• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Elti hikayeside benden :((

İnsan hiç tanımadığı bir şehirde evleneceği kişinin ailesinde kendi ailesinin sıcaklığını arıyor işte ama ne demişler " herşey biz insanlar için".Sanırım okuduğum yorumlar içinde en bombası eltimi kıskandığım oldu çok güldüm valla :)) Kıskanmış olsaydım kendime daha maddi şeyleri ölçüt alırdım inanın :)
Ben insanlara önyargıyla yaklaşan bir insan değilim çünkü anlattığım olay eltim dediğim insanla ilk karşılaşmam değildi ve aynı yaklaşımı bir kez daha karşılaşınca tuhafıma gitti.Sonuçta sadece ben değil yanımda annem var ve bizim örfümüze göre misafir olan hele ki aileye yeni girecek bir insana en azından nezaketen insana buyrun bizede gelin denilir.Buna rağmen hala sen eltini kıskanıyosun derseniz hakikatten ben kendimde kötü niyet aramaya başlayacağım.. Kendimi ve ailemi sorgulamaya başladım valla bazı yorumlardan sonra :S

Kendini sorgulaman iyi olmus bence....cünkü inanki sen elini vicdanina koyarak gercektende kendinde bir hata bir kusur göremiyorsan hersey karsi tarafin ayibidir.....bakarsin izlersin belirli bir süre bu tavirda devam ediyorsa sende araya mesafeni koyarsin olur biter....:kahve:

Samimiyet ve sicaklik görmen tabikide ilk asamada iliskiniz icin cok daha yararli olurdu...ama bu demek degildirki daha iyi anlasirdiniz....cok öyle samimi olupta sonradan düsman olanlar var...

Belkide sizin iliskiniz sonra sonra kaynasacak...belli olmaz...:delphin:

Herseye ragmen mutluluklar dilerim....ve umarimki cok iyi anlasirsiniz

canım hele bi evlen eltin sana soğuk davranıyosa sen de mesafeli olrusun
bunun senden kaynaklanmadığını de eşine anlatırsın
o soğuk davranırken sen canım cicim tribine giremezsin ki
girmemende gerekiyor,
ama eltiler araında çekişme başladımı o zaman drum kötü işte,

Ya ben öyle eltiler gördüm kendi tek olmaya ailede gözde olmaya alışmıştır herkes aynı değildir tabiki belirteyim..Belki ondan çok fazla seviileceğinizi sanıyordur yada yeni olacağınız için doğal olaak iligileri üzerinize toplayacağınız için çekemiyordur..

Yada soğukkkanlı bir insandır belki çok çabuk ilişki kurabilen bir insan değilidr bunları gerçekten yaşayıp göreceksiniz kıskanç biriyse görüşmezsiniz yani illaki görüşürsünüz ama yerine göre davranırsınız sırlarınızı dertlerinizi paylaşmassınız olur biter

Malesef herkes eltisiyle kardeş gibi olamuyor.Her insanın düşünceleri bir değil!!:olmaz:

Yok canim karismam yorma kafani..zaten burda seninle tartisip konuyu acan arkadasin topigni dagatacak kadar saygisiz degilim....
Sadece su istedigme istedigim yorumu yaparim lafin olmamis.....kusura bakma....yapamazsin...babanin sitesi degil burasi.
Milletini yalancilikla suclamak yorumlar inandirici degil demek resmen zan altinda birakmaktir...

Diger söylediklerin umrumda degil....hadi rastgele:delphin:

ben kafamı yormam ya sen rahat olşakkıdıbenle tartışmıycanı smylüyosun ama her seferinde ukalaca laflarla beni tahrik etmeye çalışıp polimik yaratmaya çalışıyosun ne iş:delphin:gerçekten çook saygılısın-tatlicadiarzu-hee bu arada benim babamın sitesi değil ama senin babanın sitesimi????ballll gibide yaparım istediğim yere hemde hadi mani olsanasengözlerimebaksanabistediğimi inandırıcı bulurum istediğimi bulmam..o zaman bu sitede herkez her saniye zan altındalaelaelaelaelae
balığa çıkmıyorum ben,rastgeleyi söylediğin manada sana iade ediyorum GÜLSÜM:delphin:

ben kafamı yormam ya sen rahat olşakkıdıbenle tartışmıycanı smylüyosun ama her seferinde ukalaca laflarla beni tahrik etmeye çalışıp polimik yaratmaya çalışıyosun ne iş:delphin:gerçekten çook saygılısın-tatlicadiarzu-hee bu arada benim babamın sitesi değil ama senin babanın sitesimi????ballll gibide yaparım istediğim yere hemde hadi mani olsanasengözlerimebaksanabistediğimi inandırıcı bulurum istediğimi bulmam..o zaman bu sitede herkez her saniye zan altındalaelaelaelaelae
balığa çıkmıyorum ben,rastgeleyi söylediğin manada sana iade ediyorum GÜLSÜM:delphin:

