Bir El AtıN Şu Konuma Bayanlar sorun bayram tatili

ozlmlvnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
2.645
2.300
133
32
Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik.... burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?

Son düzenleyen: Moderatör:
memleket yakınsa iki gün gidin iki gün eşinizin yanında kalın. adam çalışacak bu sefer siz bayramı evde yalnız geçireceksiniz yani.

Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?

Memleketle yaşadığınız yer arası ne kadar mesafe?
Neyle gidip gelmeyi düşünüyorsunuz?

Yakın bir yerse 1. ve 2. günler giderdim, ailelerle bayramlaşırdım. 3. gün ve sonrası evimde olurdum.

Bir de eşiniz hangi günler çalışıyor, 9 günün kaç günü çalışıyor bu da önemli. Başka ilçeye gidince görev sonrası eve mi gelecek, orada mı kalacak?

Allah askina bayramlasmaya gitmelisin tabiki ne gerek var esinin basini beklemeye bi omur nasib ederse berabersiniz zaten bayram buyuklerle ailelerle beraber daha guzel..gitmedigin zaman icin burkulacak etrafinda gelen gidenleri goreceksin uzuleceksin..sende ailemin yaninda olsaydim keske diyceksin..hem bu gorevi onun adina da yapar ailelerin bayrsmini kutlarsin..

Kızlar 6 aylık evliyiz.memleketimiz (memleketlerimiz aynı) dışında devlet memuru olarak görevliyiz..eşim emniyet mensubu ve bayram izni yok ilk senesi olduğu için yıllık izni de yok.Belki 3-5 gün Rapor alıp gideriz diyorduk ki bu sabah başka bir ilçeye geçici görev yazmışlar...Yani eşimin gelme ihtimali sıfırlandı.Bende memleketimizi özledim annemlerde gel diyorlar eşimide yalnız bırakmak istemiyorum ilk bayramımız sizce ne yapmalıyımm? eşim istersen git diyor ama duygu sömürüsü yapıyor pisicik burda kal birlikte olalım diye..sizce ne yapmalıyımm?
Eşimle kalırdım.

Yeri uzakmış,gitsen 2 gün kalıp dönmek abes durur. Sanırım ben olsam gitmezdim.

kesinlikle eşimle kalırdım.Bayramdan sonra uygun bir zamanda birlikte ailelerimizi görmeye gidebiliriz...Ama eşimi bayramda yanlız bırakmazdım asla...

ben o duygu sömürüsüne (benim eşimde polis) 2 senedir memleketime gitmemişim..bas git bence :D

Eşiniz hangi günler çalışıyor, 9 günün kaç günü çalışıyor bu da önemli. Başka ilçeye gidince görev sonrası eve mi gelecek, orada mı kalacak?

Bende gitmezdim eşimle kalırdım. Başka zamnda görmeye giderdm

biz de 3 sene memleketimizden uzakta yaşadık. çoğu zaman hafta sonları kaçıp kaçıp memleketime geldim. hatta nerdeyse ayda 2 bazen 3 hafta. çoğunda kocam gelmedi bile sen git ben yoruluyorum derdi gelip gitmeme de hiçbir şey demedi.
ama söz konusu bayram ise kocamın görevi de çıksa 1-2 gün evde yalnız olcamı da bilsem hiç yalnız bırakmadım. bi aileni özleyen sen değilsin. kocan da özlüyor ama gidemiyor farkında isen. evlendiyseniz artık siz bir ailesiniz ve öncelik birbirinizsiniz.
bunu unutup da 2 gün için ille ana babama gideyim dersen kocan bişey demez ama içten içe bir şeyler de kırılıp haberin olsun.

Back
X