5978_5_3.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 550
Hepsi çok güzel tatlım AŞKla kullan inşallahhh:):)

Çatal kaşık takımının markası nehir mi? Ne kadara aldın canım? Bende günlük için böyle bi sade model bakıyorum:)

Çatal kaşık takımının markası nehir mi? Ne kadara aldın canım? Bende günlük için böyle bi sade model bakıyorum:)

teşekkür ederim çok :) nehir canım 103 tl di valla çok saçma geldi kutusuyla almak böyle daha ucuzmuş

teşekkür ederim çok :) nehir canım 103 tl di valla çok saçma geldi kutusuyla almak böyle daha ucuzmuş
Bencede kutu olayı gereksiz:) sonuçta aktif olarak kullanıcaz bunları:):):)

hepsii çook güzeller özellikle yemek takmina ba-yıl-dım :) günlük çkb takımmız aynı nehirden benimde kayınvalidem saolsun :KK37:

Bencede kutu olayı gereksiz:) sonuçta aktif olarak kullanıcaz bunları:):):)

Kesinlikle haklısın canım bende bilemedim bunları günlük mü kullansam senin gibi ne yapsam :KK64:

hepsii çook güzeller özellikle yemek takmina ba-yıl-dım :) günlük çkb takımmız aynı nehirden benimde kayınvalidem saolsun :KK37:

tesekkür ederim canım benimde annem aldı ilk katkısı :)

Back
X