• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Elti hikayeside benden :((

Cakemania

Satanist yiyen kedi
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2008
32
0
86
Ankara
Ben sözlümle ayrı şehirlerde yaşıyoruz.Bir haftasonu kayınvalidem beni ve annemi evlerine davet etti.Kayınvalidem sağolsun çok iyi bir insandır.Ama müstakbel eltim bana buz gibi davrandı.Aynı odada ikimiz kaldık bir çift laf etme gereği bile duymadı.Hatta bir gün görümcemle eltimi beni çekiştirirken duydum.Çok üzüldüm haliyle.Eltim evine bir buyrun gelin bile demedi.10 yıllık gelinleri tabi.Biraz şımartmışlar çünkü istediği olmadığında kayınbiraderimi ailesine karşı soğutuyormuş.Maşallah görümcemle aralarından su sızmıyor o yüzden.Evlenicem zaten ailemden ayrı bir şehirde olucam.Hayatımda ilk kez ailemden ayrılıyorum.Sözlüm ailesine çok düşkündür."Yengem yüzünden evlenmeyelim mi tabiki gidip gelicez" diyor.Sen gene iyi davran felan diyor.Yani beni göz göre göre sevmeyen birine nasıl davranabilirim.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum :((

herkes herkesle iyi anlaşacak die bi kural yok tabiki gidip gelirsin aradaki mesafeyi korursun sırrını derdini anlatmazsın olur biter canım kafana takılacak bi durum yok bence önemli olan senin eşinle ilişkinin nasıl olduğu

Eltimin kayınbiraderimi olur olmadık şeylerden soğuttuğunu bana sözlüm söyledi Gülsüm Sultan.Kayınbiraderimle nişanlıyken bayağı bunların burnundan getirmiş.O yüzden pek nazı geçiyor.Benim aile yapım ve eğitimim eltimden çok farklı bilmiyorum belki bundan kıskanıyor olabilir..Keşke ortaokul mezunu ama kendini hayata ve insanlara karşı yetiştirmiş bir insan olsaydı karşımda valla kendi ablam gibi bilirdim.Benim çekindiğim şey sözlümün aiesine çok bağlı olması.Yani ne olursa olsun aranı iyi tut iyi davran diyerek beni deli ediyor.Sonuçta beni sevmeyen bir insanı ben nasıl sevebilirim..Ben mi acaba çok net düşünüyorum yada çok takıntılıyım :(

Ortada hic bir sorun yok aslinda....Kendi kendine dert ariyorsun.:delphin:

Sorumun cevabini alamadim malesef...ama söyle bir tahmin yürütmek istiyorum..

Eltin soguk ve mesafeli davraniyor olabilir, bu demek degildirki seni sevmiyor...bazi insanlar yapi olarak böyledir güzelim..:kahve:

Görümcenle eltinin seni cekistirdigni duymussun, tabiki hos bir durum degil, ama sende sütten cikmis ak kasik degilsin gibime geldi....baksana eltinin hakkinda ne kadar cok bilgiye sahipsin, kocasini kiskirttigni bile biliyorsun....müstakbel esine yengen böyle yapti böyle davrandi demekle sende onu cekistiriyorsun ki sözlün sana bosver sen yine iyi davran diyor....:delphin:

10 yillik gelinleri ile tabikide aralarinda su sizmicak....simartmak ne alaka?:kahve:

Bana öyle geldiki sanki sen eltinin kaynananla görümcenle olan samimiyetini kiskandin....eltin ile simdiden aranda sorun cikariyorsun..

simdi sen ne olursa olsun eltinle iyi anlasmak zorundamisin yani
eltinle senin ne isin olur ya herkesin evi ayri olucak sonucta
o zaman senin sözlünün ailesi de tirsmis eltinden anladigim kadariyla

daha yeni tanışmışsınız.
şimdi hoşlaşmadı diye ömrü boyunca seni sevmeyecek diye bir durum yok ki..

kaldı ki sevmezse sevmesin.
ama akrabalık var sonuçta,
illa ki görüşülmek zorunda kalınıyor.

kendimden biliyorum:delphin:
mesafeli olursun olur biter.
herkes herkesi sevmek zorunda değil.

Şimdiden sorun yaratmaya gerek yok. Tabiki eltiniz görümcenizle sıkı fıkı olacak çünkü 10 yıllık bir geçmişleri var. Zamanla sende aynı samimiyeti kazanırsın.
Senin hakkında dedikodu yaptıklarını duyduğunda keşke düzgün bir dille sorsaydın. Neden yapıyorsun deseydin.
Sonra nişanlına söylediklerin hoş olmamış, eltin seni sevmiyor olabilir ki sende onu sevmiyorsun, ama bu kanlı bıçaklı olmayı gerektirmez değil mi?
Gider gelirsiniz ama istemiyorsan mesafe koyarsın olur biter, bu kadar bir şeyden irtibatı kesmek olmaz.

