İnsan hiç tanımadığı bir şehirde evleneceği kişinin ailesinde kendi ailesinin sıcaklığını arıyor işte ama ne demişler " herşey biz insanlar için".Sanırım okuduğum yorumlar içinde en bombası eltimi kıskandığım oldu çok güldüm valla :)) Kıskanmış olsaydım kendime daha maddi şeyleri ölçüt alırdım inanın :)
Ben insanlara önyargıyla yaklaşan bir insan değilim çünkü anlattığım olay eltim dediğim insanla ilk karşılaşmam değildi ve aynı yaklaşımı bir kez daha karşılaşınca tuhafıma gitti.Sonuçta sadece ben değil yanımda annem var ve bizim örfümüze göre misafir olan hele ki aileye yeni girecek bir insana en azından nezaketen insana buyrun bizede gelin denilir.Buna rağmen hala sen eltini kıskanıyosun derseniz hakikatten ben kendimde kötü niyet aramaya başlayacağım.. Kendimi ve ailemi sorgulamaya başladım valla bazı yorumlardan sonra :S
Kendini sorgulaman iyi olmus bence....cünkü inanki sen elini vicdanina koyarak gercektende kendinde bir hata bir kusur göremiyorsan hersey karsi tarafin ayibidir.....bakarsin izlersin belirli bir süre bu tavirda devam ediyorsa sende araya mesafeni koyarsin olur biter....

Samimiyet ve sicaklik görmen tabikide ilk asamada iliskiniz icin cok daha yararli olurdu...ama bu demek degildirki daha iyi anlasirdiniz....cok öyle samimi olupta sonradan düsman olanlar var...
Belkide sizin iliskiniz sonra sonra kaynasacak...belli olmaz...

Herseye ragmen mutluluklar dilerim....ve umarimki cok iyi anlasirsiniz