- Konu Sahibi prettiestgirl
Kaç yaşındasınız? Açıkçası bu durum size özel değil.insan zaten hayatı boyunca istikrarlı, sevgiye, saygıya dayanan, kalıcı bir ilişkiyi çok sayılı buluyor.hatta ömür boyu bile bulamayan insanlar var.bunu bilerek bu gerçeğe hazırlıklı olarak yaşamak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.burada evli olan ya da istikrarlı ilişkisi olan arkadaşlara baktığımızda bu durumu çok net görebilirsin.bizler de bugünlere gelene kadar ne sorunlar yaşadık, umutsuzluğa kapıldık, şansımıza, kısmetimizi sövdük, sinirlendim, ağladık, üzüldük.eee hayat bir imtihan neticede.ama şunu söyleyebilirim ki 10 kişiden 9 u da doğru kişiyi buluyor gözlemlediğim üzere.ama 10 sene önce ama 10 sene sonra.Herkese merhaba,
Burada iyi kötü her yorumun çıktığını (başta her ne kadar sert yorumlara kızsam da) gözlemlediğim için sizden bir konu hakkında akıl almak istiyorum hanımlar.
Biri ile tanışıp 2 ay kadar güzel bir ilişki geçirdim, aslında belli bir problemimiz yoktu ama bir kaç sefer trip atmıştım bu şahısa sadece. Ben gerçekten değer veriyordum, onun da verdiğini düşünmüştüm ama işin aslı öyle değilmiş. En son onu aradım bir kaç ulaşamadım, yarım saat sonra uyuyakaldığını söyleyip açınca sinirlendim. Bir plan yapacaktık o gün belirsizdi. Önemsemediğini düşündüm. Sonra trip yaptım gideceğin yere gittiğinde haber ver dedi haber verdim sonra 1 hafta konuşmadık. Sonrasında tek tük konuşmalarımız oldu ama soğuk. En sonunda bitirmek isteği olduğunu öğrendim. Bitti ama gerçekten üzülmüştüm. Sonrasında hayatıma sürekli git gelli biri girdi. Görüştük yine anlamsız bir şekilde bitti. Ben gerçekten anlayamıyorum; erkekler triplere bu kadar takılıyor mu? Ya da sıkıntı bende mi? Açık açık iletişim kurabilirler bana biraz bahane gibi geliyor. Yorumlarınız nedir
Haa bir de bu ilişki meselelerinde hata yapma tarzı şeyler olduğuna da inanmıyorum.ortada bir enerji var tutmuşsa tutuyor tutmamişsa olmuyor işte.ne tuhaf tuhaf, huysuz, Nemrut kişiler var yani.herkese göre birileri var.