• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir el atıverin...

Yani yanında erkekler varken bile taciz ne demek defalarca hemde mısır böyle bir ülke mi acaba şok oldum şuanda..

tatlim is ortamini da ailen gibi dusunmeye calis boylelikle SIKINTI yasamazsin..10 gunlugune gideceksin korkma tacizden falan yalniz cikmazsin olur biter tr de de neler neler oluyor..bunlari dusunup engeller koyma onune..

Sana da çok teşekkür ediyorum canım ilgin içinopuyorumnanaktan

Çok güzel bir teklif bence.

Yurtdışına gitmek sizi korkutmasın ufkunuz gebişler aksine.

Bence kabul etmelisiniz. Hele ki bu devirde

gidersen hem deneyim olur hem de kendini geliştirirsin .:1rolleyes:

eğer iş gerçekten iyiyse ben olsam kabul ederdim..iş bulmak çok zorrr :gitme: Allah yardımcın olsun olumunekankayizsmile

canım msırın bazı yerleri öyleymiş, çok güzel turistik yerleri de varmış. bi netten araştır.

Bayanlar dert mi bilmem de
Kafamı bir konu kurcaladı siz olsanız napardınız
Ben kimyagerim bugün bir iş görüşmesine gittim firma baya büyük bir firma ekonomik olarak çok sorun yaşamam diye tahin ediyorum fakat...
ayda bir ;bir hafta 10 günlüğüne mısıra gitmem gerekiyormuş
3 aylık bir oryantasyon süresinden sonra
Ben hiç yurtdışına çıkmadım şimdiye kadar ayrıcca ve bekarım şuan evlenmeme de yaklaşık 1.5 yıl var ailem çok olumsuz bakmıyor malum şu ortamda iş bulmak gerçekten zor..siz olsanız ne yapardınız ??
inanın yorumlara ve desteğe ihtiyacım var evde durmakta beni oldukça yordu..
şimdiden teşekkürlerr:bbo:

firma güvenilirse bence sorun yok
ne güzel işte değişik bi yerler görceksin hemde mısır. oldu bitti hep merak etmişimdir
bence kaçırma. hem sölediğin gibi bu devirde iş bulmak zor :hulya:

hiç düşünmem ben şahsen ama tabii firma öyle kaçak göçek birşey olmayacak. kalacağım otel ve görüşme yapacağım kişileri tanıyacağım, mısıra gittiğmde gitmem gereken yerleri önceden bildirecekler, ters biryer ise gitmeme hakkım olacak v.s sen kendin düşünüp şartlarını sunacaksın firmaya.

Back
X