Iste bende aynen bunu diyorum ya...burasi babamizin sitesi olmadigna göre kimse istedigi gibi istedigi yorumu yapamaz, imali konusmalar, hakaret tarzi sözler yasak....hadi mani ol demissin...tabikide mani olamam ama yönetime bir sor istersen...onlar gerektiginde bal gibi mani olur canim....:delphin:

Amannn:delphin:...Bosver....ben yinede senin yaptigni yapmicam....a.s

Kendine iyi bak....:delphin:

gulsum aso lutfen arkadaslar sızler kasıtlı konu kılıtleyen kısılerden degılsınız
bıraz relaxx gulsum cnm herkesın kendı fıkrı bu
sen arkadası baska boyuta cektın aso baska boyuta herkes
yasadıgına gore fıkırverıyo lutfen karsılıklı atısmayın ıkınızıde severım uzuldum :(

konu sahıbı arkadas
daha oncekı mesajımda dedıdıgm gıbı
bazı seylerı dusunmemeye calıs en onemlısı
esın farkında ıse kabul edıyosa bısekılde yoluna gırer
sen esınle evlıısn dengeyı o tutar herzman
sen ıyı dusun ıyı gıtsın herseyy

gulsum aso lutfen arkadaslar sızler kasıtlı konu kılıtleyen kısılerden degılsınız
bıraz relaxx gulsum cnm herkesın kendı fıkrı bu
sen arkadası baska boyuta cektın aso baska boyuta herkes
yasadıgına gore fıkırverıyo lutfen karsılıklı atısmayın ıkınızıde severım uzuldum :(

konu sahıbı arkadas
daha oncekı mesajımda dedıdıgm gıbı
bazı seylerı dusunmemeye calıs en onemlısı
esın farkında ıse kabul edıyosa bısekılde yoluna gırer
sen esınle evlıısn dengeyı o tutar herzman
sen ıyı dusun ıyı gıtsın herseyy

Hayatim ben kesinlikle arkadasin fikrine saygi duydum....sorgulamadim...
Kendisi buraya yorum yazanlarin fikrine saygili degildi malesef....eltici, yalanci gibi tabirlerde imalarda bulundu....buraya yazanlardan biri bende oldugum icin tabikide üzerime alinirim...farkli görüsteydim cünkü....:delphin:

Üzülme sen....olur böyle seyler....:1hug:

İnsan hiç tanımadığı bir şehirde evleneceği kişinin ailesinde kendi ailesinin sıcaklığını arıyor işte ama ne demişler " herşey biz insanlar için".Sanırım okuduğum yorumlar içinde en bombası eltimi kıskandığım oldu çok güldüm valla :)) Kıskanmış olsaydım kendime daha maddi şeyleri ölçüt alırdım inanın :)
Ben insanlara önyargıyla yaklaşan bir insan değilim çünkü anlattığım olay eltim dediğim insanla ilk karşılaşmam değildi ve aynı yaklaşımı bir kez daha karşılaşınca tuhafıma gitti.Sonuçta sadece ben değil yanımda annem var ve bizim örfümüze göre misafir olan hele ki aileye yeni girecek bir insana en azından nezaketen insana buyrun bizede gelin denilir.Buna rağmen hala sen eltini kıskanıyosun derseniz hakikatten ben kendimde kötü niyet aramaya başlayacağım.. Kendimi ve ailemi sorgulamaya başladım valla bazı yorumlardan sonra :S

benim yorumuma dayanarak bunu dediyseniz açıklama yapmak istiyorum. nişanlınıza bu şekilde düşündürürsünüz dedim orada. sizin kıskanmadığınızı elbette biliyorum. ama ondan sıkça bahseder şikayetçi olursanız onlar böyle algılayabilir. aynı sorunu bende çekiyorum malesef. bu yüzden seni iyi anlıyorum. görgüden nezaketten yoksun biri ve ben şikayetçi olacak olsam aa kıskanıyor diyeceklerdir.a.s.

Tabiki hayatımın merkezi değil ama işte bir danışayım dedim sizlere..Er-ca sana değildi sözüm yanlış anlamayasın zaten olabildiğince durumu açıklamaya çalıştım.Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim ayrıca :) :enbuyukkk:

Ya bende eltinin seni kıskandığını düşünüyorum,
Benim eltimde bana aynını yapmıştı, görümcemle samimi olup beni dışlamaya bile çalıştı, nitekim başarılıda oluyordu..O ilk gelindi, üzerine benim 2. bi gelin olarak gelmem onu huzursuz etmişti ve bu suratından ve davranışlarından anlaşılıyordu...
Şimdi 8 yıllık evliyim ve inan kayınvalidemler beni dah bi çok severler, Boşver güzelim o şimdilik 10 yıllık gelinim diye salınsın ortalıkta zaman en güzel ilaç, herkes birbirini tanıyacak ve herkesin kişiliği belli olacak..Sen onu hiç umursama,sana surat asarsa assın, merabaya meraba de , o gülmesin sen gül....

Son düzenleme:
Back
X