- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
çoook teşekkür ederiimm allah hepimizin yardımcısı olsun :) şimdi annem yılar önce çelik tencere almış bır buyuk tencere 1 tava karnıyarık pilav tencerem bıtanede orta boy çelik tencerem var 2 tane teflon tavam var anem sağolsunn :) 1 tane örgü battaniyeli nevresim daysın colours bitane taç nevresim 1 taç pikem 3 battaniyem 9 elyaf yastığım 1 tane saten pamuk annem yaptırdı pikem var canım.. Ama havlu 3-5 tane var yatak örtüm yokcanım allah yardımcın olsun şimdiden. şehir şehir gezeceksen çok doldurmamanda fayda var.
çelik tencere setin mutlaka olmalı, yanına bir pilav tencesi al yapışmayan. 2 de tava.
12 kişilik olan 48 parçalık porselen setleri var hem çok yer kaplamaz taşıması kolay olur hemde kullanışlı olur. Fiyatlarıda gayet uygun
3 nevresim takımı, 1 yatak örtüsü, 2 yorgan, 2 battaniye iş görür bence. Uzaktayken çok sık gidip geleniniz olmaz, gelenleride karşılar bukadarı bence.
Parça parça satılan çatal bıçaklar var. Bunlardan istediğin sayıda yapabilirsin. özellikle nehiri öneririm hem fiyatta çok uygun hemde çok kaliteli. 50 yıl garanti veriyorlar.
Bence bunlar temel olan gerisi ıvır zıvır olur. Bunları yaptınmı baya rahatlarsın. Hemde bir araştırma yap, uygun ve kaliteli çok ürün var, araştırmadan alma. Tencerede tavsiyem korkmaz, hatta çaydanlık felan alırsanda korkmazdan şaşma. Nevresimlerimin çoğunu türkiz diye bir markadan aldım, taç özdilekte aldım inan kalite olarak bunlara bin basarmış, keşke hepsini türkizden alsaymışım. çift kişilk nevresimler 70 liraydı. Dediklerime bir bakın derim
şimdiden kolay gelsin canım
canım söylemeyi unutmuşum porselensepeti diye bir sayfa var. Hiç alışveriş yapmadım ama arada bakıyorum. Bu dediğim setler çok uygundu. Fiyatları piyasanın baya altında. Güvenilir bir siteyse bende bi takım daha alıcam. Orayada bakabilirsin
benım arkadaşımın da eşi askeriyede işte oda eşyaları az aldı mobilya olarak bi tek koltuk takımı, büfe ve masa aldılar. Birde beyaz eşyaları aldılar. Tabi mutfak eşyalarını arkadaş almıştı öncesinden.
baya şeyin varmış canım, ozaman sıkma kendini. Evine yerleşince halledersin geri kalanlarını
insanların lafınddan korkuyorum açıkcası şuyu yok buyu yok demesınler ailemın boynunu bükmeyim diye
cnm ya sakın kimsenin dediğine bakma az olsun öz olsun ağzının tadı yerinde olsun sonuçta o hayatı sen yaşıyacaksın ve ihtiyaçlarını sen bilirsin evde süs eşyası biblo yok diye bu ev neden boş diyenleri gördüm ben ne olacaktı züccaciyemiyiz biz alla alla herkesin bir zevki vardır paranın hesabını sen biliyorsun kesen neye uygunsa onu alırsın ihtiyacın olduğundada evlendikten sonra tamamlarsın bazı şeylerinide
evet ya dünde gittim havlularımı aldım dediğim gibi yapacam çeyiz seti yerine evde alıklarımı degerlendirecem sadece tenceremi alacam . gücüm buna yetiyor napim artık düşün düşün kafa kalmadı vallahı
tencerelerinide set olarak alma derim cnm ben çok pişman oldum mesela 4 parça falan sahan çıkıyo içinden ben sahan kullanan insan değilim onları ne yapacam diye düşünüyorum çok gereksiz yani iki teflon tava bitane teflon pilav tenceresi iki tanede çelik tencere al çorba yapmak için bi tane düdüklü bide çaycı almayacaksan çaydanlık al yeterde artar bile cnm
tencerelerinide set olarak alma derim cnm ben çok pişman oldum mesela 4 parça falan sahan çıkıyo içinden ben sahan kullanan insan değilim onları ne yapacam diye düşünüyorum çok gereksiz yani iki teflon tava bitane teflon pilav tenceresi iki tanede çelik tencere al çorba yapmak için bi tane düdüklü bide çaycı almayacaksan çaydanlık al yeterde artar bile cnm
şimdi demiştim ya ben çelik olarak 1 büyük 1 ortadan biraz büyük bide kapaklı pılav karnıyarık vs yapmak için tencerem var.onlara ek 3 lü çelik set alim diyorum günlük kullanmka için.2 tavam var teflon ama teflon tencere sağlıksız diyorlar alma diyorlar. Ne yapsam ki ?
ama sahanlar çok pratik oluyor, artan yemeğini ısıtmak için kocaman tencereler yerine sahana koyup ısıtmak çok daha kolay ve temizliği zahmetsiz :26: (tabiki bence)
cnm seramikler çıktı ya ondan teflona leke atıyorlarçizmeden kullanırsan bence hiçbir sağlıksız tarafı yok teflonların
ondanmıdır ki :) yarın gidip alıyorum tencelerimi cezve çaydanlık vs.. yardımlarınız için çok tesekkur ederim...
cnm sizin evde yok mu teflon ee yaşıyoruz daha dimialdıkların alacakların şimdiden hayırlı olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?