Eğer siz kayınbiraderinizin evleneceği kızı evinize buyur etmez bide suratınızı sallarsanız ben bunun altında iyi niyet aramam kusura bakmayın.Sonuçta bana neden böyle davranmış olabileceğini tabiki sözlüme sormak durumundaydım ne yapsaydım yani?? O da yengesinin huyunu biliyor ki bana kadının nasıl bir hali ruhiyete sahip olduğunu anlattı.Sonuçta ben bu insanı tanımaya ve ne yaptığını anlamaya çalışıyorum.Bunu sormuş olmak sizce dedikodumu dur ??? Arkamdan konuşmalarını gerektirecekte hiç bişey yaptığımı düşünmüyorum o kadar aptal bir insan değilim.Yorum yaparken lütfen biraz daha yapıcı olmaya çalışırsanız sevinirim.. Sonuçta evlenmek ve evlenirken yeni bir ailenin üyesi olmak hayatımda ilk defa başıma geliyor.Yinede teşekkürler gecenin bu saatinde bana yol gösterdiğiniz için..

oda şimdi seni kıskanıyordur normal 10 sene sonra yeni biri geliyor aileye. sen bence biraz sıcak davran o yaptığından utanır ve sana iyi davranması gerektiğini anlar ön yargıyla başlama hep öyle gider

belkı senın hakkında onyargılı düşünüyordur zamanla seni seveceklerıne ınanıyorum baktın sureklı soguk davranıyorlar sende resmi davranırsın ama onlar ters davransa bıle sen davranma mesafeli ol. elti ve görümce arasında bazen sogukluk olabılıyor yalanlar iftıralar olmasında

Eğer siz kayınbiraderinizin evleneceği kızı evinize buyur etmez bide suratınızı sallarsanız ben bunun altında iyi niyet aramam kusura bakmayın.Sonuçta bana neden böyle davranmış olabileceğini tabiki sözlüme sormak durumundaydım ne yapsaydım yani?? O da yengesinin huyunu biliyor ki bana kadının nasıl bir hali ruhiyete sahip olduğunu anlattı.Sonuçta ben bu insanı tanımaya ve ne yaptığını anlamaya çalışıyorum.Bunu sormuş olmak sizce dedikodumu dur ??? Arkamdan konuşmalarını gerektirecekte hiç bişey yaptığımı düşünmüyorum o kadar aptal bir insan değilim.Yorum yaparken lütfen biraz daha yapıcı olmaya çalışırsanız sevinirim.. Sonuçta evlenmek ve evlenirken yeni bir ailenin üyesi olmak hayatımda ilk defa başıma geliyor.Yinede teşekkürler gecenin bu saatinde bana yol gösterdiğiniz için..

Tamamda niye güzelim....Belki kadinin o gün tamamen senin disinda bir konu yüzünden cani SIKKINDIR....art niyet aramak niye.?

Dedikodu demedim güzelim...senin tabirinle cekistirmek dedim...o ve görümcen seni cekistirdiyse sende sözlüne onu cekistirdin...ayni hesaba geliyor bana göre..

Yapici olmaya calisiyorum zaten...bu tür kuruntular yüzünden simdiden eltin ile kötü olmaya degmez demeye calisiyorum...cünkü istesende istemesende ilerde evlendiginde bu kadin zaman zaman hayatinda olacak...:delphin:

Yikici olmak istesem...ahhh kesin seni kiskandi, sen ondan egitim ve aile yapisi olarak yükseksin ya, fesatindan catladi,...hic yüz verme canim, sende soguk davran oda kimmis gibi yorumlar yapardim...ama inan bana bunun ne sana nede ilerde kuracagin yuvana bir faydasi olurdu...Sözlün ile Abisi eltin ile sen, ve belkide kaynananla bile kötü olurdun...:kahve:

ben seni çok iyi anlıyorum canımyerimsenibenayrıca burda nie herkez eltici olmuş onada şaştım:delphin:sonuçta tatlı dil güler yüz dimi ölümlü dünyada..ayrıca o gelinleri kaç yıllık,ev sahibi yani,ve yeni gelin gelicek birine ablalık yapması lazım bi yerde
gerçekte demek eltisine bayılıyo herkez!ne güzel..hiiç kızıp alınmıyolar
yapı olarak soğuk olması,yada o gün canının birşeye sıkkın olması bahane değil,2 kelam laf edemiyomu yani saatlerce
ayrıca sözlünle paylaşmıcaksında kimle paylaşıcaksın.bu çok doğal yani:1closedeyes:
tavsiyeme gelince,sana nasıl davanıyosa sende öyle davran..yeni gelin o değil,sensin!!kimsenin nazını çekicek halin yok.saygı çerçevesinde meraba meraba..

Son düzenleyen: Moderatör:

Cakamenia, ne demek istedigini anladim sanirim.

Senin kuracagin yuvanin aile fertlerini tanimáya, haklarinda bilgi edinmeye hakkin var tabi ki.

Saniyorum eltin buzdolabi gibi ve bu da sana uymayan bir durum oldugu icin endiseleniyorsun.

Sen bir adim atarsin, bir adim da o atarsa yaklasabilirsiniz ama o geri adam atarsa hic yakinlsamayacaksiniz.

Anlattiklarina bakilirsa, ondan fazla bir sey bekleme. Belki de bu sicaklik zamanla olusacaktir.

Nisanlin da ailesen verdigi deger kadar, ailenin de sana deger vermesi gerktigini tatlilikla ögretmelisin.

hiç hoş bi davranış değil ayrıca o yeni gelin olacak biri aklında türlü soru işarteleri vardır onları bi keza yok etmekte eltiyle görümceye düşer kanımca arkadaşlarında dediği gibi tatlı dil güler yüz hepsi bu kadar .......
ben eşim çıkmaya başladığım zaman ablasıyla yengesiyle tanıştırmıştı beni onlarda saolsun hep değer verdiler bende onlara tabi..

onun için arkadaş çok haklı birde insan evleneceği kişinin ailesinden ilgi bekliyor yani ........
canım benden sana tavsiye sen ılımlı ol git gel ara sor .... o yapmıyo ben neden yapayım deme .. bunu kayınvalidem görür senin hakkında dedikodu yapamaz ........
hakkında hayırlısı olsun sakın üzülme ....

Back
X