Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın arkadaşınız sizi kıskanıyorsa ve sürekli rekabet içerisindeyse o ileri zekalı naparsınız?
En yakın arkadaşım olma sıfatını kaldırırım..
Uzaktan tanıdığım biri olur sadece benim için..
madem öyle bi insan neden en yakın arkadaş olarak seçtin ki??
başta iiyiyidk snra onun yersiz yersiz kıskançlıkları başladı işte ,birşeyler oldu sinr oldum bnde
En yakın arkadaşınız sizi kıskanıyorsa ve sürekli rekabet içerisindeyse o ileri zekalı naparsınız?
o bir şeyleri bilsek daha çok yardımcı olabiliriz. neler yapıyor mesela? ne boyutta bi rekabet bu? hoşlandığın çocuğa mı asılıyor? yoksa aldığın kıyafetlerin aynısından mı alıyor? neyi kastettiğine bağlı. bi de yaşınız da önemli tabi. yaşlarınız kaç?
bunlari yapan birinin sizin ''en yakin'' arkadasiniz olabilecegini dusunmuyorum.
o yuzden bu kisiyle aranizdaki mesafeyi acin derim, boyle insandan arkadas olmaz, en yakin arkadas hic olmaz
17 yaşndayz mesela evet bn bir çanta aldm oda aynısını aldı..bir tiyatroya grdik bri aa süper oynuyosn dediği zaman iki gün tavır yaptı böyle saçmasapan şeyler